![]() ![]() |
| agrafka |
sob, 10 lip 2010 - 15:36
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,747 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Jednego należy się spodziewać - będzie... gorąco!
Żarty na bok Początek o 17:00 z małym ogonkiem. Trzask prask, dwie godziny minęły jak z bicza trzasł. Oto wyniki: 171. Notowanie TT (20): 1. NEURONIA – Put Your Dukes Up, (+2) 2. HUNTER – Labirynt Fauna, BZ 3. DIANOYA – Dreamlack, (-2) 4. COCHISE – War Song, (+4) 5. SEN ZU – Romantyczna piosenka, NOW. 6. METALLICA – Cyanide, (+3) 7. OZZY OSBOURNE – Let Me Hear You Scream, (-3) 8. BRACIA – Wiem czego chcesz, (-2) 9. SOAD – Dreaming, (+3) 10. DISTURBED – Indestructible, (+1) 11. ROOTWATER – Hava Nagila, (-4) 12. RAMMSTEIN – Ich Tu Dir Weh, (-2) 13. RHCP – Californication, (+1) 14. SLAYER – Americon, (-9) 15. KULT – Amnezja, (+3) 16. STRACHY NA LACHY – Żyję w kraju, (+4) 17. BULDOG – Do generałów, (-4) 18. AC/DC – Black Ice, (-1) 19. BLACK RIVER – Free Man, BZ 20. SLASH (feat. Wolfmother) – By The Sword, (-4) Ten post edytował agrafka nie, 11 lip 2010 - 19:05 -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| AntyFani.pl |
sob, 10 lip 2010 - 15:36
|
|
|
|
| disterek |
sob, 10 lip 2010 - 23:14
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 229 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Pyskowice |
Widzę, że niektórzy fani np Metallici wzięli sobie do serca reklamę dezodorantu Axe i jego hasła w nim przedstawionego Klikasz?
Chcą zapewne pobić rekord B.Szyca a przede wszystkim tego kolesia z windy tylko z leksza pomyliły im się nazwy Axe a Antyradio no cóż bywa -------------------- ![]() LAST.FM .............................................................................. We are... Disturbed!!! We are...Disturbed!!! We all are... Disturbed!!!! You can conquer anything my brothers and sisters. ![]() ![]() |
| agrafka |
nie, 11 lip 2010 - 19:16
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,747 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
A może zamiast pierwszej 'trójcy' jakiś inny konkurs, co? Na przykład trzy od końca.
-------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| disterek |
pon, 12 lip 2010 - 22:47
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 229 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Pyskowice |
Obecnie tez to będzie trudne ;D gdy powróci stary system to można nad tym pomyśleć!
-------------------- ![]() LAST.FM .............................................................................. We are... Disturbed!!! We are...Disturbed!!! We all are... Disturbed!!!! You can conquer anything my brothers and sisters. ![]() ![]() |
| munia94 |
wto, 13 lip 2010 - 20:29
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,714 Antyradio: 94 FM Skąd: z lasu |
W pierwszym odruchu chciałam obstawić podium poprawnie, ale coś mnie podkusiło, by jednak bardziej optymistycznie podejść do 'trójcy' i pomyślałam, że Hunter w końcu wypadnie z pierwszej trójki, więc ostatecznie w mailu na pierwszym miejscu umieściłam Neuronię, na drugim zespół Dianoya, a na trzecim Ozzy Osbourne'a. I weź tu człowieku bądź optymistą!
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 23:33 |