![]() ![]() |
| Witcher |
wto, 30 maj 2006 - 22:19
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 16 Skąd: Katowice |
Witam. Od pewnego czasu nie daje mi to spokoju. Rozchodzi się o piosenkę, pojawiającą się stosunkowo często w AR. Jest to cover Brytnej Spirs "Toxic". Ale nigdy nie udało mi się dowiedzieć kto gra tą piosenkę. Ktoś wie?
|
| AntyFani.pl |
wto, 30 maj 2006 - 22:19
|
|
|
|
| Wilkołak |
wto, 30 maj 2006 - 22:38
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,025 Antyradio: Internet Skąd: Taka miejscowość Warsaw. |
Ha, też mnie to nurtuje, a utwór jest naprawdę w dechę.
-------------------- masochista ekshibicjonista neurastenik hipochondryk onanista ukryty homoseksualista człowiek cierpiący na typową konieczność ciągłych zmian miejsca niezdolny do normalnej czy też rodzicielskiej miłości prawie paranoik narcystyczny introwertyk który stał się aspołeczny z powodu choroby przepełniony uczuciem winy patologicznie nieśmiały kleptomaniak infantylny irytujący i skąpy
http://r1.bloodwars.pl/r.php?r=7763 |
| Horhe |
śro, 31 maj 2006 - 13:44
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 1,439 Antyradio: 94 FM Skąd: Warwsiowa |
dziś na antenie w Kasprologii Pan Tomek powiedział co to za zespół to wykonuje...jak ktoś uważnie słuchał to wie...ja niesttey nieuważnie słuchałem
oooo już pamiętam...coś z "local" w nazwie...nazwa dwuczłonowa...więcej na prawdę nie pamiętam -------------------- "w rzeźni jak to w rzeźni (...) tu się nie myśli tylko zabija"
"Alles Raus!!! Dancing in the Slaughter-House!!!" Czesław Wapno - "Woda" Woda dobra jest gdy ją pijesz, nie gdy się myjesz ROOOOOTSSS!!! BLOODYYYYY ROOOOOTSSSSS!!! Я узнал, что у меня есть огромная семья: И тропинка, и лесок, в поле каждый колосок… Речка, небо голубое — Это всё моё, родное, Это — Родина моя! Всех люблю на свете я! ![]() |
| czekolada |
śro, 31 maj 2006 - 15:15
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 11 Skąd: Warszawa ;) |
Local H -Toxic
Genialna piosenka |
| VV |
śro, 31 maj 2006 - 15:53
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 579 Antyradio: Internet Skąd: loża szyderców |
Brytnej... brzydal!!
-------------------- |
| Wilkołak |
śro, 31 maj 2006 - 16:22
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,025 Antyradio: Internet Skąd: Taka miejscowość Warsaw. |
Ha, no to już wiem
-------------------- masochista ekshibicjonista neurastenik hipochondryk onanista ukryty homoseksualista człowiek cierpiący na typową konieczność ciągłych zmian miejsca niezdolny do normalnej czy też rodzicielskiej miłości prawie paranoik narcystyczny introwertyk który stał się aspołeczny z powodu choroby przepełniony uczuciem winy patologicznie nieśmiały kleptomaniak infantylny irytujący i skąpy
http://r1.bloodwars.pl/r.php?r=7763 |
| Witcher |
śro, 31 maj 2006 - 18:08
|
Ha, teraz tylko nagrać na płytkę i autkiem pod pub podjechać
Thx Czekolada |
| czekolada |
śro, 31 maj 2006 - 18:54
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 11 Skąd: Warszawa ;) |
nie ma problemu
jakby co to tą piosenke mozecie sciagnac z tej stronki http://www.localh.com/toxic.html jesli nawet juz ja sciagneliscie to polecam wejsc tylko po to by zobaczyc zdjecie ;D sesesesese ]:-> |
| Witcher |
śro, 31 maj 2006 - 19:21
|
Niszcząca fotka
|
| Annah |
śro, 31 maj 2006 - 20:49
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 79 Skąd: Warszawa |
faktycznie... wręcz toksyczna
-------------------- "Normą jest ogół, a nie margines"
|
| Kasia |
pon, 12 cze 2006 - 16:15
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 5 |
Ja mam podobny problem.. kilka razy udało mi się usłyszeć utwór " You'll Never Walk Alone" i zastanawiam się kto wykonuje ten własnie kawałek. On ogólnie był bardzo często wykonywany przez wszelkich artystów, ale mi chodzi o jednego konkretnego - podczas słuchania odnosi się wrażenie jakby duża grupa kibiców śpiewała ta piosenkę... Może mi ktoś pomóc? Z góry dzięki
|
| eryk |
pon, 12 cze 2006 - 20:36
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 3,179 Antyradio: 94 FM Skąd: Żoliborz/Dublin |
Wrażenie masz bardzo dobre, bo to hymn kibiców Manchester United. Ale kto z kim go w tej wersji "radiowej" wykonuje to nie wiem.
