IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Musze To Powiedziec..., Takie tam, konkluzje :P
zygarek 
post wto, 24 maj 2011 - 10:00
Post #1

AntyFan
Group Icon

Grupa: Użytkownicy
Antyradio: 94 FM

Jak uwielbiam sluchac audycji Makaka i zaluje, ze jest tylko, TYLKO!!! 3 razy w tygodniu, a tak czasami... No ja fakuje... Nie da sie sluchac muzy, ktora Makak nam serwuje... Sorry, nie dam konkretnych przykladow, bo poprostu nie pamietam, ale tak sie sklada ze pracuje w nocy, za kolkiem, jezdze po wawie i slucham tylko antyradia.. I jak czasami Makak cos pusci, to tylko sie pochlastac, albo usnac... Na szczescie rzadko to sie zdarza smile.gif

Ale ogolnie: Stary, jestes Zajebisty, tak trzymaj! smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
AntyFani.pl
post wto, 24 maj 2011 - 10:00
Post #

Quote Post
nevermore 
post pon, 30 sty 2012 - 22:39
Post #2

AntyFan
Group Icon

Grupa: Użytkownicy

Wcale nie jest taki zajebisty.

To taki warszawski naziol. Wypytuje swoich gości czy są prawdziwymi warszawiakami itp. - kurwa co to jest. Traktuje z góry wszystkich przyjezdnych, nie ukrywa tego. Kiedyś na antenie zwyklinał jakiegoś gościa z autokaru czy coś, bo powiedział coś o Warszawie.
Ja się jego osobowością nie zachwycam, bo to cham jest z natury, sam się zresztą tak tytułuje, mi chamskość osobiście nie imponuje.
Uważam że przez takie zachowanie i przez takie osoby właśnie większość Polski ma takie i nie inne zdanie o Warszawiakach, mi jest wstyd i szkoda i nie dziwie się z jednej strony Poznaniakom , czy Krakowiakom, czy inny, bo jeden z drugim debilem, dają właśnie takie świadectwo mieszkańcom stolicy i to jeszcze na antenie – publicznie.
Nie zauważyłam by w innych krajach, było właśnie tak jak w Polsce, że reszta kraju nie znosi stolicy.
Jeśli Makak jest nie dowartościowany, a takie zachowanie na to wskazuje, to polecam niedowartościowanie zaspokoić to w inny sposób.
+Quote Post
agrafka 
post wto, 31 sty 2012 - 06:28
Post #3

Redaktor
Group Icon

Grupa: Redakcja
Antyradio: 94 FM

CYTAT(nevermore @ pon, 30 sty 2012 - 22:39) *

(...)
To taki warszawski naziol. Wypytuje swoich gości czy są prawdziwymi warszawiakami (...)

Naziol? Bo jest dumny z tego, że jest warszawiakiem? Mieszkającym w stolicy od urodzenia, a nie dwa dni z wczorajszym? Poleciałaś po bandzie acute.gif I to mocno! To nie tacy jak Makak urabiaja opinię mieszkańcom stolicy. Zobacz, jakie padaja argumenty w dyskusji o 'Warszawce' - http://forum.antyfani.pl/index.php?showtop...mp;hl=Warszawka.
A to, że nie lubisz Makaka i się nim nie zachwycasz - to tak jakby Twoja sprawa. Nie musisz. dirol.gif

--------------------
Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko)
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

- Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 26 maj 2012 - 07:20