![]() ![]() |
| siostra |
śro, 22 kwi 2009 - 14:48
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Antyradio: Internet Skąd: Mrągowo/Wrocław |
popieram Hunter Labirynt Fauna!
podoba mi się nowa płyta Hellwood chociaż do niektórych utworów musiałam się przekonać ale teraz już sie od niej nie mogę oderwać |
| AntyFani.pl |
śro, 22 kwi 2009 - 14:48
|
|
|
|
| Keleris |
śro, 22 kwi 2009 - 17:58
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 495 Antyradio: 106,4 FM |
popieram Hunter Labirynt Fauna! podoba mi się nowa płyta Hellwood chociaż do niektórych utworów musiałam się przekonać ale teraz już sie od niej nie mogę oderwać Ja w sumie sam nie wiem czemu na początkju mi się nie podobała ta płyta. Już więcej nie będę oceniał płyt po jednym odsłuchaniu. |
| Saimon |
śro, 22 kwi 2009 - 20:58
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Ja w sumie sam nie wiem czemu na początkju mi się nie podobała ta płyta. Już więcej nie będę oceniał płyt po jednym odsłuchaniu. Ta płyta jest średnia i tyle powiem -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| dybuk |
czw, 23 kwi 2009 - 14:22
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 5 Antyradio: Internet |
Co najlepsza płyta ? A ktoś słuchał już nowego GD ? Oj to chyba nie znasz wcześniejszej twórczości huntera skoro chwalisz ich za t.e.l.i. Nowa płyta jest o wiele lepsza od t.e.l.i zarówno pod względem muzyki jak i tekstów. Znowu powrócili do długich solówek, nowy perkusista daray daje czadu . Ogólnie przypomina sie ich stary dobry Requiem czy Medeis. ja polecam niewątpliwie strasznika, arges lub armię boga ale uważam że na TT najlepiej by było usłyszec śmierciśmiech- mój ulubiony kawałek z tej płyty. polecam |
| Saimon |
czw, 23 kwi 2009 - 21:48
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Oj to chyba nie znasz wcześniejszej twórczości huntera skoro chwalisz ich za t.e.l.i. Nowa płyta jest o wiele lepsza od t.e.l.i zarówno pod względem muzyki jak i tekstów. Znowu powrócili do długich solówek, nowy perkusista daray daje czadu . Ogólnie przypomina sie ich stary dobry Requiem czy Medeis. ja polecam niewątpliwie strasznika, arges lub armię boga ale uważam że na TT najlepiej by było usłyszec śmierciśmiech- mój ulubiony kawałek z tej płyty. polecam Wiesz ja mam ich cała dyskografie -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| Kamros |
sob, 25 kwi 2009 - 22:33
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 823 Antyradio: Internet |
Kamros nie dziwie się, że nie trawisz Huntera skoro nawet nie wiesz przez jakie "h" się pisze I nie wiem jeszcze, że pisze się przez "u", a nie "a". Bo chyba nie zauważyłeś, że zapisałem nazwe HUNTER fonetycznie, a wymowa w polskim języku głosek "ch" i "h" jest, a może raczej była inna. "ch" wymawia się dźwięcznie, więc napisanie fonetycznie "hanter" brzmiało bo trochę po ukraińsku... To tak gwoli ścisłości, jakbyśmy mieli brać dosłownie to co napisałem. Nawet cytat źle podałeś- nie pterodolar tylko petrodolar Literufka, ot co. gdybyś choć trochę poznał ich twórczość to byś zmienił zdanie. A za nim znowu będziesz wyśmiewał czyjąś twórczość, to dwa razy się zastanów bo się kompromitujesz. Pozdrawiam Znam dość dobrze twróczość zespołu Hunter (np. płytę TELI znam dość dobrze). Nie trawie tego bandu i nic na to nie poradzę. Na przykład tekst piosenki "Nieraj" brzmi groteskowo. Jakby pisał go jakiś niedouczony pseudo-poeta w wieku 18 lat (o Boże! sam tyle mam !!!! co za wstyd Pozdrawiam! PS Nic nie mam ani do zespołu Hunter (poza tym, że go nie lubię), a tym bardziej do jego fanów. Niech sobie grają, ja nie muszę tego słuchać. -------------------- Компромиса не будет!
