![]() ![]() |
| Chalski |
sob, 16 wrz 2006 - 15:11
|
![]() Koordynator Grupa: Junior Admin Postów: 1,226 Antyradio: 94 FM Skąd: Wawka |
Dziś na antenie zadebiutował wreszcie odmieniony Turbo Top. Jak oceniacie nową formułę audycji??
Zapraszam do głosowania w sondzie oraz dzielenia sie własnymi odczuciami w tym temacie. |
| AntyFani.pl |
sob, 16 wrz 2006 - 15:11
|
|
|
|
| Wilkołak |
sob, 16 wrz 2006 - 16:30
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,025 Antyradio: Internet Skąd: Taka miejscowość Warsaw. |
Najbardziej podoba mi się to, że słuchacze proponują nowe kawałki do listy bezpośrednio dzwoniąc do prowadzącego. Podoba mi się również większa ilość piosenek w notowaniu.
-------------------- masochista ekshibicjonista neurastenik hipochondryk onanista ukryty homoseksualista człowiek cierpiący na typową konieczność ciągłych zmian miejsca niezdolny do normalnej czy też rodzicielskiej miłości prawie paranoik narcystyczny introwertyk który stał się aspołeczny z powodu choroby przepełniony uczuciem winy patologicznie nieśmiały kleptomaniak infantylny irytujący i skąpy
http://r1.bloodwars.pl/r.php?r=7763 |
| agrafka |
sob, 16 wrz 2006 - 16:34
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,740 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Dziś na antenie zadebiutował wreszcie odmieniony Turbo Top. Jak oceniacie nową formułę audycji?? Zapraszam do głosowania w sondzie oraz dzielenia sie własnymi odczuciami w tym temacie. Głos oddałam, podoba mi się bardzo nowa formuła TT. To jest to -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Rudzielec |
sob, 16 wrz 2006 - 21:07
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,811 Antyradio: 94 FM Skąd: to tu....to tam.... |
nowa wersja Turbo Topu jest genialna
mnie tez bardzo podoba sie to, ze mozna zadzwonic i oddac swoj glos mam wrazenie, ze teraz mamy wiecej do powiedzenia i mozemy posluchac duuuuuuuzo wiecej swietnej muzyki -------------------- OTo MISZCZyni ;)
|
| theagata |
nie, 17 wrz 2006 - 00:08
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,452 Antyradio: 94 FM Skąd: Chomiczuffka |
bardzo ładnie bardzo elegancko {sic!} podoba mi się że można opowiedzieć na antenie o swojej ulubionej muzyce
-------------------- NIE WOLNO ZJADAĆ INNYCH ANI CHŁEPTAĆ CZYJEJŚ KRWI
http://www.terazrock.pl/user.php?UserId=213 http://www.myrock.pl |
| Motylek |
pią, 22 wrz 2006 - 17:02
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,308 Antyradio: 94 FM Skąd: ze wsi Ciechanów |
nowa wersja Turbo Topu jest genialna mnie tez bardzo podoba sie to, ze mozna zadzwonic i oddac swoj glos mam wrazenie, ze teraz mamy wiecej do powiedzenia i mozemy posluchac duuuuuuuzo wiecej swietnej muzyki RUDZIELCU swietnie to ujęłas: GENIALNA obiema rekami. Dodam, ze niesamowity w roli gospodarz TURBO TOPU jest nasz Przemyslaw JAH JAH FRANKOWSKI czyli DŻADŻUS. |
| Ciurcia |
pią, 17 lis 2006 - 12:16
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 3,756 |
Witam wszystkich, a szczególnie p. Przemysława Frankowskiego.
Co prawda nieregularnie lecz już od dłuższego czasu słucham Antyradia. Jestem raczej "konserwatywny" w poglądach muzycznych ale nie unikam nowości. I to jest to co mi się podoba w nowym "Turbo Topie". Nie wiem jak innym słuchaczom, ale sposób prowadzenia audycji (raczej jego klimat) trochę kojarzy mi się z programami Piotra Kaczkowskiego w Trójce w latach 80-tych. Poza tym wydaje mi się, że Pan Frankowski jest zbyt skromnie wykorzystywany przez Antyradio. Powinien mieć autorską audycję o muzyce, w której lepiej mógłby realizować swoje preferencje muzyczne. A tak w ogóle to chyba najlepsza rzecz w Antyradiu (Turbo Top) |
| agrafka |
pią, 17 lis 2006 - 12:35
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,740 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Witaj Ciurcia. Pięknie to ująłeś
-------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Motylek |
pią, 17 lis 2006 - 21:27
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,308 Antyradio: 94 FM Skąd: ze wsi Ciechanów |
[quote name='Ciurcia' date='pią, 17 lis 2006 - 12:16' post='4944']
"...Poza tym wydaje mi się, że Pan Frankowski jest zbyt skromnie wykorzystywany przez Antyradio. Powinien mieć autorską audycję o muzyce, w której lepiej mógłby realizować swoje preferencje muzyczne." Czesc Ciurcia. red. Jah Jah mial autorska audycje "CUBE", byla wyjatkowa. Mysle, ze moglby w rewelacyjny sposob poprowadzic audycje dot. muzyki reggae.Ma taka muzyke we krwi. Spiewal w LAVINIE COX i BASSTIONIE /album "Lwy Ognia"/. Jesli masz ochote na poznanie red.Przemka Frankowskiego polecam portal www.rrr.udp.pl/pol.basstion.htm-22k Uwazam tak jak Ty, ze red.Jah Jah jest niedoceniany w AR. Pozdrawiam |
| theagata |
sob, 18 lis 2006 - 14:44
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,452 Antyradio: 94 FM Skąd: Chomiczuffka |
szukam szukam i nic, nie mogę się doszukać podobieństwa
btw. dwie listy przebojów w jednym radiu tego samego dnia to lekka przesada, jestem za powrotem Cube`a -------------------- NIE WOLNO ZJADAĆ INNYCH ANI CHŁEPTAĆ CZYJEJŚ KRWI
| agrafka |
sob, 18 lis 2006 - 16:57
|
Nie tylko Ty, Theagato. My chcemy powrotu CUBE!!!!!
