![]() ![]() |
| agrafka |
pon, 01 wrz 2008 - 21:00
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,740 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Ta sama godzina, ten sam Loroch, tematyka podroze, jakies frazesy o smakach, stol w nazwie . . . Cholera, że ja na to nie wpadłam -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| AntyFani.pl |
pon, 01 wrz 2008 - 21:00
|
|
|
|
| tramwajarz |
wto, 02 wrz 2008 - 10:58
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,336 Antyradio: 94 FM |
QwerT ma rację! A nowy profil programu daje większe możliwości! Parafrazując "co kraj to inna kuchnia"!
Czy nie jest to dowód zaufania Eurozetów do Lorocha? Dają Mu w tej chwili wolną rękę i wszystko może teraz zrobić w programie! Pretekstów do odnośników kulinarnych będzie aż nadto! I myślę że będzie o wiele ciekawiej! A o Pawła to się nie boję! Skoro wymyślił coś takiego odpałowego jak WAL o "stół..." będzie jeszcze lepszy! |
| agrafka |
wto, 02 wrz 2008 - 21:04
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,740 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Uderz w stół z powyłamywanymi nogami... nożyce się odezwą
-------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Irenicus |
śro, 03 wrz 2008 - 08:36
|
|
Konto usunięte |
QwerT ma rację! A nowy profil programu daje większe możliwości! Parafrazując "co kraj to inna kuchnia"! Czy nie jest to dowód zaufania Eurozetów do Lorocha? Dają Mu w tej chwili wolną rękę i wszystko może teraz zrobić w programie! Pretekstów do odnośników kulinarnych będzie aż nadto! I myślę że będzie o wiele ciekawiej! A o Pawła to się nie boję! Skoro wymyślił coś takiego odpałowego jak WAL o "stół..." będzie jeszcze lepszy! o boże już mam odruchy wymiotne!! blee |
| agrafka |
śro, 03 wrz 2008 - 09:19
|
o boże już mam odruchy wymiotne!! blee Żebyś Ty tylko, bidusiu, nie wpadł w jakąś bulimię albo anoreksję i ze słusznej postury chłopa nie zrobił się pół paczki dropsów -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Irenicus |
śro, 03 wrz 2008 - 10:10
|
|
Konto usunięte |
Żebyś Ty tylko, bidusiu, nie wpadł w jakąś bulimię albo anoreksję i ze słusznej postury chłopa nie zrobił się pół paczki dropsów niemartwsię Kochana przecież jest całe pięć dni na obudowanie "postury" No ale tak na poważnie to czekam na pierwszą audycję z nadzieją, że Loroshek w końcu pójdzie po rozum do głowy i przejdzie na dietę i będzie słuchaczy zachęcał do tego samego, ale byście się zdziwili Koleżanko, gdyby me płonne nadzieje się sprawdziły co?? |
| tramwajarz |
śro, 03 wrz 2008 - 11:56
|
|
Irenicusu! A skąd Ty wiesz o czym będzie ten nowy program? Od razu na wymioty...a może to program dla stolarzy będzie? Albo jakaś dekoratornia...? A Ty od razu rzyg...takiś wyrywny...jak jakiś gastrofazyczny aktywista! Tak nieładnie przed koleżanki i kolegów się wyrywać! Sobota za kilka dni!
