![]() ![]() |
| zygarek |
wto, 24 maj 2011 - 10:00
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 9 Antyradio: 94 FM Skąd: Wawa |
Jak uwielbiam sluchac audycji Makaka i zaluje, ze jest tylko, TYLKO!!! 3 razy w tygodniu, a tak czasami... No ja fakuje... Nie da sie sluchac muzy, ktora Makak nam serwuje... Sorry, nie dam konkretnych przykladow, bo poprostu nie pamietam, ale tak sie sklada ze pracuje w nocy, za kolkiem, jezdze po wawie i slucham tylko antyradia.. I jak czasami Makak cos pusci, to tylko sie pochlastac, albo usnac... Na szczescie rzadko to sie zdarza
Ale ogolnie: Stary, jestes Zajebisty, tak trzymaj! |
| AntyFani.pl |
wto, 24 maj 2011 - 10:00
|
|
|
|
| nevermore |
pon, 30 sty 2012 - 22:39
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 59 Skąd: poznan -> warszawa -> |
Wcale nie jest taki zajebisty.
To taki warszawski naziol. Wypytuje swoich gości czy są prawdziwymi warszawiakami itp. - kurwa co to jest. Traktuje z góry wszystkich przyjezdnych, nie ukrywa tego. Kiedyś na antenie zwyklinał jakiegoś gościa z autokaru czy coś, bo powiedział coś o Warszawie. Ja się jego osobowością nie zachwycam, bo to cham jest z natury, sam się zresztą tak tytułuje, mi chamskość osobiście nie imponuje. Uważam że przez takie zachowanie i przez takie osoby właśnie większość Polski ma takie i nie inne zdanie o Warszawiakach, mi jest wstyd i szkoda i nie dziwie się z jednej strony Poznaniakom , czy Krakowiakom, czy inny, bo jeden z drugim debilem, dają właśnie takie świadectwo mieszkańcom stolicy i to jeszcze na antenie – publicznie. Nie zauważyłam by w innych krajach, było właśnie tak jak w Polsce, że reszta kraju nie znosi stolicy. Jeśli Makak jest nie dowartościowany, a takie zachowanie na to wskazuje, to polecam niedowartościowanie zaspokoić to w inny sposób. |
| agrafka |
wto, 31 sty 2012 - 06:28
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 10,158 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
(...) To taki warszawski naziol. Wypytuje swoich gości czy są prawdziwymi warszawiakami (...) Naziol? Bo jest dumny z tego, że jest warszawiakiem? Mieszkającym w stolicy od urodzenia, a nie dwa dni z wczorajszym? Poleciałaś po bandzie A to, że nie lubisz Makaka i się nim nie zachwycasz - to tak jakby Twoja sprawa. Nie musisz. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 26 maj 2012 - 07:20 |