![]() ![]() |
| agrafka |
pią, 09 maj 2008 - 19:26
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,740 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Zazwyczaj awizuję gości Pawła w Gastrofazie i tak być powinno tym razem
Jutro, z racji jubileuszowego 300. wydania w studiu AR będę na pewno ja (jako podkuchenna Mistrza i samozwańczy komitet organizacyjny w jednym -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| AntyFani.pl |
pią, 09 maj 2008 - 19:26
|
|
|
|
| Keleris |
pią, 09 maj 2008 - 21:51
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 493 Antyradio: 106,4 FM |
A będzie Vito jako stały gość?
|
| agrafka |
pią, 09 maj 2008 - 22:18
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,740 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
A będzie Vito jako stały gość? Miałam taki pomysł, powstał niespodziewanie, dzisiaj - w związku z dzisiejszymi nowinami, ale zważ, że Vito był gościem 'stałym' w niedzielę. Jak to pracoholicy mają w zwyczaju, przychodził (wpadał i wypadał) wcześniej do studia - przed swoim programem niedzielnym, a jutro sobota... Pomimo tego nadal myślę o tym... -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Alina |
sob, 10 maj 2008 - 14:01
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,808 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Mikołów |
Kochani, pięknie było!
Miło, sympatycznie, naturalnie, pikantnie. Audycja godna 300 wydania Gastro. -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
ale wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych oni też mają swoją opowieść. |
| agrafka |
sob, 10 maj 2008 - 16:10
|
Kochani, pięknie było! Miło, sympatycznie, naturalnie, pikantnie. Audycja godna 300 wydania Gastro. Zawsze za dużo (po)pieprzę... świeżo mielonym pieprzem Dzięki, Alinko. Żałuję, że nie mogłaś przyjechać tym razem (ach ci okropni pracodawcy -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Alina |
sob, 10 maj 2008 - 16:22
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,808 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Mikołów |
Zawsze za dużo (po)pieprzę... świeżo mielonym pieprzem Dzięki, Alinko. Żałuję, że nie mogłaś przyjechać tym razem (ach ci okropni pracodawcy 400 Jubileusz już za niedługo, a jeszcze wcześniej 350 - to jeszcze w tym roku! -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
ale wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych oni też mają swoją opowieść. |
| tramwajarz |
sob, 10 maj 2008 - 17:17
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,336 Antyradio: 94 FM |
W oczekiwaniu na zdjęcia profesjonalnie zrobione przez Pacię ,prezentuję jedno z moich...
Powiem krótko! Było fenomenalnie!Paweł jest świetnym gadułą i super gospodarzem!Bardzo Mu dziękuję za wszystko co dla mnie dzisiaj zrobił! Agrafko i Ty Paciu! To był dla mnie zaszczyt być z tam z Wami! Załączona/e miniatura/y |
| agrafka |
sob, 10 maj 2008 - 20:21
|
Agrafko i Ty Paciu! To był dla mnie zaszczyt być z tam z Wami! A mnie było bardzo miło Cię poznać. Jesteś facetem na 5+ -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| pacia |
sob, 10 maj 2008 - 22:58
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,400 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
nie wiem jak to wypadło, może kiedyś odsłucham, ale mi było niezmiernie miło i czas minął nie wiem kiedy - niby dwie godziny, a w dobrym towarzystwie jak 2 minuty
-------------------- hamuj piętą i miej mordę zawsze usmiechniętą ;)
|
| Zoltan |
sob, 10 maj 2008 - 23:11
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 44 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Żory |
Bylo super! Tramwajarz glosik cieniutki i taki spokojny
Pozdrowka ze slaska |
| tramwajarz |
sob, 10 maj 2008 - 23:20
|
|
Tramwajarz glosik cieniutki i taki spokojny Wiesz...studio jest wysoko...12.piętro powietrze tam już jest rozrzedzone dlatego i głosik nietęgi... Spokój i opanowanie emocji...no cóż!Lata praktyki w TW(tramwaje warszawskie) robią swoje...mnie musowo jest umieć panować nad stresem i działać w sytuacjach ekstremalnych!A do takich zaliczam dzisiejszą wizytę w AR. |
| agrafka |
nie, 11 maj 2008 - 07:58
|
Dzisiaj, w dniu 'po'... 300. wydaniu Gastrofazy (bez żadnych skojarzeń, proszę - męczącego tupotu białych mew nie ma, chociaż radością można się upić
Za-pra-szam od 10:00 z małym ogonkiem -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| agrafka |
śro, 14 maj 2008 - 00:46
|
Bardzo dużo 'tajskości' wniósł sobą ambasador Bogusław Zakrzewski. Bardzo udany gość
Albo to (co może być nieraz fajne, albo... wygodne -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| agrafka |
pią, 16 maj 2008 - 21:51
|
W sobotę, w 302. odcinku Gastrofazy, gościem Pawła będzie Agata Passent. Myślę, że nie potrzeba przedstawiać jej bliżej, prawda?
