![]() ![]() |
| Saimon |
nie, 19 kwi 2009 - 19:58
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,793 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Tak mi przyszło do głowy z powodu tematu na zgadywanie okładek.
Teraz zajmiemy się zgadywaniem kto jest na tym zdjęciu (chodzi o muzyków rockowych) Oto moja pierwsza zagadka:na początek banał Załączony/e plik/i
Bez_tytułu.bmp ( 328,19k )
Liczba pobrań: 209-------------------- Mam szeptać, chce krzyczeć! Po ludzku żyć!
Mam szeptać, chce krzyczeć! Chce krzyczeć! Zwierzenia kontestatora-Tsa Iron Maiden |
| AntyFani.pl |
nie, 19 kwi 2009 - 19:58
|
|
|
|
| chains&chicksRkul |
nie, 19 kwi 2009 - 20:10
|
![]() Moderator Grupa: Moderatorzy Postów: 1,566 Antyradio: 94 FM Skąd: WuWuA |
Tak mi przyszło do głowy z powodu tematu na zgadywanie okładek. Teraz zajmiemy się zgadywaniem kto jest na tym zdjęciu (chodzi o muzyków rockowych) Oto moja pierwsza zagadka:na początek banał Takie coś to nie zagadka. Kawałek Dave'a Mustaine'a byś wkleił to można zgadywać -------------------- JEŚLI CHCESZ DOKOPAĆ MODOWI, WRESZCIE MOŻESZ TO ZROBIĆ TUTAJ http://nasza-klasa.pl/profile/15344069 Jako słuchacze Antyradia kierujemy się elementarną lojalnością wobec tej stacji. Nie zachęcamy do słuchania innych rozgłośni i nie używamy ich nazw oraz brandów w kontekście promującym je. Nie prowadzimy żadnej innej aktywności zmierzającej do odbierania słuchaczy stacji, którą lubimy. Drogi użytkowniku uszanuj to proszę. Krytykuj, aby poprawić jakość audycji, wytykaj błędy, aby podnieść poziom Antyradia. |
| Saimon |
nie, 19 kwi 2009 - 20:17
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,793 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Takie coś to nie zagadka. Kawałek Dave'a Mustaine'a byś wkleił to można zgadywać No masz racje Teraz: Załączony/e plik/i
ROCKowiec__.bmp ( 212,82k )
Liczba pobrań: 179-------------------- Mam szeptać, chce krzyczeć! Po ludzku żyć!
Mam szeptać, chce krzyczeć! Chce krzyczeć! Zwierzenia kontestatora-Tsa Iron Maiden |
| chains&chicksRkul |
nie, 19 kwi 2009 - 20:22
|
No masz racje Teraz: Jaja sobie robisz ? To jest zagadka i do tego banalna -------------------- JEŚLI CHCESZ DOKOPAĆ MODOWI, WRESZCIE MOŻESZ TO ZROBIĆ TUTAJ http://nasza-klasa.pl/profile/15344069 Jako słuchacze Antyradia kierujemy się elementarną lojalnością wobec tej stacji. Nie zachęcamy do słuchania innych rozgłośni i nie używamy ich nazw oraz brandów w kontekście promującym je. Nie prowadzimy żadnej innej aktywności zmierzającej do odbierania słuchaczy stacji, którą lubimy. Drogi użytkowniku uszanuj to proszę. Krytykuj, aby poprawić jakość audycji, wytykaj błędy, aby podnieść poziom Antyradia. |
| Gore |
nie, 19 kwi 2009 - 20:33
|
![]() Koordynator Grupa: Junior Admin Postów: 3,597 Antyradio: Internet Skąd: Nidzica |
Jaja sobie robisz ? To jest zagadka i do tego banalna A to co? Pół Hendrixa? -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| Saimon |
nie, 19 kwi 2009 - 20:35
|
Jaja sobie robisz ? To jest zagadka i do tego banalna Jimi Hendrix teraz kapuje Załączony/e plik/i
ROCKowiec.bmp ( 550,83k )
Liczba pobrań: 152-------------------- Mam szeptać, chce krzyczeć! Po ludzku żyć!
| Gore |
nie, 19 kwi 2009 - 20:38
|
![]() Koordynator Grupa: Junior Admin Postów: 3,597 Antyradio: Internet Skąd: Nidzica |
A to co? Pół Marka Piekarczyka?
-------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| Saimon |
nie, 19 kwi 2009 - 20:40
|
-------------------- Mam szeptać, chce krzyczeć! Po ludzku żyć!
