![]() ![]() |
| eryk |
sob, 17 lis 2007 - 12:42
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 3,179 Antyradio: 94 FM Skąd: Żoliborz/Dublin |
Dziś w TT usłyszeć można było Simple Minds - Belfast Child
Wydzielone z tematu Odmieniony Turbo Top. Tutaj możecie sobie dywagować o propozycjach do woli. Chalski -------------------- |
| AntyFani.pl |
sob, 17 lis 2007 - 12:42
|
|
|
|
| agrafka |
nie, 18 lis 2007 - 09:08
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,740 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Dziś w TT usłyszeć można było (...) (w propozycjach): U2 i Bloody Sunday Btw, kto śpiewał Białego misia? Czy to był Tymon Tymański? Biegałam po centrum handlowym w poszukiwaniu prezentu dla solenizantki i głos mi uciekał ze słuchawek -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Kamros |
nie, 18 lis 2007 - 12:24
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 823 Antyradio: Internet |
Nie słuchałem, ale zapewne był to Tymon....
-------------------- Компромиса не будет!
|
| munia94 |
nie, 18 lis 2007 - 12:25
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,714 Antyradio: 94 FM Skąd: z lasu |
Btw, kto śpiewał Białego misia? Czy to był Tymon Tymański? Biegałam po centrum handlowym w poszukiwaniu prezentu dla solenizantki i głos mi uciekał ze słuchawek Dziś sprawdziłam i odsłuchałam na Youtube - tak, to był 'Biały miś' w wykonaniu - Tymon & Transistors |
| Bobas |
nie, 18 lis 2007 - 12:39
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 4,646 |
|
| korn21 |
śro, 11 mar 2009 - 22:43
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Antyradio: 94 FM |
Gdzie można odsłuchać propozycji. Nie mogę ich nigdzie na stronie radia znaleźć a kiedyś były.
|
| tramwajarz |
czw, 12 mar 2009 - 00:17
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,336 Antyradio: 94 FM |
Myślę że na wszystko co leci w AR możesz wysyłać swój głos jako propozycja do TT 20. nie ma ograniczeń! Liczy się tylko liczba głosów!
|
| munia94 |
czw, 12 mar 2009 - 01:44
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,714 Antyradio: 94 FM Skąd: z lasu |
Gdzie można odsłuchać propozycji. Nie mogę ich nigdzie na stronie radia znaleźć a kiedyś były. Obecnie propozycje do TT20 możesz znaleźć w newsach z TT lub w poszczególnych notowaniach z listy. Chalski zamieszcza pod tabelką z notowaniem takie zdanie: 'Statystyka Notowania oraz dzisiejsze Propozycje do listy dostępne są tutaj'. Kliknij na słowo - tutaj - a będziesz wiedział jakie utwory wybrzmiały jako propozycje do Turbo Topu. Odsłuchać natomiast możesz np. na You Tube. A jeśli chcielibyście odsłuchać utworów z listy to możecie to zrobić na tej stronie: http://www.muzykaswiata.pl/antyradio/ Wystarczy kliknąć na tytuł utworu albo zdjęcie. |
| agrafka |
czw, 12 mar 2009 - 06:06
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,740 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Gdzie można odsłuchać propozycji. Nie mogę ich nigdzie na stronie radia znaleźć a kiedyś były. Nie pamiętam, żeby bywały na stronie radia. Bywały na naszej. W wyniku różnych różnistych zawirowań technicznych jeszcze się nie pojawiły. Obecnie propozycje do TT20 możesz znaleźć w newsach z TT lub w poszczególnych notowaniach z listy. Chalski zamieszcza pod tabelką z notowaniem takie zdanie: 'Statystyka Notowania oraz dzisiejsze Propozycje do listy dostępne są tutaj'. Kliknij na słowo - tutaj - a będziesz wiedział jakie utwory wybrzmiały jako propozycje do Turbo Topu. Odsłuchać natomiast możesz np. na You Tube. A jeśli chcielibyście odsłuchać utworów z listy to możecie to zrobić na tej stronie: http://www.muzykaswiata.pl/antyradio/ Wystarczy kliknąć na tytuł utworu albo zdjęcie. I Tramwajarz też dobrze prawi: Myślę że na wszystko co leci w AR możesz wysyłać swój głos jako propozycja do TT 20. nie ma ograniczeń! -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| bolo |
nie, 19 kwi 2009 - 14:18
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Antyradio: 94 FM |
Hunter - Labirynt Fauna