Za-pra-szam. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| agrafka |
sob, 17 maj 2008 - 23:36
|
W niedzielę gości dwóch - dziennikarze z Zetki, prowadzący tam codziennie poranki: Marek Starybrat i Jarosław Budnik - czyli... mainstream z kurtuazyjną wizytą w niszy.
Zapraszam parę minut po 10:00. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| tramwajarz |
nie, 18 maj 2008 - 01:02
|
|
Agrafko! Pełny szacunek za wyborne wybrnięcie...
|
| chains&chicksRkul |
nie, 18 maj 2008 - 12:31
|
![]() Moderator Grupa: Moderatorzy Postów: 1,659 Antyradio: 94 FM Skąd: WuWuA |
Heh, w porządku program dzisiaj
Goście serwują codziennie "komerrz papkę" to teraz im kory wywaliło i zawory puściły Naprawdę fajna gastro -------------------- JEŚLI CHCESZ DOKOPAĆ MODOWI, WRESZCIE MOŻESZ TO ZROBIĆ TUTAJ http://nasza-klasa.pl/profile/15344069 Jako słuchacze Antyradia kierujemy się elementarną lojalnością wobec tej stacji. Nie zachęcamy do słuchania innych rozgłośni i nie używamy ich nazw oraz brandów w kontekście promującym je. Nie prowadzimy żadnej innej aktywności zmierzającej do odbierania słuchaczy stacji, którą lubimy. Drogi użytkowniku uszanuj to proszę. Krytykuj, aby poprawić jakość audycji, wytykaj błędy, aby podnieść poziom Antyradia. |
| QwerT |
nie, 18 maj 2008 - 13:17
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 510 Antyradio: 105 FM Skąd: BB |
Chlopcy sie zadomawiaja. W koncu, to do nich niedlugo Loroch bedzie w gosci do AR wpadal
-------------------- ![]() " Mam to wypisane na twarzy - mężczyźni są odrażająco brudni i źli " |
| agrafka |
nie, 18 maj 2008 - 20:38
|
Parafrazując powiedzenie ‘każda potwora znajdzie swego amatora’... Ich poranne pasmo (i radio w ogóle) ma swoich słuchaczy, AR - swoich. I tego należy się trzymać. Oni sami są młodzi, na swój sposób jajcarscy, doskonale rozumieją się nawzajem, uzupełniają i jak twierdzą - kochają to, co robią. A że muzyka koszmarna, odrzucająca i odstraszająca u starszego brata? Oni w pracy jej nie słuchają, bo ‘własne gusta zaspokajają w domu’. Czyli co, wszystko im jedno, gdzie zarabiają na bułkę z masłem? Chyba tak
Zwróciłam też uwagę na słowa Pawła, że niedługo AR i Zetka mogą dzielić jedną ‘rezydencję’. Oszczędności na wynajmie czy większa integracja w ramach grupy Eurozet? -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| franz |
nie, 18 maj 2008 - 22:38
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 8 Antyradio: Internet Skąd: Elbląg |
Zwróciłam też uwagę na słowa Pawła, że niedługo AR i Zetka mogą dzielić jedną ‘rezydencję’. Oszczędności na wynajmie czy większa integracja w ramach grupy Eurozet? Pamiętam, jak Radiostacja zaczęła dzielić siedzibę z Zetką. Przy okazji, niestety, przejęła bardzo złe zwyczaje od starszej "siostry". |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 07:42 |