![]() ![]() |
| disterek |
czw, 16 lip 2009 - 11:22
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 228 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Pyskowice |
od Disturbed wole biohazard albo pierwsze płyty Life of Agony z utworem This Time lub Weeds Biohazard to Nie te klimaty co Disturbed. -------------------- ![]() LAST.FM .............................................................................. We are... Disturbed!!! We are...Disturbed!!! We all are... Disturbed!!!! You can conquer anything my brothers and sisters. ![]() ![]() |
| AntyFani.pl |
czw, 16 lip 2009 - 11:22
|
|
|
|
| Saimon |
czw, 16 lip 2009 - 16:33
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
No disterek ma racje
-------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| disterek |
nie, 19 lip 2009 - 12:56
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 228 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Pyskowice |
Killswitch Engage – The Forgotten
-------------------- ![]() LAST.FM .............................................................................. We are... Disturbed!!! We are...Disturbed!!! We all are... Disturbed!!!! You can conquer anything my brothers and sisters. ![]() ![]() |
| disterek |
śro, 22 lip 2009 - 12:00
|
Disturbed - Remember
Nie musze komentować wystarczy posłuchać. http://www.dailymotion.pl/video/x1m8ug_dis...remember_events -------------------- ![]() LAST.FM .............................................................................. We are... Disturbed!!! We are...Disturbed!!! We all are... Disturbed!!!! You can conquer anything my brothers and sisters. ![]() ![]() |
| Armandil |
pon, 26 kwi 2010 - 19:46
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Antyradio: 101,3 FM |
Witam.
Chciałbym zaproponować utwór zespołu Kontrust - Bomba. Kawałek pasuje do klimatów Anty Radia, a już sam teledysk jest mega oryginalny Pozdrawiam, Marcin. |
| Saimon |
wto, 27 kwi 2010 - 14:32
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Czas wreszcie, żeby na TT zawitały:
"Ostatki" i "Karinga"! -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 07:23 |