![]() ![]() |
| agrafka |
sob, 26 cze 2010 - 11:41
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,747 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Jeszcze dziś pasmo Dżadżyka rozpoczyna się o 14:00 z małym ogonkiem. Od przyszłego tygodnia zacznie rządzić 'nowe' (ach!), które przewiduje kapkę inne godziny dla TT i trochę inny ich 'wygląd'. Ale to za tydzień. Póki co zapraszam na dziś.
Przypominam, że głosy do rockandrollowej listy przebojów AR można oddawać do ok. 15:30 (www.antyradio.pl), typy na pierwszą trójcę (frank@antyradio.pl) do 16:00, a propozycje na hit lata - całodobowo! Też na skrzynkę Dżadżyka. 169. Notowanie TT (20): 1. DIANOYA – Dreamlack, BZ 2. HUNTER – Labirynt Fauna, (+1) 3. COCHISE – War Song, (-1) 4. VOTUM – Stranger Than Fiction, BZ 5. SLAYER – Americon, (+1) 6. RAMMSTEIN – Ich Tu Dir Weh, (-1) 7. DISTURBED – Indestructible, (+2) 8. NEURONIA – Put Your Dukes Up, (+5) 9. ROOTWATER – Hava Nagila, (+11) 10. SOAD – Dreaming, (-3) 11. METALLICA – Cyanide, (-3) 12. OZZY OSBOURNE – Let Me Hear You Scream, BZ 13. BLACK RIVER – Free Man, (+6) 14. AC/DC – Black Ice, (-3) 15. RHCP – Californication, (-5) 16. BRACIA – Wiem czego chcesz*, (-1) 17. KULT – Amnezja, (-1) 18. SLASH (feat. Wolfmother) – By The Sword, (-4) 19. STRACHY NA LACHY – Żyję w kraju, (-2) 20. BULDOG – Do generałów, NOW. *wybrzmiał kawałek Jesteś częścią mnie Ten post edytował agrafka sob, 26 cze 2010 - 17:57 -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| AntyFani.pl |
sob, 26 cze 2010 - 11:41
|
|
|
|
| agrafka |
sob, 26 cze 2010 - 16:12
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,747 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Nareszcie! Już nawet nie pamiętam od jak dawna zgłaszałam 'Do generałów' do TT.
-------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| agrafka |
nie, 27 cze 2010 - 17:42
|
Propozycje tego odcinka TT (20):
Dommin – Tonight Blur – Fool’s Day Izrael – Każda chwila The Rolling Stones – Plundered My Soul The Music – The Spike U2 – Elevation Linkin Park – Somewhere I Belong Everlast – Folsom Prison Blues The Ramones – Blitzkrieg W czasie wakacji nie będzie propozycji w bloku TT (20), który - dla przypomnienia – będzie emitowany w godzinach 17:00 – 19:00, w sobotę oczywiście. Jah Jah obiecał przemycać je w swoich programach w ciągu tygodnia. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
nie, 27 cze 2010 - 19:09
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
W czasie wakacji nie będzie propozycji w bloku TT (20), który - dla przypomnienia – będzie emitowany w godzinach 17:00 – 19:00, w sobotę oczywiście. Jah Jah obiecał przemycać je w swoich programach w ciągu tygodnia. To znaczy, że red. Frankowski będzie miał swoje pasmo między 18-22? Bo jak tak to bomba (dla mnie!). Moim zdaniem, JJ to jeden z większych znawców muzyki rockowej w eterze. Dzięki temu będzie się miło słuchało, wybranych przez niego 'perełek' legend rocka. -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| agrafka |
nie, 27 cze 2010 - 19:50
|
To znaczy, że red. Frankowski będzie miał swoje pasmo między 18-22? (...) Niezupełnie w tych godzinach. 16:00 - 18:00 Zientarscy 18:00 - 20:00 'zaprzyjaźnianie się z legendami rocka' czyli tak, jak jak pisałam w innym temacie: W tygodniu pasmo 18:00 - 20:00 będzie (powinno być) w rękach Jah Jah. Wspominał coś o tym wczoraj pod koniec Strefy B-C (w sensie, że będzie to miało podobne oblicze jak Hardrock Licytacja, że będziemy zaprzyjaźniać się z legendami rocka). -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
pon, 28 cze 2010 - 10:34
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
No to super. Już nie mogę się doczekać pierwszego programu z legendami rocka
-------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 23:27 |