To moja propozycja, zapraszam do wysluchania na www.myspace.com/hunterpl Co Wy na to? |
| Saimon |
nie, 19 kwi 2009 - 15:19
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Hunter - Labirynt Fauna To moja propozycja, zapraszam do wysluchania na www.myspace.com/hunterpl Co Wy na to? Nie za bardzo mi się to podoba . Ja jestem za nowym PLACEBO I GD -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| Keleris |
nie, 19 kwi 2009 - 22:03
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 493 Antyradio: 106,4 FM |
Hunter - Labirynt Fauna To moja propozycja, zapraszam do wysluchania na www.myspace.com/hunterpl Co Wy na to? Czemu nie? Mogę zagłosować na to. Labirynt Fauna to chyba jedyna udana kompozycja na tej słabiutkiej płycie Huntera. Może jeszcze Arges ujdzie... |
| bolo |
nie, 19 kwi 2009 - 23:18
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Antyradio: 94 FM |
Czemu nie? Mogę zagłosować na to. Labirynt Fauna to chyba jedyna udana kompozycja na tej słabiutkiej płycie Huntera. Może jeszcze Arges ujdzie... Czemu uwazasz ze jest slabiutka? Ja uwazam ze to ich najlepsza plyta:) Kazdy znajdzie cos dla siebie... Rewelacyjnie wyprodukowana, super wydana. Spójna, przemyslana... Co do jednego zgadzamy sie, Arges jest rewelacyjny i napewno mocno wyróżnia się z całości. Słuchając całej piosenki aż ciarki przechodzą. A jeżeli ktoś lubi horrory to nie mając nic wcześniej wspólnego z hunter'em powinien być pod wrażeniem;) Zaproponowałem Labirynt Fauna bo to podobno singiel promujacy płytę, ale nie pogniewałbym sie gdyby był w TT Arges:) Jak dla mnie fajnym radiowym numeram jest Strasznik ale to chyba bardziej dla fanow Metallicy i ich Enter Sandmana;) |
| Saimon |
pon, 20 kwi 2009 - 15:11
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Czemu uwazasz ze jest slabiutka? Ja uwazam ze to ich najlepsza plyta:) Kazdy znajdzie cos dla siebie... Rewelacyjnie wyprodukowana, super wydana. Spójna, przemyslana... Co do jednego zgadzamy sie, Arges jest rewelacyjny i napewno mocno wyróżnia się z całości. Słuchając całej piosenki aż ciarki przechodzą. A jeżeli ktoś lubi horrory to nie mając nic wcześniej wspólnego z hunter'em powinien być pod wrażeniem;) Zaproponowałem Labirynt Fauna bo to podobno singiel promujacy płytę, ale nie pogniewałbym sie gdyby był w TT Arges:) Jak dla mnie fajnym radiowym numeram jest Strasznik ale to chyba bardziej dla fanow Metallicy i ich Enter Sandmana;) Co najlepsza płyta ? A ktoś słuchał już nowego GD ? -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| Keleris |
pon, 20 kwi 2009 - 17:56
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 493 Antyradio: 106,4 FM |
Czemu uwazasz ze jest slabiutka? Ja uwazam ze to ich najlepsza plyta:) Ja nie znam poprzednich płyt A ktoś słuchał już nowego GD ? Że niby Green Daya? Mi się podoba, jak za najlepszych czasów. Wygląda na to że tylko American Idiot to była jedyna nieudana płyta. Chociaż na razie tylko singiel znam. |
| Saimon |
pon, 20 kwi 2009 - 20:35
|
Ja nie znam poprzednich płyt Że niby Green Daya? Mi się podoba, jak za najlepszych czasów. Wygląda na to że tylko American Idiot to była jedyna nieudana płyta. Chociaż na razie tylko singiel znam. No ba nowy Green Day jest super Czy ja dobrze zrozumiałem że AI jest kiepskie ? Dla mnie to jest ich najlepsza płyta . -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
| Kezi |
pon, 20 kwi 2009 - 21:14
|
|
A mi się podoba nowy Hunter
Jak dla mnie nowa płyta Huntera to |
| Saimon |
pon, 20 kwi 2009 - 21:17
|
A mi się podoba nowy Hunter Jak dla mnie nowa płyta Huntera to No i mnie przekonaliście głosuje na Labirynta bo z przesłuchaniu na przesłuchanie coraz bardziej mi się podoba -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
| Eighth Son |
wto, 21 kwi 2009 - 20:02
|
|
A ja dla odmiany również zaproponuję Labirynt Fauna, o.
|
| Saimon |
wto, 21 kwi 2009 - 20:11
|
A ja dla odmiany również zaproponuję Labirynt Fauna, o. A ja proponuje: Pearl Jam-Jeremy And Franz Ferdiannd-Take Me Out -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 07:28 |