![]() ![]() |
| Saimon |
śro, 26 maj 2010 - 16:50
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Odbędzie się w dniach 28-29 sierpnia (Tor Wyścigów Konnych - Służewiec).
28 sierpnia wystąpią: Hole (na czele z Courtney Love) Edyta Bartosiewicz (aktualizacja 9.07) White Lies Kim Nowak (projekt braci Wagleswskich) Kumka Olik Jeśli pozowolicie to drugi dzień przemilcze. Lista oczywiście nie jest zamknięta. Wkrótce dowiemy się kolejnych nazw zespołów, które uświetnią Orange Warsaw Festival. Ceny biletów: 59 złotych za dzień pierwszy, i 99 złotych za dzień następny. Trochę dziwne, że drugi dzień droższy a artyści mniej atrakcyjni. Sprzedaż biletów od dnia jutrzejszego. -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| AntyFani.pl |
śro, 26 maj 2010 - 16:50
|
|
|
|
| VV |
sob, 26 cze 2010 - 02:13
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 582 Antyradio: Internet Skąd: loża szyderców |
Niektórzy uznają te słowa za bluźnierstwo: lubię The Hole o wiele bardziej niż Nirvanę (przynajmniej jeśli chodzi o muzykę). O ile x lat temu przechodziłam mocną fascynację postacią i twórczością Kurta Cobaina, dziś... nudzą mnie (no, poza debiutacką "Bleach" i paroma kawałkami z pozostałych płyt). Tymczasem płyty Courtney Love wciąż zaskakują mnie niesamowitą, punkową energią.
Wiem, że czasy świetności zespół ma już za sobą, ale mimo wszystko, chciałabym być na tym koncercie. Niestety, już wiem, że nic z tego nie będzie -------------------- |
| chains&chicksRkul |
sob, 26 cze 2010 - 10:58
|
![]() Moderator Grupa: Moderatorzy Postów: 1,659 Antyradio: 94 FM Skąd: WuWuA |
Wiewiórki mówią, że ma zagrać Edyta Bartosiewicz....
-------------------- JEŚLI CHCESZ DOKOPAĆ MODOWI, WRESZCIE MOŻESZ TO ZROBIĆ TUTAJ http://nasza-klasa.pl/profile/15344069 Jako słuchacze Antyradia kierujemy się elementarną lojalnością wobec tej stacji. Nie zachęcamy do słuchania innych rozgłośni i nie używamy ich nazw oraz brandów w kontekście promującym je. Nie prowadzimy żadnej innej aktywności zmierzającej do odbierania słuchaczy stacji, którą lubimy. Drogi użytkowniku uszanuj to proszę. Krytykuj, aby poprawić jakość audycji, wytykaj błędy, aby podnieść poziom Antyradia. |
| Saimon |
sob, 26 cze 2010 - 21:45
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Wiewiórki mówią, że ma zagrać Edyta Bartosiewicz.... No i jeszcze red. Metz obiecał wielką gwiazdę, która zagra na koniec. Mam swoje typy, jednak wątpie by te zespoły (np. Gorillaz lub Vampire Weekend) zagrały, ale... -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| gonzo19 |
śro, 30 cze 2010 - 16:42
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 5 |
Tą wielką gwiazdą będzie Nelly Furtado: Orange Warsaw Festival 2010 - program
|
| Saimon |
śro, 30 cze 2010 - 21:58
|
No chyba nie... My nie mówimy o gwiazdach w drugim dniu festiwalowym (tym bardziej popowym) a o dniu pierwszym gdzie zagra m.in. Hole. chains i wiewiórki miały racje. Edyta Bartosiewicz zagra pierwszego dnia festiwalu. Info -> KLIK Ten post edytował Saimon pią, 09 lip 2010 - 16:11 -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
| Felipe |
pon, 19 lip 2010 - 14:13
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2 |
Bardzo jestem ciekawy powrotu Bartosiewicz - w latach 90. nie miała sobie równych. Chyba najciekawsza polska wokalistka ostatniego 20-lecia.
|
| chains&chicksRkul |
pon, 19 lip 2010 - 21:10
|
![]() Moderator Grupa: Moderatorzy Postów: 1,659 Antyradio: 94 FM Skąd: WuWuA |
Bardzo jestem ciekawy powrotu Bartosiewicz - w latach 90. nie miała sobie równych. Chyba najciekawsza polska wokalistka ostatniego 20-lecia. Zgadzam się. Tym bardziej śmieszą mnie wypociny jakiejś Rabczewskiej, która się produkuje medialnie, że o prawdziwym powrocie to można mówić, kiedy się wyda płytę i zrobi trasę koncertową...przyczepiło się gówno do okrętu i krzyczy "Płyniemy!" Ja już bilety nabyłem - i nie będę ukrywał, że tylko i wyłącznie ze względu na Edytę. -------------------- JEŚLI CHCESZ DOKOPAĆ MODOWI, WRESZCIE MOŻESZ TO ZROBIĆ TUTAJ http://nasza-klasa.pl/profile/15344069 Jako słuchacze Antyradia kierujemy się elementarną lojalnością wobec tej stacji. Nie zachęcamy do słuchania innych rozgłośni i nie używamy ich nazw oraz brandów w kontekście promującym je. Nie prowadzimy żadnej innej aktywności zmierzającej do odbierania słuchaczy stacji, którą lubimy. Drogi użytkowniku uszanuj to proszę. Krytykuj, aby poprawić jakość audycji, wytykaj błędy, aby podnieść poziom Antyradia. |
| gonzo19 |
wto, 24 sie 2010 - 11:44
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 5 |
Hej,
Juz w ten weekend Orange Warsaw Festiwal. Wybieracie sie? Jesli tak, to którzy wykonawcy najbardziej Was interesuja? Jesli nie-dlaczego? Info o imprezie: http://www.mmwarszawa.pl/8895/2010/6/29/or...a?category=news Zachecam do wypowiedzi! |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 22:45 |