IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Problem Z Kobietami
Falco 
post sob, 17 lip 2010 - 10:11
Post #1

AntyFan
Group Icon

Grupa: Użytkownicy
Antyradio: Internet

Jak by to powiedzieć, liczę tutaj szczególnie na wypowiedzi kobiet biggrin.gif Ale mężczyźni są również mile widziani jako pomoc smile.gif
A więc, w mojej naturze leży to, że uwielbiam sprawiać prezenty innym, bezinteresownie, od niczego.
Ale najbardziej cieszy mnie obdarowywanie mojej kobiety yahoo.gif
Ona nielubi dostawać prezentów od nikogo, nigdy, nawet na urodziny, lecz widzę gdy daje jej coś co wpadnie jej w gust cieszy się z tego.
A mój problem wygląda następująco:
-czy Ona może zachowywać pewnien dystans do tych prezentów, bo boi się, że może coś nie wyjść i będzie przecież musiała coś z nimi zrobić. Czy po prostu nie chce żebym wydawał na Nią pieniadze?
Czy może istnieć jakiś inny powód?
Brakuje mi jeszcze 3 lata do 18-stki, nie mam stałej pracy, ale bardzo dużo kombinuje, szukam, dobrabiam.
Nie odkładam zarobionych pieniędzy tylko wydaje je na prezenty dla mojego Słońca smile.gif .
Póki co kupiłem jej: Srebrny łańcuszek, dwie pary kolczyków, łamane serce zawieszkę, mase korali i bransoletek. Za każdym razem się cieszyła, ale była na mnie wkurzona trochę dry.gif
Może osoby dorosłe znajdujące się na tym forum powiedzą, że to mankamenty wieku dojrzewania, ale od czego jest internet? Zawsze mogę się poradzić kogoś doroślejszego lub bardziej obeznanego w życiu.
Z góry dziękuję za pomoc smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
AntyFani.pl
post sob, 17 lip 2010 - 10:11
Post #

Quote Post
agrafka 
post pon, 19 lip 2010 - 19:25
Post #2

Redaktor
Group Icon

Grupa: Redakcja
Antyradio: 94 FM

CYTAT(Falco @ sob, 17 lip 2010 - 10:11) *

(...)
A więc, w mojej naturze leży to, że uwielbiam sprawiać prezenty innym, bezinteresownie, od niczego.
(...)
może coś nie wyjść i będzie przecież musiała coś z nimi zrobić. Czy po prostu nie chce żebym wydawał na Nią (...)

1. To cudowne, że uwielbiasz sprawiać prezenty innym - bardzo często jest to przyjemniejsze od ich dostawania. clapping.gif
2. Coś będzie musiała z nimi zrobić? blink.gif Czyli co? Zwrócić Ci je? Chyba żartujesz - nawet jeśli weźmie się poprawkę na to, że masz naście lat. smile.gif Udaje. Kobiety lubią jak się je obsypuje drobnymi prezentami i kwiatami. biggrin.gif

--------------------
Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko)
+Quote Post
Falco 
post wto, 20 lip 2010 - 09:27
Post #3

AntyFan
Group Icon

Grupa: Użytkownicy
Antyradio: Internet

CYTAT

Kobiety lubią jak się je obsypuje drobnymi prezentami i kwiatami. biggrin.gif

Czyli wszystko jest dobrze biggrin.gif To się cieszę, bo znów wydałem kase którą miałem na wakacje i się opłaciło biggrin.gif
Dzięki agrafka smile.gif
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 23:32