DLA ODMIANY WEŹ AVIOMARIN !!! |
| Irenicus |
śro, 03 wrz 2008 - 12:09
|
|
Konto usunięte |
Irenicusu! A skąd Ty wiesz o czym będzie ten nowy program? Od razu na wymioty...a może to program dla stolarzy będzie? Albo jakaś dekoratornia...? już to widzę(a raczej słyszę) Paweł Loroch jak nieodżałowany Adam Słodowy będzie nam "pokazywał" jak z kilku niby nie potrzebnych rzeczy zbudować coś pożytecznego lub użytecznego!! Oj tramwajarzu taka sytuacja przerasta nawet moją wyobraźnię. będzie na bank o JEDZENIU!! |
| chains&chicksRkul |
śro, 03 wrz 2008 - 12:25
|
![]() Moderator Grupa: Moderatorzy Postów: 1,659 Antyradio: 94 FM Skąd: WuWuA |
już to widzę(a raczej słyszę) Paweł Loroch jak nieodżałowany Adam Słodowy będzie nam "pokazywał" jak z kilku niby nie potrzebnych rzeczy zbudować coś pożytecznego lub użytecznego!! Oj tramwajarzu taka sytuacja przerasta nawet moją wyobraźnię. będzie na bank o JEDZENIU!! >>„Stół z powyłamywanymi nogami” – [10.00-14.00] – Paweł Loroch Postmodernistyczne pasmo poszukiwaczy przygód. "Stół z powyłamywanymi nogami" - relacje z najpyszniejszych miejsc Polski, Europy i całego świata, spotkania z twórcami kultury i badaczami ludzkich obyczajów. Jedzenie, podróże, relaks i dyskusje tych, którzy czerpią z życia pełnymi garściami. Przy stole z powyłamywanymi nogami zmieszczą się wszyscy, każdy też może zabrać głos - loroch@antyradio.pl.<< Czyli będzie mnóstwo wysmakowanych epitetów, zachwytów, ochów, achów, wersal i hedonizm oraz brytyjski charm no i oczywiście kupę mlaskania i oblizywania paluszków oraz mruczenie i przymilanie się do gości. Jednym słowem zajebiście, bo to będzie to, co drogi Ireneuszu, lubisz najbardziej. -------------------- JEŚLI CHCESZ DOKOPAĆ MODOWI, WRESZCIE MOŻESZ TO ZROBIĆ TUTAJ http://nasza-klasa.pl/profile/15344069 Jako słuchacze Antyradia kierujemy się elementarną lojalnością wobec tej stacji. Nie zachęcamy do słuchania innych rozgłośni i nie używamy ich nazw oraz brandów w kontekście promującym je. Nie prowadzimy żadnej innej aktywności zmierzającej do odbierania słuchaczy stacji, którą lubimy. Drogi użytkowniku uszanuj to proszę. Krytykuj, aby poprawić jakość audycji, wytykaj błędy, aby podnieść poziom Antyradia. |
| Irenicus |
śro, 03 wrz 2008 - 13:20
|
|
Konto usunięte |
>>„Stół z powyłamywanymi nogami” – [10.00-14.00] – Paweł Loroch Postmodernistyczne pasmo poszukiwaczy przygód. "Stół z powyłamywanymi nogami" - relacje z najpyszniejszych miejsc Polski, Europy i całego świata, spotkania z twórcami kultury i badaczami ludzkich obyczajów. Jedzenie, podróże, relaks i dyskusje tych, którzy czerpią z życia pełnymi garściami. Przy stole z powyłamywanymi nogami zmieszczą się wszyscy, każdy też może zabrać głos - loroch@antyradio.pl.<< Czyli będzie mnóstwo wysmakowanych epitetów, zachwytów, ochów, achów, wersal i hedonizm oraz brytyjski charm no i oczywiście kupę mlaskania i oblizywania paluszków oraz mruczenie i przymilanie się do gości. Jednym słowem zajebiście, bo to będzie to, co drogi Ireneuszu, lubisz najbardziej. zwłaszcza te ochy i achy - bleee, ale i tak nie omieszkam przesłać czegoś do Loroszka ps. oby tylko sobie języka nie połamał na wymowie tytułu audycji bo będzie chryja aż miło |
| Alina |
śro, 03 wrz 2008 - 16:35
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,808 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Mikołów |
ps. oby tylko sobie języka nie połamał na wymowie tytułu audycji bo będzie chryja aż miło nono... Ty już się tak o Pawła nie martw. Jak zwylke świetnie da sobie radę, bez Twojej troski. -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
ale wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych oni też mają swoją opowieść. |
| tramwajarz |
śro, 03 wrz 2008 - 21:08
|
|
Ej nooo! Ostatnio jak do Niego napisał do WAL-u, mowa oczywiście o Irenicusie, to Loroch nie zignorował mejla tylko przeczytał na antenie w całości chyba! Zatem pisz Irek pisz...im więcej tym lepiej! Tylko z wulgami nie przesadzaj bo wtedy już w eter nie pójdzie!