-------------------- |
| theagata |
pon, 12 cze 2006 - 22:02
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,452 Antyradio: 94 FM Skąd: Chomiczuffka |
ja sie nie znam na pilce noznej ale to na pewno jest Hymn FC Liverpool
You'll Never Walk Alone w radiu najczesciej wybrzmiewa w wersji Die Toten Hosen ale slyszalam tez w wykonaniu kibiców The Reds i to bylo najlepsze -------------------- NIE WOLNO ZJADAĆ INNYCH ANI CHŁEPTAĆ CZYJEJŚ KRWI
http://www.terazrock.pl/user.php?UserId=213 http://www.myrock.pl |
| Kasia |
pon, 12 cze 2006 - 23:16
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 5 |
o, dziękuję bardzo
|
| eryk |
wto, 13 cze 2006 - 10:29
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 3,179 Antyradio: 94 FM Skąd: Żoliborz/Dublin |
Eeeeeeyyyyy tu tez się nie pokazuję
-------------------- |
| Broken |
śro, 14 cze 2006 - 08:05
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 33 Skąd: Nowy Tomyśl, Wlkp. |
Eeeeeeyyyyy tu tez się nie pokazuję Nie ma się co wieszać, bo po pierwsze primo kibice Liverpoolu "zaanektowali" istniejący utwór (chyba w latach 60-tych), a po drugie primo czasami ktoś im ten utwór podbiera (jak np.: niemieccy kibice, czy też piłkarze wydali płytkę z kilkoma wersjami tego utworu bodajże dla Piotra Nowaka... Ale kawałek fajny. Chociaż mnie osobiście bardziej podoba się utwór "Come on you Reds" w wykonaniu Manchester United (gdzieś tak w okolicach '92)... -------------------- I keep the Bible in the pool of blood, so none of its lies can affect me...
|
| kamishka |
nie, 18 cze 2006 - 16:11
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2 |
halo halo wóz!
kto wykonuje piosnkę, w której da się usłyszeć słowa "na kurwa de testi maj...:czy coś w ten deseń |
| Horhe |
nie, 18 cze 2006 - 16:36
|
Heroes del Silencio "Entre Dos Tierras"...a i na przyszłość błagam-nie Róbcie Ludzie śmietnika...jest taki temat pt "tytuł piosenki" i tam można pytać o dowolny utwór a nie 1000 tematów bez sensu...
-------------------- "w rzeźni jak to w rzeźni (...) tu się nie myśli tylko zabija"
"Alles Raus!!! Dancing in the Slaughter-House!!!" Czesław Wapno - "Woda" Woda dobra jest gdy ją pijesz, nie gdy się myjesz ROOOOOTSSS!!! BLOODYYYYY ROOOOOTSSSSS!!! Я узнал, что у меня есть огромная семья: И тропинка, и лесок, в поле каждый колосок… Речка, небо голубое — Это всё моё, родное, Это — Родина моя! Всех люблю на свете я! ![]() |
| VV |
nie, 18 cze 2006 - 17:11
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 579 Antyradio: Internet Skąd: loża szyderców |
Tudzież zapytać google
-------------------- |
| Horhe |
nie, 18 cze 2006 - 18:45
|
-------------------- "w rzeźni jak to w rzeźni (...) tu się nie myśli tylko zabija"
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 04 wrzesień 2010 - 07:42 |