![]() ![]() |
| bobeq |
wto, 19 gru 2006 - 18:16
|
![]() Administrator Grupa: Administracja Postów: 1,693 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
Po małych perturbacjach szczęśliwie znajdujemy się na nowym serwerze. Jest on o wiele stabilniejszy i szybszy niż poprzedni - mam nadzieję że odczujecie różnicę.
Jak to czasem bywa przy przenosinach - coś nie działa, jakaś funkcja nie domaga etc. Bardzo proszę o zgłaszanie tego typu spraw, żebyśmy mogli je jak najszybciej wyeliminować. -------------------- Tajemniczy Don Pedro
Szpieg z Krainy Deszczowców |
| AntyFani.pl |
wto, 19 gru 2006 - 18:16
|
|
|
|
| Ciurcia |
wto, 19 gru 2006 - 22:55
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 3,756 |
Jak to czasem bywa przy przenosinach - coś nie działa, jakaś funkcja nie domaga etc. Bardzo proszę o zgłaszanie tego typu spraw, żebyśmy mogli je jak najszybciej wyeliminować. Nie mogę wejść tu: http://antyfani.pl |
| Gore |
śro, 20 gru 2006 - 00:17
|
![]() Koordynator Grupa: Junior Admin Postów: 3,602 Antyradio: Internet Skąd: Nidzica |
Prawda, też tak mam... a do tego zmienił nam się czas na londyński, czyli +0 godzin, musiałem sobie w ustawieniach konta zmienić... -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| agrafka |
śro, 20 gru 2006 - 00:41
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 10,158 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
... a do tego zmienił nam się czas na londyński, czyli +0 godzin, musiałem sobie w ustawieniach konta zmienić... Gore, nie tak dawno była z powodu czasu sakramencka awantura na forum -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| bobeq |
śro, 20 gru 2006 - 00:45
|
![]() Administrator Grupa: Administracja Postów: 1,693 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
Z niedziałającą stroną główną antyfani.pl musicie poczekać parę godzin, aż się zaktualizują serwery nazw. Aktualnie u niektórych domena ta wskazuje na stary serwer, dlatego nie widzicie strony.
-------------------- Tajemniczy Don Pedro
| Gore |
|
![]() Koordynator Grupa: Junior Admin Postów: 3,602 Antyradio: Internet Skąd: Nidzica |
Gore, nie tak dawno była z powodu czasu sakramencka awantura na forum Kłóciliście się o taką bzdurę? To stąd macie tyle postów Chciałem tylko zaznaczyć, że jeżeli ktoś się będzie zastanawiał, dlaczego widzi posty pisane po 2 w nocy, to może sobie ustawienia zmienić i będzie ok -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| Ciurcia |
|
|
|
| agrafka |
śro, 20 gru 2006 - 01:15
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 10,158 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Kłóciliście się o taką bzdurę? To stąd macie tyle postów Chciałem tylko zaznaczyć, że jeżeli ktoś się będzie zastanawiał, dlaczego widzi posty pisane po 2 w nocy, to może sobie ustawienia zmienić i będzie ok Nie kłóciliśmy się między sobą, tylko zastanawialiśmy skąd to się bierze. Gwałcony był Bobeq, a awanturę -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Ciurcia |
czw, 21 gru 2006 - 11:21
|
|
|
| Wilkołak |
czw, 21 gru 2006 - 17:56
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,025 Antyradio: Internet Skąd: Taka miejscowość Warsaw. |
Brakuje mi tu trzech literek 'w' Ja tam nie mam żadnych problemów od samego początku zmiany serwera -------------------- masochista ekshibicjonista neurastenik hipochondryk onanista ukryty homoseksualista człowiek cierpiący na typową konieczność ciągłych zmian miejsca niezdolny do normalnej czy też rodzicielskiej miłości prawie paranoik narcystyczny introwertyk który stał się aspołeczny z powodu choroby przepełniony uczuciem winy patologicznie nieśmiały kleptomaniak infantylny irytujący i skąpy
http://r1.bloodwars.pl/r.php?r=7763 |
| Ciurcia |
czw, 21 gru 2006 - 19:00
|
|
Brakuje mi tu trzech literek 'w' Problem nie leży w literkach. Na forum wchodzę też bez trzech "w". Natomiast na stronę antyfanów nijak. Z trzema czy bez. bobeq mi już to wyjaśniał. Coś było o serwerach i adresach DNS. Więc wina leży chyba u mojego providera. Ja tam nie mam żadnych problemów od samego początku zmiany serwera |
| Gore |
czw, 21 gru 2006 - 19:45
|
Więc wina leży chyba u mojego providera. Więc i u mojego także... ja też nie mogę wejść na stronę portalu.. -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| Horhe |
pią, 22 gru 2006 - 11:44
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 1,446 Antyradio: 94 FM Skąd: Warwsiowa |
ja śmigam bez problemu....