|
| agrafka |
śro, 03 wrz 2008 - 21:55
|
Ej nooo! Ostatnio jak do Niego napisał do WAL-u, mowa oczywiście o Irenicusie, to Loroch nie zignorował mejla tylko przeczytał na antenie w całości chyba! No nie żartuj, tramwajarzu -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Irenicus |
czw, 04 wrz 2008 - 08:37
|
|
Konto usunięte |
Ej nooo! Ostatnio jak do Niego napisał do WAL-u, mowa oczywiście o Irenicusie, to Loroch nie zignorował mejla tylko przeczytał na antenie w całości chyba! Zatem pisz Irek pisz...im więcej tym lepiej! Tylko z wulgami nie przesadzaj bo wtedy już w eter nie pójdzie! żartujesz!! przeczytał!! na antenie!!??? i ja tego nie usłyszałem?? to w takim razie w Almanahu też będzie? co do wulgów - to ich raczej nie wklejam do maili no chyba, że jestem mocno wkur. tzn zdenerwowany to może mi się wymsknąć CYTAT No nie żartuj, tramwajarzu blink.gif Że Irek (tfu Irenicus) do Lorocha? Jakiegoś mejla wysmarował? a co nie można?? napisałbym więcej ale nie było literek X,Y,Ź,Ż, kto wie może to pierwsze symptomy "nawrócenia"?? |
| tramwajarz |
czw, 04 wrz 2008 - 08:44
|
|
Przeczytał przeczytał! I do almanachu wklei! Bo wartościowy był! Nie wiem może nawet Ciebie nie skojarzył!
Widzisz...nawet po tym co wyprawiałeś Loroch nie zdyskwalifikował Cię i nie wychlastał! Ot cały Paweł! Zatem on pewnie też liczy na to że się nawrócisz... Masz szansę Irenicusu masz szansę! |
| agrafka |
czw, 04 wrz 2008 - 21:45
|
żartujesz!! przeczytał!! na antenie!!??? i ja tego nie usłyszałem?? to w takim razie w Almanahu też będzie? co do wulgów - to ich raczej nie wklejam do maili no chyba, że jestem mocno wkur. tzn zdenerwowany to może mi się wymsknąć a co nie można?? napisałbym więcej ale nie było literek X,Y,Ź,Ż, kto wie może to pierwsze symptomy "nawrócenia"?? Mogłeś napisać, odstępstwa były chociażby z C czy (S) - ludzie pisali hasła na (Ć) i (Ś). A na jaką literę miałeś swój wkład, że będę ciekawska? -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Irenicus |
pią, 05 wrz 2008 - 10:01
|
|
Konto usunięte |
A na jaką literę miałeś swój wkład, że będę ciekawska? O ile tramwajarz mnie nie wkręca to było na literkę W. CYTAT Mogłeś napisać, odstępstwa były chociażby z C czy (S) - ludzie pisali hasła na (Ć) i (Ś). Wiesz ja nie jestem aż tak ynteligętny jak Qwert i nie załapałem że tak można ps. Agrafko tak wałkujemy tę Gasrtofazę w nowej Ramówce a przecież już jutro nowy program więc zapodaj nowy temat o nowej audycji bo zapewne to Ty będziesz "opiekunem" tej audycji |
| agrafka |
pią, 05 wrz 2008 - 18:35
|
Wiesz ja nie jestem aż tak ynteligętny jak Qwert i nie załapałem że tak można ps. Agrafko tak wałkujemy tę Gasrtofazę w nowej Ramówce a przecież już jutro nowy program więc zapodaj nowy temat o nowej audycji bo zapewne to Ty będziesz "opiekunem" tej audycji Daj spokój z Qwertem -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| QwerT |
pią, 05 wrz 2008 - 18:49
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 510 Antyradio: 105 FM Skąd: BB |
Daj spokój z Qwertem Wlasnie. Dajcie mi spokoj. Dlaczego mnie nie lubicie ? -------------------- ![]() " Mam to wypisane na twarzy - mężczyźni są odrażająco brudni i źli " |
| Irenicus |
sob, 06 wrz 2008 - 08:56
|
|
Konto usunięte |
Dopiero wrócilam z plaży. Będzie temat jeszcze dziś - jako opiekunka Ci to mówię. Ładnie to tak się wylegiwać gdy inni muszą zapie..tzn chodzić do pracy??? Wlasnie. Dajcie mi spokoj. Dlaczego mnie nie lubicie ? bo porażasz nas swoją inteligencją |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 07:43 |