![]() ![]() |
| agrafka |
sob, 15 maj 2010 - 09:09
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,740 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Od 14:00 z małym ogonkiem będzie się działo! Zapraszam na spotkanie z Dżadżykiem, czyli na kolejne (oczywiście, że jubileuszowe) Notowanie TT (20).
Info dla newcomerów: jak się robi, żeby zrobić i wywindować swój ulubiony utwór na turbotopowe salony, jak się głosuje, gdzie wysyła się typy na pierwszą 'trójcę' itepeitede - można zgłębić we wcześniejszych newsach z tych audycji. 164. Notowanie TT (20): 1. HUNTER – Labirynt Fauna, (+1) 2. COCHISE – War Song, (+2) 3. TERMINAL – Mind Destruction, (-2) 4. VOTUM – Stranger Than Fiction, (+4) 5. KULT – Amnezja, BZ 6. RAMMSTEIN – Ich Tu Dir Weh, (+1) 7. METALLICA – Cyanide, (+6) 8. SLAYER – Americon, (+1) 9. OZZY OSBOURNE – Let Me Hear You Scream, (+1) 10. STRACHY NA LACHY – Żyję w kraju, (+2) 11. SOAD – Dreaming, (+6) 12. DIANOYA – Dreamlack, (+2) 13. DISTURBED – Indestructible, NOW. 14. TURBO – Na progu życia, (+5) 15. SKOWYT – Ona jest Nazi, (-4) 16. MALEO REGGAE ROCKERS – Alibi, (-1) 17. SLASH (feat. Wolfmother) – By The Sword, (+3) 18. MAREK PIEKARCZYK – Nie widzę Ciebie w swych marzeniach, (-12) 19. CARRION – Sztandary Eloi, (-3) 20. SEN ZU – Co mamy, (-2) Ten post edytował agrafka sob, 15 maj 2010 - 17:59 -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| AntyFani.pl |
sob, 15 maj 2010 - 09:09
|
|
|
|
| munia94 |
sob, 15 maj 2010 - 16:53
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,714 Antyradio: 94 FM Skąd: z lasu |
Tygodniowa reanimacja Marka Piekarczyka mam na dzieję zapobiegnie jego wypadnięciu z TurboListy.
|
| agrafka |
sob, 15 maj 2010 - 17:33
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,740 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Tygodniowa reanimacja Marka Piekarczyka mam na dzieję zapobiegnie jego wypadnięciu z TurboListy. Bardzo bym chciała, żeby jeszcze nie odchodził, natomiast nic nie miałabym przeciwko temu, żeby poszedł sobie precz Skowyt. Ulewa już mi się. Podobnie z Grabażem, którego bardzo lubię, ale Żyję w kraju mam póki co po kokardę. Moi faworyci ostatnio to m.in. Kult i Karinga oraz Buldog i Do generałów. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| munia94 |
sob, 15 maj 2010 - 17:52
|
|
| agrafka |
sob, 15 maj 2010 - 18:05
|
Czyżby 'siostrzany zbieg gustów' zadziałał? Muniu, sister kochana - bardzo często nadajemy na jednej fali. Huntera też mam dość! Jest tyle pięknych utworów ostatnio na falach (eteru) do promowania i umieszczania na TT, a okazuje się, że my w kółko Macieju to samo od tygodni lubimy... -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
sob, 15 maj 2010 - 19:49
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Muniu, sister kochana - bardzo często nadajemy na jednej fali. Huntera też mam dość! Jest tyle pięknych utworów ostatnio na falach (eteru) do promowania i umieszczania na TT, a okazuje się, że my w kółko Macieju to samo od tygodni lubimy... Ja też mam dość. Kawałki Huntera, Strachów, Skowytu i jeszcze jest pare numerów na liście, są na niej już od kilkunastu miesięcy Karinga na tak A tak nawiasem to gdzie są fani Ozziego? Tylko (+1) Więc precz z kawałkami, które zajmują miejsca od kilkunastu miesięcy. -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| munia94 |
sob, 15 maj 2010 - 22:39
|
Huntera też mam dość! Jest tyle pięknych utworów ostatnio na falach (eteru) do promowania i umieszczania na TT, a okazuje się, że my w kółko Macieju to samo od tygodni lubimy... Ja też mam dość. Kawałki Huntera, Strachów, Skowytu i jeszcze jest pare numerów na liście, są na niej już od kilkunastu miesięcy (...) Więc precz z kawałkami, które zajmują miejsca od kilkunastu miesięcy. Widzę, że nie jestem odosobniona w swych odczuciach... powiem tylko tyle... jestem przekonana, że gdyby głosowanie odbywało się wg. starej, lepszej i bardziej wiarygodnie odzwierciedlającej gusta słuchaczy formuły, czyli głosy spływałyby na mailowy adres Dżadżyka, to Huntera czy Skowytu już by nie było na liście, a rotacja utworów byłaby większa. |
| Saimon |
nie, 16 maj 2010 - 11:58
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Zgadzam się. Nikt nie popiera gorszej formy głosowania. Jeśli się nic nie zmieni to przez najbliższe tygodnie będziemy między 16 a 18 słuchać piosenek Skowytu, Huntera, Maleo i Metallici
-------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| agrafka |
nie, 16 maj 2010 - 15:34
|
Propozycje, jakie wybrzmiały w tym wydaniu TT (20):
1. Coldplay - Life In Technicolor II 2. Kryzys – Gwiezdne wojny 3. Kult – Karinga 4. OOMPH – Ready Or Not (I’m Coming) 5. Jimi Hendrix – Little Wing 6. Buldog – Do generałów 7. AC/DC – Shoot To Thrill 8. Hurt – Jesteś mały 9. Apteka – O rycerzu 10. Linking Park – Numb 11. Underground – Teraz 12. Prodigy - Breathe -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| pitu007 |
nie, 16 maj 2010 - 17:38
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 9 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Karinga na tak...
-------------------- I've fucked this
I've fucked that I've even fucked a school girl's twat |
| LukaszSkowyt |
pon, 17 maj 2010 - 09:36
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 32 |
Mnie też się już znudził nasz kawałek na liście:) W sumie jesteśmy w notowaniu od listopada zeszłego roku i również uważam, że fajnie jeśli pojawią się nowe numery zamiast naszego.
To oczywiście moja prywatna opinia, nie wiem jak reszta Skowytów i ludzi, którzy ciągle na ten numer głosują, się na to zapatruje:) pozdro, Ługi |
| kolejarz |
pon, 17 maj 2010 - 10:34
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,495 |
Najbardziej lubimy te piosenki które znamy
-------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| Saimon |
pon, 17 maj 2010 - 15:40
|
Moim zdaniem to 14/20 (piosenek) to są od dawna na liście. Sorry ale ja dalej ponawiam, żeby co tydzień po 2 kawałki wyrzucać (te, które są od 3,4 miesięcy lub więcej) i wstawiać nju. Bo wyrzucanie nowości po pierwszym tygodniu i zostawianiu Dianoya, Huntera i tych innych bzdetów to dla mnie chory pomysł.
Co do propozycji na listę to Kult, Kryzys, AC/DC nawet Dżimi na te zespoły oddam głos. -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
| Borassinio |
czw, 20 maj 2010 - 17:04
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Antyradio: Internet |
Trafiło w mój gust
Piękna składanka by z tego wyszła |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 07:24 |