-------------------- "w rzeźni jak to w rzeźni (...) tu się nie myśli tylko zabija"
"Alles Raus!!! Dancing in the Slaughter-House!!!" Czesław Wapno - "Woda" Woda dobra jest gdy ją pijesz, nie gdy się myjesz ROOOOOTSSS!!! BLOODYYYYY ROOOOOTSSSSS!!! Я узнал, что у меня есть огромная семья: И тропинка, и лесок, в поле каждый колосок… Речка, небо голубое — Это всё моё, родное, Это — Родина моя! Всех люблю на свете я! ![]() |
| Wilkołak |
pią, 22 gru 2006 - 14:32
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,025 Antyradio: Internet Skąd: Taka miejscowość Warsaw. |
No a u mnie się właśnie zaczęły problemy...nie mogę wejść na portal
-------------------- masochista ekshibicjonista neurastenik hipochondryk onanista ukryty homoseksualista człowiek cierpiący na typową konieczność ciągłych zmian miejsca niezdolny do normalnej czy też rodzicielskiej miłości prawie paranoik narcystyczny introwertyk który stał się aspołeczny z powodu choroby przepełniony uczuciem winy patologicznie nieśmiały kleptomaniak infantylny irytujący i skąpy
http://r1.bloodwars.pl/r.php?r=7763 |
| midnajtsamerdrim |
pią, 22 gru 2006 - 16:08
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 108 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa Bemowo |
faktycznie nie działa
-------------------- any colour you like
|
| Ciurcia |
pią, 22 gru 2006 - 16:51
|
|
Chyba - zaznaczam, że chyba - rozkminiłem problem. Chodzi mianowicie o to, że wierchuszka może wchodzić na portal antyfani.pl, natomiast użytkownicy i goście nie. Dlatego oni (admini i redakcja) nie widzieli problemu. Sprawdzałem z kilku adresów IP i jest tak samo. Specjalnie nie piszę PM do bobqa ponieważ chcę aby inni użytkownicy wiedzieli, że to nie ich wina ale coś z ustawieniami serwera. Którego to nie wiem. Obawiam się jednak, że tego gdzie jest portal.
|
| Chalski |
pią, 22 gru 2006 - 19:57
|
![]() Koordynator Grupa: Junior Admin Postów: 1,232 Antyradio: 94 FM Skąd: Wawka |
Chyba - zaznaczam, że chyba - rozkminiłem problem. Chodzi mianowicie o to, że wierchuszka może wchodzić na portal antyfani.pl, natomiast użytkownicy i goście nie. Dlatego oni (admini i redakcja) nie widzieli problemu. Sprawdzałem z kilku adresów IP i jest tak samo. Specjalnie nie piszę PM do bobqa ponieważ chcę aby inni użytkownicy wiedzieli, że to nie ich wina ale coś z ustawieniami serwera. Którego to nie wiem. Obawiam się jednak, że tego gdzie jest portal. Prawdopodobnie masz rację Ciurcia. W ramach działań testowych wylogowałem się z Portalu .... ..... i spotkała mnie niemiła niespodzianka, którą opisałeś. Oczywiście adminowi od razu zasygnalizowałem ten problem i mam nadzieję, że już wkrótce sprawa cała się wyjaśni i wszystko będzie działało jak należy. -------------------- ![]() " Proszę naucz mnie latać, Bym poczuł co czuje ptak, Gdy wolny szybuje do słońca, Nie ma już przed nim krat, Pozwól bym wzbił się do nieba, Daj chociaż chwilę nadziei, Proszę naucz mnie latać, Nie każ mi chodzić po ziemi, Bo ziemia jest smutna od krwi, Ziemia jes brudna od kłamstwa, Ziemia jest gorzka od łez, Ziemia to tylko państwa !" The Bill |
| theagata |
pią, 22 gru 2006 - 20:31
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,452 Antyradio: 94 FM Skąd: Chomiczuffka |
-------------------- NIE WOLNO ZJADAĆ INNYCH ANI CHŁEPTAĆ CZYJEJŚ KRWI
http://www.terazrock.pl/user.php?UserId=213 http://www.myrock.pl |
| bobeq |
pią, 22 gru 2006 - 20:58
|
Już jest dobrze. Będzie działać wszystkim.
-------------------- Tajemniczy Don Pedro
| Ciurcia |
pią, 22 gru 2006 - 22:06
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 26 maj 2012 - 07:31 |