![]() ![]() |
| agrafka |
nie, 06 lip 2008 - 19:58
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,740 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
lol to ja dopiero teraz się dowiedziałam, że trzaskprask to paweł loroch? :PPP no to nieźle Rzeczywiście nieźle. Jak Ty się uchowałaś? -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| AntyFani.pl |
nie, 06 lip 2008 - 19:58
|
|
|
|
| Alina |
pon, 07 lip 2008 - 09:05
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,808 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Mikołów |
Btw, następny rzut to chyba będzie Hiszpania, którą Paweł zamierza zjechać (prawie) wzdłuż i wszerz. Link przyda się No to będą piękne pocztówki! -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
ale wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych oni też mają swoją opowieść. |
| agrafka |
nie, 27 lip 2008 - 10:41
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,740 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Nadszedł czas, żeby przywitać wyurlopowanego Pawła
Gwoli przypomnienia - od jutra, w bloku 18:00 - 20:00 coś nowego, letniego, wakacyjnego - tytuł roboczy 'Alfabet Lorocha', czyli 'wal ile wlezie'. Promosy już latają, a więc... Hasta maniana, Paweł! -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| tramwajarz |
nie, 27 lip 2008 - 11:32
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,336 Antyradio: 94 FM |
Agrafciu!!!!
Jakże miłe informacje zapodajesz....Już nie mogę się doczekać...wyposzczony i wyjałowiony letnimi audycjami! Lorochuuuuuu wraaaacaaaaaj!!!! |
| agrafka |
sob, 02 sie 2008 - 08:47
|
Nadszedł czas, żeby przywitać wyurlopowanego Pawła Gwoli przypomnienia... ...w sobotę, w paśmie 10:00 - 14:00, dawno nie emitowana Gastrofaza -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Irenicus |
sob, 02 sie 2008 - 11:16
|
|
Konto usunięte |
OOO boże!!!
Wrócił!! A taki był spokuj przez te trzy tygodnie!! Czy naprawdę nie mógł się spiknąć z jakimś przystojnym hiszpanem i pozostać w tym jakże pieknym krajuu??? Wiele osób odetchnęłoby z ulgą i podskoczyło ze szczęścia a tak to nie dośc że w tygodniu puszcza jakieś "wal" sie to jeszcze w sobotę gastro coś tam bleee. mam nadzieję że w niedzielę da sobie na wstrzymanie |
| tramwajarz |
sob, 02 sie 2008 - 11:40
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,336 Antyradio: 94 FM |
OOO boże!!! Wrócił!! mam nadzieję że w niedzielę da sobie na wstrzymanie No właśnie! Nasz monotematyczny trollu! Wróciłeś niestety...a liczyłem że nie tylko w niedzielę dasz na wstrzymanie! Ale co tam! Po takiej przerwie pewnieś głodny to pomyslałem że zlituję się nad Tobą i nie pozwolę żebyś sczezł z głodu... |
| Irenicus |
sob, 02 sie 2008 - 11:46
|
|
Konto usunięte |
|
| Alina |
sob, 02 sie 2008 - 12:05
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,808 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Mikołów |
Witam Gastrofazę i Witam Panią Małgorzatę, kłaniam się nisko!
-------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
ale wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych oni też mają swoją opowieść. |
| QwerT |
sob, 02 sie 2008 - 12:20
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 510 Antyradio: 105 FM Skąd: BB |
OOO boże!!! Wrócił!! Dokladnie, z ust mi to wyjales. Miesiac spokoju od Irenicusa i "nielubienia Lorocha" tak szybko minal. -------------------- ![]() " Mam to wypisane na twarzy - mężczyźni są odrażająco brudni i źli " |
| agrafka |
sob, 02 sie 2008 - 12:26
|
OOO boże!!! Wrócił!! A taki był spokuj przez te trzy tygodnie!! O, Boże!!! Irenicus wrócił, a taki był spokój, jak wchodził na forum tylko z przyczajki... w tygodniu puszcza jakieś "wal" I o to chodzi, wspaniały pomysł na wakacyjną audycję -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| agrafka |
czw, 07 sie 2008 - 10:48
|
Rzecz o powstającej na deskach projektantów nowej - już jesiennej - ramówki AR...