-------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Ciurcia |
sob, 18 lis 2006 - 17:31
|
|
szukam szukam i nic, nie mogę się doszukać podobieństwa btw. dwie listy przebojów w jednym radiu tego samego dnia to lekka przesada, jestem za powrotem Cube`a Witam Wszystkich, którzy cenią Pana Frankowskiego. Do Theagaty. Być może nieściśle się wyraziłem. Nie chodzi mi o podobieństwo audycji, głosu czy innych cech Pana Frankowskiego lecz raczej o jego rolę jak radiowca. Nie wiem ile masz lat i czy słuchałaś Trójki w latach siedemdziesiątych. Trójka opierała się głównie (jak dla mnie) na dwóch nazwiskach. To Wojciech Mann i Piotr Kaczkowski. M.in. na audycji Minimax edukowałem się muzycznie. Gdyby Pan Piotr Kaczkowski nie wypromował w Polsce zespołu Budgie to nigdy bym nie był na ich koncercie w Polsce (Wrocław, Hala Ludowa, lato 1982 lub 83). I to jest to co mi się podoba w Panu Frankowskim. Jego podejście do muzyki w ogóle. Z jednej strony przypominanie, że (to tylko przykład) metal nie zaczął się w Seattle w latach dziewięćdziesiątych. A z drugiej propozycje nowych rzeczy. Właśnie w Turbo Topie usłyszałem np. kawałki The Raconteurs - Steady As She Goes czy Peeping Tom - Mojo. Chyba w trakcie Cube usłyszałem The Veils - Lavinia. Od zawsze do słuchania a raczej odbierania muzyki używam nie tylko uszu ale i skóry (własnej). Według mnie mają szansę pozostać w pamięci tylko te utwory, które powodują tzw. gęsią skórkę w trakcie słuchania. Albo też czujesz jak Ci ciarki po plecach chodzą. Ja tak mam z niektórymi "rzeczami". Istnieją kawałki, które mają po kilkadziesiąt lat, a jak je sobie "zapuszczę" (dość głośno, żeby wszystko słyszeć) to do dziś mam gęsią skórkę. W tym jakie utwory proponuje Pan Frankowski słychać to osłuchanie muzyką, które można mieć dopiero jak się przesłucha sto tysiecy kawałków. Wtedy dopiero umie się w zalewie szmiry znaleźć perełkę. Hmm... Dalej nie wiem czy byłem dość klarowny. Mam nadzieję, że mnie zrozumiałaś Theagato. A tak poza tym to szkoda, że nie ma Cube'a. Wydaje mi się, że demolka jest nieco poniżej miary Pana Frankowskiego. No, ale to inne figury Pozdrowienia dla Agrafki. |
| theagata |
sob, 18 lis 2006 - 20:43
|
w Turbo Topie usłyszałem np. kawałki The Raconteurs - Steady As She Goes czy Peeping Tom - Mojo. ale to są regularnie grane utwory z plejlisty AR, w Cube była muzyka z plejlisty ... a Demolka to też historia w AR autorskie audycje muzyczne prowadzą: Makak, Anz_Hell_Mo, Kosa i Kasprol btw. moja Trójka to Kaczkowski którego minoderii dzisiaj nie trawię ale szacunek ze względu na Fisha szczególnie po ostatnim koncercie w Stodole gdy wyróżnił publicznie Kaczora -------------------- NIE WOLNO ZJADAĆ INNYCH ANI CHŁEPTAĆ CZYJEJŚ KRWI
| Ciurcia |
czw, 21 gru 2006 - 14:24
|
|
|
| eryk |
czw, 21 gru 2006 - 15:17
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 3,179 Antyradio: 94 FM Skąd: Żoliborz/Dublin |
Hmm, hmm a Yazoo pamiętacie?
-------------------- |
| agrafka |
nie, 24 gru 2006 - 00:19
|
A Siostry Miłosierdzia? Swoją drogą można coś z ich numerów zaproponować do Turbo Top'u. Ciurcia, ile to roboty ... dzwoń albo mejluj, co wolisz? Jah Jah czeka -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Ciurcia |
nie, 24 gru 2006 - 14:53
|
|
Ciurcia, ile to roboty ... dzwoń albo mejluj, co wolisz? Jah Jah czeka |
| agrafka |
nie, 24 gru 2006 - 16:23
|
nie będę wszem i wobec ogłaszał: Słuchajcie! Wysłałem maila do Dżadży Ciurcia, darling, nie musisz ogłaszać. Wystarczy, że kusisz -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Ciurcia |
pon, 25 gru 2006 - 01:07
|
|
|
| Motylek |
pon, 25 gru 2006 - 20:41
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 07:41 |