|
| dybuk |
nie, 26 kwi 2009 - 13:45
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 5 Antyradio: Internet |
CYTAT Znam dość dobrze twróczość zespołu Hunter (np. płytę TELI znam dość dobrze). Nie trawie tego bandu i nic na to nie poradzę. Na przykład tekst piosenki "Nieraj" brzmi groteskowo. Jakby pisał go jakiś niedouczony pseudo-poeta w wieku 18 lat (o Boże! sam tyle mam !!!! co za wstyd Pozdrawiam! ha ha po prostu, oceniasz ją Kamros z punktu widzenia "niedouczonego 18-latka" "Moja dziewczyna nie lubi tego miasta Kto resztę życia spędzi obok mnie?" idealnie reprezentuje zespół Armia. Daj już spokój Kamros i nie wypowiadaj się tak głupio, bo 18 lat to już jednak sporo. pozdrawiam |
| agrafka |
czw, 30 kwi 2009 - 21:00
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,747 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Z propozycji sprzed tygodnia będę popierała (czytaj: głosowała na) szczególnie dwa kawałki: Deep Purple - Anya i Metallica - My Apocalypse. Purplami Dżadżyk sprawił mi taką niespodziewajkę i radość, że aż... słów mi brak
Wesprzecie mnie? -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| munia94 |
czw, 30 kwi 2009 - 21:43
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,714 Antyradio: 94 FM Skąd: z lasu |
Z propozycji sprzed tygodnia będę popierała (czytaj: głosowała na) szczególnie dwa kawałki: Deep Purple - Anya (...) Wesprzecie mnie? W ostatnią sobotę to uczyniłam |
| agrafka |
pią, 01 maj 2009 - 08:55
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,747 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
oczywiście nie mogłam nie umieścić na swej liście Deep Purple. Mądra dziewczynka, dzięki -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
pią, 01 maj 2009 - 10:55
|
Mądra dziewczynka, dzięki Ja zagłosowałem na Metallice Na DP nie zagłosowałem bo czekam na coś z mojej półki jeśli chodzi o Purple czyli o Dziecko w Czasie -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
| munia94 |
sob, 02 maj 2009 - 16:08
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,714 Antyradio: 94 FM Skąd: z lasu |
'Lifeline' Papa Roach dziś pojawiło się w propozycjach do TT. Ostatnio zespół gościł na liście z utworem 'Reckless'.
|
| Saimon |
nie, 03 maj 2009 - 14:50
|
'Lifeline' Papa Roach dziś pojawiło się w propozycjach do TT. Ostatnio zespół gościł na liście z utworem 'Reckless'. Jestem za Lifeline jest super -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
| disterek |
nie, 17 maj 2009 - 12:47
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 229 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Pyskowice |
Jestem za Lifeline jest super -------------------- ![]() LAST.FM .............................................................................. We are... Disturbed!!! We are...Disturbed!!! We all are... Disturbed!!!! You can conquer anything my brothers and sisters. ![]() ![]() |
| Saimon |
nie, 17 maj 2009 - 18:46
|
Zaproponuje:
Nowy singiel DM-Peace -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
| Bartholomeu |
nie, 17 maj 2009 - 22:31
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 10 Antyradio: 94 FM |
Ja proponuję wspierać Micka Jaggera z God gave me...
Ja już od 3 tygodni głsuję -------------------- Żydzi Żondzom Żeczpospolitą
xD |
| Saimon |
pon, 18 maj 2009 - 15:00
|
A ja nie głosowałem na Jaggera ale chyba zaczne
-------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
| Bartholomeu |
sob, 30 maj 2009 - 19:10
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 10 Antyradio: 94 FM |
Po dzisiejszym turbotopie przerzucam się na TOOLA
-------------------- Żydzi Żondzom Żeczpospolitą
xD |
| Gore |
sob, 30 maj 2009 - 19:48
|
![]() Koordynator Grupa: Junior Admin Postów: 3,602 Antyradio: Internet Skąd: Nidzica |
Po dzisiejszym turbotopie przerzucam się na TOOLA Ano właśnie, Schism dziś usłyszałem, może dołożę swój głos -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| Saimon |
sob, 30 maj 2009 - 20:08
|
A ja chciem Placebo nowe
-------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 23:14 |