Intrygująca jest ta planowana operacja na żywym, zdrowym (to słowo godne jest podkreślenia) organizmie, jakim jest Gastrofaza w wersji kulinarno-gostnej (weekendowej). W ogóle nie wyobrażam sobie eutanazji -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Irenicus |
czw, 07 sie 2008 - 11:57
|
|
Konto usunięte |
Dzięki ci boże!!!
Nie będzie Gastrofazy!!!! W tym przypadku jestem zwolennikiem eutanazji |
| QwerT |
czw, 07 sie 2008 - 12:33
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 510 Antyradio: 105 FM Skąd: BB |
Co bym o Gastrofazie nie mowil [ze nudy i w ogole dyktowanie przepisow bardziej dla emerytek niz dla mnie] to szkoda by bylo tej audycji. W wydaniu weekendowym zupelnie mi nie przeszkadza, ma swoich sluchaczy. Mam tez jakis sentyment [na starosc dziwaczeje i miewam] bo to chyba jedyny program [chyba jeszcze Ostry ale on warszawski i sie nie liczy], ktory przetrwal od poczatku istnienia tej stacji.
-------------------- ![]() " Mam to wypisane na twarzy - mężczyźni są odrażająco brudni i źli " |
| Irenicus |
czw, 07 sie 2008 - 12:53
|
|
Konto usunięte |
Co bym o Gastrofazie nie mowil to chyba jedyny program [chyba jeszcze Ostry ale on warszawski i sie nie liczy], ktory przetrwal od poczatku istnienia tej stacji. nie wiem jak Ostry ale Gastrofaza to całkiem "nowe" i mało udane "dziecko eteru" i na pewno nie jest od początku "tej stacji" no chyba że masz na myśli od czasu zmiany nazwy na AR to mógłbym się zgodzić bo to jakoś się tak zbiega ale w Radiu 94 gastrofazy nie było!!!! nie wiem jak to było we flaszu przed zmianą nazwy |
| agrafka |
czw, 07 sie 2008 - 12:55
|
Co bym o Gastrofazie nie mowil (...) bo to chyba jedyny program, (...) ktory przetrwal od poczatku istnienia tej stacji. Tak, to jest argument - audycja istnieje od początku AR. A to co dla Ciebie jest nudą - dla innych ogromną przyjemnością i wyzwaniem. Faceci nie są w tym odosobnieni. Wiem, że wśród redaktorów AR było i jest paru zapalonych kuchcików, którzy ubóstwiają porządzić sobie w kuchni... A poza tym, dla mnie liczy się także osobowość prowadzącego. Na Pawle nigdy się jeszcze nie zawiodłam -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| agrafka |
czw, 14 sie 2008 - 21:02
|
Ogłoszenie parafialne: w najbliższą sobotę jest normalna Gastrofaza
Paweł powiedział dzisiaj, że to jedna z ostatnich szans na jej wysłuchanie. Znaczytsja, coś się gmera przy Gastrofazie... -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Irenicus |
sob, 16 sie 2008 - 08:43
|
|
Konto usunięte |
Ogłoszenie parafialne: w najbliższą sobotę jest normalna Gastrofaza Paweł powiedział dzisiaj, że to jedna z ostatnich szans na jej wysłuchanie. Dzięki Ci boże!!! Oby tak było na prawdę!! ps. od kiedy to gastrofaza jest "normalna"?? najmniej pasująca do profilu stacji audycja |
| agrafka |
sob, 16 sie 2008 - 10:06
|
ps. od kiedy to gastrofaza jest "normalna"?? najmniej pasująca do profilu stacji audycja Od dawna wiadomo, że po swojemu pojmujesz normalność. I że zrozumiałe jest to tylko dla Ciebie. Przeczytałeś 'komunikat'? No to misia w teczkę i na wycieczkę. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Irenicus |
sob, 16 sie 2008 - 10:16
|
|
Konto usunięte |
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 07:40 |