![]() ![]() |
| agrafka |
sob, 22 maj 2010 - 09:40
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,747 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Jak ten czas leci! To już 165. Notowanie rockandrollowej listy przebojów w AR, na które serdecznie zapraszam w imieniu Dżadżyka. Przedtem oczywiście propozycje i Reggau. Zbiórka przy radioodiornikach lub necie o 14:00. Mam nadzieję, że głosy na najpiękniejsze kawałki zostały oddane. Jeśli nie - jest jeszcze na to czas.
165. Notowanie TT (20): 1. HUNTER – Labirynt Fauna, BZ 2. COCHISE – War Song, BZ 3. MAREK PIEKARCZYK – Nie widzę Ciebie w swych marzeniach, (+15) 4. DIANOYA – Dreamlack, (+8) 5. KULT – Amnezja, BZ 6. VOTUM – Stranger Than Fiction, (-2) 7. RAMMSTEIN – Ich Tu Dir Weh, (-1) 8. SLAYER – Americon, BZ 9. SOAD – Dreaming, (+2) 10. SINEAD O’CONNOR – Marcus Garvey, NOW. 11. METALLICA – Cyanide, (-4) 12. OZZY OSBOURNE – Let Me Hear You Scream, (-3) 13. DISTURBED – Indestructible, BZ 14. BRACIA – Wiem czego chcesz, NOW. 15. STRACHY NA LACHY – Żyję w kraju, (-5) 16. VARIETE – Śnieg I Diament, NOW. 17. CARRION – Sztandary Eloi, (+2) 18. TERMINAL – Mind Destruction, (-15) 19. SLASH (feat. Wolfmother) – By The Sword, (-2) 20. SKOWYT – Ona jest Nazi, (-5) Ten post edytował agrafka sob, 22 maj 2010 - 21:09 -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| AntyFani.pl |
sob, 22 maj 2010 - 09:40
|
|
|
|
| munia94 |
sob, 22 maj 2010 - 17:56
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,714 Antyradio: 94 FM Skąd: z lasu |
Tydzień temu pisałam o reanimacji Marka Piekarczyka, co zresztą sama uczyniłam w ciągu minionego tygodnia, ale widzę , że inni tez się do tego solidnie przyłożyli... mam nawet wrażenie, że była to reanimacja usta - usta
|
| agrafka |
sob, 22 maj 2010 - 21:11
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,747 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
(...) mam nawet wrażenie, że była to reanimacja usta - usta Ach Ty, wszystko rozkminisz. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| agrafka |
nie, 23 maj 2010 - 00:24
|
Propozycje 165. Notowania:
1. AC/DC - Black Ice 2. Buldog – Do generałów 3. Buena Vista Social Club – I Still Haven’t Found… 4. Puddle of Mudd – Spaceship 5. Jane’s Addiction – True Nature 6. Mariusz Duda – Out On A Limb 7. Skin – Alone In My Room 8. Gorillaz – Stylo 9. Melissa Auf Der Maur – 1000 Years 10. Dead By Sunrise – Crawl Back In 11. Hasiok i Maleńczuk – Synu 12. Led Zeppelin – Stairway to Heaven -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
nie, 23 maj 2010 - 16:00
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Czyżby Skowyt spadał?
Ooo... -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| disterek |
nie, 23 maj 2010 - 19:51
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 229 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Pyskowice |
Jak ten czas leci! To już 165. Notowanie rockandrollowej listy przebojów w AR, na które serdecznie zapraszam w imieniu Dżadżyka. Przedtem oczywiście propozycje i Reggau. Zbiórka przy radioodiornikach lub necie o 14:00. Mam nadzieję, że głosy na najpiękniejsze kawałki zostały oddane. Jeśli nie - jest jeszcze na to czas. 165. Notowanie TT (20): 13. DISTURBED – Indestructible, BZ LOL własnym oczom nie wierze -------------------- ![]() LAST.FM .............................................................................. We are... Disturbed!!! We are...Disturbed!!! We all are... Disturbed!!!! You can conquer anything my brothers and sisters. ![]() ![]() |
| Saimon |
nie, 23 maj 2010 - 20:42
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
-------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| agrafka |
czw, 27 maj 2010 - 10:15
|
Mam paru faworytów do oddawania na nich głosów - zarówno żeby poszły w górę w notowaniu, jak i żeby w ogóle dostały się do TT. Ostatnio Dżadżyk tak dużo i dobrze 'proponuje', że aż trudno wybrać. Chciałoby się więcej niż parę.
Nieśmiało proszę o wsparcie 'Łysej' i jej dwóch kawałków - Rivers of Babylon lub Marcus Garvey (już jest w notowaniu). Sinead O'Connor w pełni na to zasługuje. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 23:32 |