![]() ![]() |
| agrafka |
wto, 02 mar 2010 - 18:54
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,747 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
G_cornholio miał pomysł na AntyForumowe t-shirty:
No to, może, se zrobimy tisiurty z logo Antyforum... AR i tak, chyba, odpuściło dystrybucję swoich firmówek. a za mną od dłuższego czasu chodzi pomysł i chęć zapłodnienia nim promocji AR, aby... AntyRadio miało swój sklepik, w którym można byłoby kupić różne różniste gadżety typu koszulki z logo stacji, bezcenne i najtrudniejsze do zdobycia kubki, smycze itp. Mogłyby także znaleźć się w nim książki i albumy redaktorów AR (chociaż nie wiem, czy ktoś poza Lorochem cokolwiek poczynił), parasole, długopisy, płytki (składanki AR, które co roku pokazują się, CD finalistów AntyFestu, gości Strefy B-C)... i wiele innych drobiazgów. AR zarabiałoby, a słuchacze nie darliby włosów z głów, że gadżetu nie wygrali w konkursach i konkursikach. Wiem, że kiedyś taki sklepik miała Trójka. Co Wy na to? -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| AntyFani.pl |
wto, 02 mar 2010 - 18:54
|
|
|
|
| Saimon |
wto, 02 mar 2010 - 19:52
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Pomysł fajny
-------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| g_cornholio |
wto, 02 mar 2010 - 20:24
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 504 Antyradio: 94 FM |
Co Wy na to? Jak już kiedyś napisałem: dobrze, gdyby AR udostępniało koncerty w ramach B-C (free albo za jakąś symboliczną opłatą) w plikach FLAC/MP3. Sprawa praw autorskich na pewno jest "do ogarnięcia". Tylko w całości, a nie poskracane i powycinane, jak to jest z koncertami HRC - albo niepełny LIVE albo przemieszane rzeczy z części transmitowanej i spoza anteny (np.: Fishbone - kurczę, jakbym chciał mieć ich występ z HRC w całości...). |
| Alina |
śro, 03 mar 2010 - 08:56
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,808 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Mikołów |
(...)a za mną od dłuższego czasu chodzi pomysł i chęć zapłodnienia nim promocji AR, aby... AntyRadio miało swój sklepik, w którym można byłoby kupić różne różniste gadżety typu koszulki z logo stacji, bezcenne i najtrudniejsze do zdobycia kubki, smycze itp. Mogłyby także znaleźć się w nim książki i albumy redaktorów AR (chociaż nie wiem, czy ktoś poza Lorochem cokolwiek poczynił), parasole, długopisy, płytki (składanki AR, które co roku pokazują się, CD finalistów AntyFestu, gości Strefy B-C)... i wiele innych drobiazgów. AR zarabiałoby, a słuchacze nie darliby włosów z głów, że gadżetu nie wygrali w konkursach i konkursikach. Wiem, że kiedyś taki sklepik miała Trójka. Co Wy na to? Jak najbardziej, jestem ZA!!! -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
ale wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych oni też mają swoją opowieść. |
| KRAVAT |
śro, 03 mar 2010 - 14:19
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 148 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
Bardzo dobry pomysł. Mogę pomóc w projektowaniu oraz w ogarnięciu dobrych cen produkcji.
Pozdr, Mariusz KRAVAT |
| poter |
śro, 03 mar 2010 - 14:52
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 32 Antyradio: Internet |
oczywiście, że AR powinno mieć taki sklepik i to nie tylko w Wawie ale również w Krakowie i Katowicach oraz "sklepik internetowy" oczywiście bo przeca nie każdy będzie mógł się pofatygować do wspomnianych miast aby nabyć gadżety.
(...) a słuchacze nie darliby włosów z głów, że gadżetu nie wygrali w konkursach i konkursikach. (...) Co Wy na to? ale po co ten wkręt był to naprawdę zachodzę w głowę i pojąć nie mogę co ma piernik do wiatraka? a może to taka kobieca logika? |
| Alina |
śro, 03 mar 2010 - 15:43
|
|
(...)oraz "sklepik internetowy" oczywiście bo przeca nie każdy będzie mógł się pofatygować do wspomnianych miast aby nabyć gadżety. (...) myślałam, że chodzi wyłącznie, a raczej przede wszystkim, o sklepik internetowy -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
ale wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych oni też mają swoją opowieść. |
| poter |
śro, 03 mar 2010 - 16:36
|
|
|
| agrafka |
śro, 03 mar 2010 - 18:00
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,747 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
a kto tam wie co "chodziło" po głowie Agrafki gdy wpadała na ten pomysł bo przecież nie sprecyzowała co i jak... myślałam, że chodzi wyłącznie, a raczej przede wszystkim, o sklepik internetowy Bardzo dobry pomysł. Mogę pomóc w projektowaniu oraz w ogarnięciu dobrych cen produkcji. Po głowie Agrafki chodził generalnie sklep (sklepy) - 'normalny' i/lub internetowy, w którym można byłoby nabyć gadżety związane z AR. Funkcjonuje u nas co prawda na AntyForum Pchli Targ, ale od dawna nie widziałam tam propozycji zamiany/oddania czegokolwiek - bo na takiej zasadzie działa targowisko. W konkursach i konkursikach wyrwać można przede wszystkim płytki i książki (no i oczywiście wejściówki na koncert czy teatru), ale tak jakby sprawdzały się słowa g_cornholio, że AR 'i tak, chyba, odpuściło dystrybucję swoich firmówek' - rozumiem, że pod tym pojęciem kryją się właśnie gadżety typu koszulki, kubki, smycze itd.itd. Płyta satysfakcjonuje (szczególnie jeśli dostało się ją za zwycięstwo), ale nie mniejszą radość sprawiłby kubek czy smycz AR. Nie ma ich wśród nadgród, w sensie za free, to niechby była możliwość ich nabycia. Normalny czy internetowy zależy od paru rzeczy. Na pewno prawie bezkosztowy dla AR byłby sklep internetowy, ale malusi normalny też mógłby przecież zaistnieć w głównych ośrodkach. Dla tych, którzy chcieliby (i mogliby podjechać) do sklepu. Myślę, że wszystko można zorganizować. Toż to w końcu nie jest żadne karkołomne przedsięwzięcie. Czy już mniej więcej jasne? Kravat, Twoja pomoc mile widziana. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| disterek |
