![]() ![]() |
| agrafka |
śro, 14 lip 2010 - 17:51
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,747 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Audycja pojawiła się wraz z letnią ramówką i można chyba śmiało powiedzieć, że... to jest to!
Do tej pory przez studio AR w 'Legendach Rocka' przewinęli się i pojawili m.in.: Deep Purple, Jimi Hendrix, Ozzy Osbourne - jako członek Black Sabbath, Pink Floyd, Led Zeppelin, Iron Maiden (dziś! - jak się okazało, bo wpisałam ich trochę 'awansem'), The Doors, Rush i King Crimson (wczoraj). Mogłam kogoś pominąć Zapraszam do słuchania, komentowania i wspóltworzenia programu. Kto Waszym zdaniem zasługuje na miano legendy rocka i dlaczego? Mejlujta do Dżadżyka i przed programem (żeby zgłosić kogo trzeba) i w czasie programu: frank@antyradio.pl - żeby powymądrzać się i przedstawić swoje racje. Aha, program emitowany jest w paśmie 18:00 - 20:00. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| AntyFani.pl |
śro, 14 lip 2010 - 17:51
|
|
|
|
| agrafka |
czw, 15 lip 2010 - 18:43
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,747 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
A dzisiaj Joy Division - brytyjski zespół rockowy założony pod koniec lat siedemdziesiątych ubiegłego wieku.
-------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
nie, 18 lip 2010 - 13:23
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
A dzisiaj Joy Division - brytyjski zespół rockowy założony pod koniec lat siedemdziesiątych ubiegłego wieku. Znam i lubię. Ze wskazaniem na całą płytę Closer. Piękna ale bardzo smutna płyta. Audycja jest obecnie najfajniejszą propozycją letniej ramófki. Pewnie tylko Kasprologia może pobić w audycjach letniej ramófki (choć nie powiem, że nie chcę żeby obie audycje pojawiły się od września na stałe). -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| VV |
nie, 18 lip 2010 - 18:34
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 582 Antyradio: Internet Skąd: loża szyderców |
O, rany. Chyba zacznę znowu słuchać AR
-------------------- |
| agrafka |
śro, 21 lip 2010 - 00:17
|
W poniedziałek - Queen i Freddie Mercury, a wczoraj wymiatał Carlos Santana.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
śro, 21 lip 2010 - 13:38
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
W poniedziałek - Queen i Freddie Mercury, a wczoraj wymiatał Carlos Santana. Pięknie będzie jeżeli audycja o legendach rocka będzie "nową" propozycją ramówki jesiennej. Co wy o tym sądzicie? -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| munia94 |
śro, 21 lip 2010 - 20:15
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,714 Antyradio: 94 FM Skąd: z lasu |
Trochę wsadził Jah Jah przysłowiowy kij w mrowisko wybierając do dzisiejszej audycji grupę Soundgarden. Ile gustów tyle będzie zdań, która ze znanych grup stylu grunge powinna być zaprezentowana w dzisiejszej audycji. Myślę jednak, że dobrze wybrał, bo przecież w różnorodności tkwi piękno, a jak słuchacze słusznie zauważyli Nirvanę, Alice in Chains, czy Pearl Jam częściej można usłyszeć na antenie Antyradia.
Pięknie będzie jeżeli audycja o legendach rocka będzie "nową" propozycją ramówki jesiennej. Co wy o tym sądzicie? Myślę, że 'Legendy rocka' skończą swój 'żywot' z końcem lipca. W sierpniu Dżadżyk będzie się zasłużenie urlopował, a co we wrześniu pojawi się w nowej, jesiennej ramówce AR tego nikt nie wie. |
| agrafka |
czw, 22 lip 2010 - 06:49
|
Dzisiaj Sting i The Police!
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
czw, 22 lip 2010 - 11:24
|
Dzisiaj Sting i The Police! Dla mnie bomba -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
| agrafka |
wto, 27 lip 2010 - 18:03
|
Wczoraj - AC/DC, dziś - RAMMSTEIN (jeśli nic się nie zmieni). Zapraszam.
(Andrzej Mleczko) |
| disterek |
śro, 28 lip 2010 - 00:49
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 229 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Pyskowice |
Ja chciec Disturbed ;D
-------------------- ![]() LAST.FM .............................................................................. We are... Disturbed!!! We are...Disturbed!!! We all are... Disturbed!!!! You can conquer anything my brothers and sisters. ![]() ![]() |
| agrafka |
czw, 29 lip 2010 - 01:41
|
Środa - The Beatles vs The Rolling Stones, czwartek - Metallica i praktycznie ostatnie Legendy Rocka.
W poniedziałek podsumowanie audycji i Jah Jah udaje się na zasłużony urlop - niech będzie ze wszech miar udany, bo zasłużył na taki. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 23:26 |