![]() ![]() |
| Alina |
sob, 10 maj 2008 - 16:25
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,805 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Mikołów |
Zrazy po warszawsku (vel rolady wg terminologii śląskiej) z kaszą gryczaną, które nie powrediły Mistrzowi. Objawiła sie także słuchaczom nowa Jego Wysokość Muniu, dziękuję w imieniu Gastrofazy Z niecierpliwością czekam na fotki. Chcę zobaczyć te czerwone róże... -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
ale wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych oni też mają swoją opowieść. |
| AntyFani.pl |
sob, 10 maj 2008 - 16:25
|
|
|
|
| munia94 |
sob, 10 maj 2008 - 16:27
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,708 Antyradio: 94 FM Skąd: z lasu |
Zrazy po warszawsku (vel rolady wg terminologii śląskiej) z kaszą gryczaną, które nie powrediły Mistrzowi. Objawiła sie także słuchaczom nowa Jego Wysokość "nie powrediły" - czyli, że co??? Proszę przełożyć na nasze. Agrafka jak zawsze przybyła do Antyradia z przysmakami własnej roboty, by popieścić i zaspokoić kubki smakowe Mistrza Lorocha vel Gastrofazusa Było iście gastrofazowo i rockandrollowo. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia. |
| Alina |
sob, 10 maj 2008 - 16:38
|
|
Agrafka jak zawsze przybyła do Antyradia z przysmakami własnej roboty, by popieścić i zaspokoić kubki smakowe Mistrza Lorocha vel Gastrofazusa mmm... na ten tort (czekoladowo-miętowy z truskawkami- swoją drogą ja tam lubię wiśnie Agrafko przepis na tort znajdzie się w książce kucharskiej? -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
ale wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych oni też mają swoją opowieść. |
| munia94 |
sob, 10 maj 2008 - 16:43
|
mmm... na ten tort (czekoladowo-miętowy z truskawkami- swoją drogą ja tam lubię wiśnie Agrafko przepis na tort znajdzie się w książce kucharskiej? Oj Alina! Wydaje mi się, że to tort z tego przepisu był konsumowany w dzisiejszej Gastro (patrz składniki: mięta,śmietana kremówka i fixy Dr. Oetkera, żeby wszystko dobrze stało |
| Alina |
sob, 10 maj 2008 - 16:49
|
|
Oj Alina! ups... -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
| agrafka |
sob, 10 maj 2008 - 19:44
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,691 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
"nie powrediły" - czyli, że co??? Proszę przełożyć na nasze. 'powriedit' - czyli zaszkodzić Smakoszowi kuchni podlaskiej nie zaszkodziły warszawskie zrazy zawijane -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| tramwajarz |
sob, 10 maj 2008 - 22:15
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,336 Antyradio: 94 FM |
|
| Zoltan |
sob, 10 maj 2008 - 23:16
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 44 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Żory |
po naszemu " mieso z nicia "
|
| tramwajarz |
sob, 10 maj 2008 - 23:24
|
|
Mięso z nicią? To już wiem jak sobie radzicie co by środek nie wypadywał!
Ja wolę wykałaczki... |
| Olcysko |
sob, 10 maj 2008 - 23:38
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 4,700 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Dąbrowa Górnicza |
A prawda, albo nićmi, albo szpikulcami [igły do zrazów się to fachowo zwie], albo wykałaczkami.
-------------------- По устните й заигра сатанинска усмивчица. // Nie ma we mnie tolerancji dla głupoty.
|
| munia94 |
nie, 11 maj 2008 - 00:10
|
A może ochrzcijmy te zrazy jako: warszawskie "trzysetki" zawijane !? (czekam na przepis) Nie czekaj, tylko zajrzyj do przepisów kulinarnych - pozycja 439 (Zrazy Zawijane Vel Rolady Śląskie) i zrób rodzince popisowy obiad. Czy tylko ja znam na pamięć spis treści Agrafkowego sztambucha? |
| agrafka |
nie, 11 maj 2008 - 09:51
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,691 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
W oczekiwaniu na zdjęcia profesjonalnie zrobione przez Pacię ,prezentuję jedno z moich... Zaprezentuj resztę, honey Aha, wskazane jest Twoje (za)wahanie się przed zamieszczaniem... hmm... mojego wizerunku - jeśli mogę prosić Btw, z 300. wydania będzie regularny news, jak po każdej audycji i szersza relacja w Materiałach specjalnych (tak przynajmniej sposobię się) - i tu będzie link do fotogalerii, w której zamieści się zdjęcia z antyfanowskimi hologramami. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| pacia |
nie, 11 maj 2008 - 17:36
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,400 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
Załączona/e miniatura/y -------------------- hamuj piętą i miej mordę zawsze usmiechniętą ;)
|
| Olcysko |
nie, 11 maj 2008 - 17:42
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 4,700 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Dąbrowa Górnicza |
O jaki pieeeeeeechny bukiet!
Tort też apetyczny. Wolałabym go konsumować, niż na niego patrzeć. Przy koronie, jak rozumiem, mocno nieletni chłopcy pomagali? -------------------- По устните й заигра сатанинска усмивчица. // Nie ma we mnie tolerancji dla głupoty.
|
| tramwajarz |
nie, 11 maj 2008 - 18:05
|
|
Kolejne mojej produkcji
Załączona/e miniatura/y |
| pacia |
nie, 11 maj 2008 - 19:30
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,400 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
chłopcy pomagali przy okazji - pomysł był ciut inny, ale niestety nie wyjszedł i musiałam się ratować tym co miałam
-------------------- hamuj piętą i miej mordę zawsze usmiechniętą ;)
|
| Alina |
pon, 12 maj 2008 - 08:53
|
|
mmmm... bukiet piękny! i tort: te truskawki i czekoladowe serduszka...pięknie!
-------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
| pacia |
pon, 12 maj 2008 - 10:21
|
galeria zamieszczona - będzie jeszcze uzupełniona o kilka fotek, ale już jest
-------------------- hamuj piętą i miej mordę zawsze usmiechniętą ;)
|
| agrafka |
pon, 12 maj 2008 - 12:20
|
galeria zamieszczona - będzie jeszcze uzupełniona o kilka fotek, ale już jest Paciu, przerzuć z forum te dwa zdjęcia Tramwajarza -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Thien |
pon, 12 maj 2008 - 14:21
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 450 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
Super, piękne obchody 300
-------------------- Thien
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 29 lipiec 2010 - 20:03 |