śro, 03 mar 2010 - 18:51
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 229 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Pyskowice |
Swietny pomysł od dwóch lat mam smaka na smycz AR Af hehe i koszuleczka mile widziana byle nie czarna bo matka mi sie złości, że mam same czarne
-------------------- ![]() LAST.FM .............................................................................. We are... Disturbed!!! We are...Disturbed!!! We all are... Disturbed!!!! You can conquer anything my brothers and sisters. ![]() ![]() |
| g_cornholio |
śro, 03 mar 2010 - 20:29
|
Swietny pomysł od dwóch lat mam smaka na smycz AR Af hehe i koszuleczka mile widziana byle nie czarna bo matka mi sie złości, że mam same czarne Ależ wytłumacz, że czarna to klasa sama w sobie i elegancja. Do szkoły, pracy, na koncert lub niedzielny obiad z rodziną |
| poter |
śro, 03 mar 2010 - 21:31
|
|
|
| Alina |
czw, 04 mar 2010 - 09:43
|
|
Po głowie Agrafki chodził generalnie sklep (sklepy) - 'normalny' i/lub internetowy, w którym można byłoby nabyć gadżety związane z AR. (...) Dokładnie tak. ...hmmm... Myślę, że na początek `normalny`sklep mógłby funkcjonować tylko w W-wie, dodatkowo sklep internerowy. Przy zamówieniu podajemy adres wysyłki lub osobisty odbiór w sklepie. Chętnie skorzystałabym z takiego sklepu i zakupiła parę `drobiazgów` -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
| Saimon |
czw, 04 mar 2010 - 15:33
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Dokładnie tak. ...hmmm... Myślę, że na początek `normalny`sklep mógłby funkcjonować tylko w W-wie, dodatkowo sklep internerowy. Przy zamówieniu podajemy adres wysyłki lub osobisty odbiór w sklepie. Chętnie skorzystałabym z takiego sklepu i zakupiła parę `drobiazgów` Przedewszystkim internetowy bo nie każdemu (nawet jak będą i Wa-Wie czy w Katowicach/Krakowie) będzie się chciało specjalnie do jakiegoś sklepu jechać. Smycz, koszulka i kubek by się przydał -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| Qnrad |
sob, 10 lip 2010 - 11:28
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 19 Antyradio: Internet Skąd: Ciechanów/Poznań |
No nie powiem sklepik AR by się przydał... koszulkę bym chętnie przygarnął...
-------------------- "You Think I Ain't Worth A Dollar, But I Feel Like A Millionaire"
|
| agrafka |
sob, 10 lip 2010 - 15:26
|
No nie powiem sklepik AR by się przydał... koszulkę bym chętnie przygarnął... Chyba należy o nim zapomnieć. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| g_cornholio |
nie, 11 lip 2010 - 01:14
|
Czyli moje przeczucia, wyrażone w temacie dot. koszulki AR, zaczynają się sprawdzać...
|
| Z_Procy |
pon, 26 lip 2010 - 13:13
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 92 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
yhym... trzeba wam do szczęścia "gadżetów" z logo... może być z logo ar...
Dla AR było by dobrze otworzyć taki sklepik.. mogliby zgarnąć sporą kasę na takich osobach, dajmy na to taki kubek .. niech będzie najtańszym kosztem made in dziura zabita dechami, ale jeśli będzie z logo Ar, to znajdzie się dziesięciu i pięćdziesięciu co kupi takie "cacko" za wysoką cenę i jeszcze będą szczęśliwi jaką okazję dorwali -------------------- And more,much more than this I did it MYYYYYYYYY WAAAAAYYYYYYYYY!!!!!!!!
God save the Queen- also known as a safety pin She ain't no human being there is no future in anti forum's dream land!!!!! |
| g_cornholio |
wto, 27 lip 2010 - 16:50
|
yhym... trzeba wam do szczęścia "gadżetów" z logo... może być z logo ar... Dla AR było by dobrze otworzyć taki sklepik.. mogliby zgarnąć sporą kasę na takich osobach, dajmy na to taki kubek .. niech będzie najtańszym kosztem made in dziura zabita dechami, ale jeśli będzie z logo Ar, to znajdzie się dziesięciu i pięćdziesięciu co kupi takie "cacko" za wysoką cenę i jeszcze będą szczęśliwi jaką okazję dorwali Jak już gdzie indziej napisałem - dla mnie już do szczęścia jakby mało... |
| kamil |
czw, 05 sie 2010 - 17:07
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 33 Antyradio: 101,3 FM Skąd: Galicya |
Dokładnie tak. ...hmmm... Myślę, że na początek `normalny`sklep mógłby funkcjonować tylko w W-wie, dodatkowo sklep internerowy. Przy zamówieniu podajemy adres wysyłki lub osobisty odbiór w sklepie. Chętnie skorzystałabym z takiego sklepu i zakupiła parę `drobiazgów` są jeszcze jakieś rzeczy które powinny działać tylko w wawie? -------------------- |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 23:25 |