![]() ![]() |
| Falco |
sob, 17 lip 2010 - 10:11
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 10 Antyradio: Internet |
Jak by to powiedzieć, liczę tutaj szczególnie na wypowiedzi kobiet
A więc, w mojej naturze leży to, że uwielbiam sprawiać prezenty innym, bezinteresownie, od niczego. Ale najbardziej cieszy mnie obdarowywanie mojej kobiety Ona nielubi dostawać prezentów od nikogo, nigdy, nawet na urodziny, lecz widzę gdy daje jej coś co wpadnie jej w gust cieszy się z tego. A mój problem wygląda następująco: -czy Ona może zachowywać pewnien dystans do tych prezentów, bo boi się, że może coś nie wyjść i będzie przecież musiała coś z nimi zrobić. Czy po prostu nie chce żebym wydawał na Nią pieniadze? Czy może istnieć jakiś inny powód? Brakuje mi jeszcze 3 lata do 18-stki, nie mam stałej pracy, ale bardzo dużo kombinuje, szukam, dobrabiam. Nie odkładam zarobionych pieniędzy tylko wydaje je na prezenty dla mojego Słońca Póki co kupiłem jej: Srebrny łańcuszek, dwie pary kolczyków, łamane serce zawieszkę, mase korali i bransoletek. Za każdym razem się cieszyła, ale była na mnie wkurzona trochę Może osoby dorosłe znajdujące się na tym forum powiedzą, że to mankamenty wieku dojrzewania, ale od czego jest internet? Zawsze mogę się poradzić kogoś doroślejszego lub bardziej obeznanego w życiu. Z góry dziękuję za pomoc |
| AntyFani.pl |
sob, 17 lip 2010 - 10:11
|
|
|
|
| agrafka |
pon, 19 lip 2010 - 19:25
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,747 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
(...) A więc, w mojej naturze leży to, że uwielbiam sprawiać prezenty innym, bezinteresownie, od niczego. (...) może coś nie wyjść i będzie przecież musiała coś z nimi zrobić. Czy po prostu nie chce żebym wydawał na Nią (...) 1. To cudowne, że uwielbiasz sprawiać prezenty innym - bardzo często jest to przyjemniejsze od ich dostawania. 2. Coś będzie musiała z nimi zrobić? -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Falco |
wto, 20 lip 2010 - 09:27
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 10 Antyradio: Internet |
CYTAT Kobiety lubią jak się je obsypuje drobnymi prezentami i kwiatami. Czyli wszystko jest dobrze Dzięki agrafka |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 23:32 |