| Gore |
nie, 19 kwi 2009 - 20:50
|
Oto on:
![]() -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| chains&chicksRkul |
nie, 19 kwi 2009 - 23:41
|
-------------------- JEŚLI CHCESZ DOKOPAĆ MODOWI, WRESZCIE MOŻESZ TO ZROBIĆ TUTAJ http://nasza-klasa.pl/profile/15344069 Jako słuchacze Antyradia kierujemy się elementarną lojalnością wobec tej stacji. Nie zachęcamy do słuchania innych rozgłośni i nie używamy ich nazw oraz brandów w kontekście promującym je. Nie prowadzimy żadnej innej aktywności zmierzającej do odbierania słuchaczy stacji, którą lubimy. Drogi użytkowniku uszanuj to proszę. Krytykuj, aby poprawić jakość audycji, wytykaj błędy, aby podnieść poziom Antyradia. |
| Gore |
nie, 19 kwi 2009 - 23:44
|
wysil sie man ... Jak ja się wysilę, to Ty w podzięce załadujesz mi jakimś francuskim raperem i będziemy tak sobie siedzieć do usranej -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| chains&chicksRkul |
nie, 19 kwi 2009 - 23:52
|
Jak ja się wysilę, to Ty w podzięce załadujesz mi jakimś francuskim raperem i będziemy tak sobie siedzieć do usranej żeby było łatwo - dwie foty tego samego kola -------------------- JEŚLI CHCESZ DOKOPAĆ MODOWI, WRESZCIE MOŻESZ TO ZROBIĆ TUTAJ http://nasza-klasa.pl/profile/15344069 Jako słuchacze Antyradia kierujemy się elementarną lojalnością wobec tej stacji. Nie zachęcamy do słuchania innych rozgłośni i nie używamy ich nazw oraz brandów w kontekście promującym je. Nie prowadzimy żadnej innej aktywności zmierzającej do odbierania słuchaczy stacji, którą lubimy. Drogi użytkowniku uszanuj to proszę. Krytykuj, aby poprawić jakość audycji, wytykaj błędy, aby podnieść poziom Antyradia. |
| kolejarz |
pon, 20 kwi 2009 - 20:04
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,443 |
czy dla ułatwienia możesz podać cóż on robi na scenie?
bo kojarzy się z trzema wokalistami, dwoma basistami, trzema wioślarzami, paroma fizycznymi, jednym parapeciarzem, i Muńkiem spod budki z piwem na rondzie Starzyńskiego ale to ostatnie to zły trop chyba jest ? -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| chains&chicksRkul |
pon, 20 kwi 2009 - 20:41
|
czy dla ułatwienia możesz podać cóż on robi na scenie? bo kojarzy się z trzema wokalistami, dwoma basistami, trzema wioślarzami, paroma fizycznymi, jednym parapeciarzem, i Muńkiem spod budki z piwem na rondzie Starzyńskiego ale to ostatnie to zły trop chyba jest ? Jest to wokalista, znany, metalowy...i dla ułatwienia dodam, że jego powszechny i najbardziej znany wizus jest zupełnie inny -------------------- JEŚLI CHCESZ DOKOPAĆ MODOWI, WRESZCIE MOŻESZ TO ZROBIĆ TUTAJ http://nasza-klasa.pl/profile/15344069 Jako słuchacze Antyradia kierujemy się elementarną lojalnością wobec tej stacji. Nie zachęcamy do słuchania innych rozgłośni i nie używamy ich nazw oraz brandów w kontekście promującym je. Nie prowadzimy żadnej innej aktywności zmierzającej do odbierania słuchaczy stacji, którą lubimy. Drogi użytkowniku uszanuj to proszę. Krytykuj, aby poprawić jakość audycji, wytykaj błędy, aby podnieść poziom Antyradia. |
| Saimon |
pon, 20 kwi 2009 - 20:43
|
Jest to wokalista, znany, metalowy...i dla ułatwienia dodam, że jego powszechny i najbardziej znany wizus jest zupełnie inny Ja jakoś gościa nie kojarze -------------------- Mam szeptać, chce krzyczeć! Po ludzku żyć!
| kolejarz |
pon, 20 kwi 2009 - 21:03
|
|
Jest to wokalista, znany, metalowy...i dla ułatwienia dodam, że jego powszechny i najbardziej znany wizus jest zupełnie inny lemmy bruce lemmy bruce lemmy bruce Raz kozie śmierć: Lemmy ? -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| Saimon |
pon, 20 kwi 2009 - 21:06
|
lemmy bruce lemmy bruce lemmy bruce Raz kozie śmierć: Lemmy ? Ale jaki Lemmy ? -------------------- Mam szeptać, chce krzyczeć! Po ludzku żyć!
| kolejarz |
pon, 20 kwi 2009 - 21:16
|
|
-------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| Saimon |
pon, 20 kwi 2009 - 21:19
|
Ian Fraiser Kilmister A dokładnie gdzie grał lub coś bo nie kojarze -------------------- Mam szeptać, chce krzyczeć! Po ludzku żyć!
| chains&chicksRkul |
pon, 20 kwi 2009 - 21:22
|
lemmy bruce lemmy bruce lemmy bruce Raz kozie śmierć: Lemmy ? Nie jest to Lemmy. Ten Facio używa(ł) bardzo charakterystycznego make up'u -------------------- JEŚLI CHCESZ DOKOPAĆ MODOWI, WRESZCIE MOŻESZ TO ZROBIĆ TUTAJ http://nasza-klasa.pl/profile/15344069 Jako słuchacze Antyradia kierujemy się elementarną lojalnością wobec tej stacji. Nie zachęcamy do słuchania innych rozgłośni i nie używamy ich nazw oraz brandów w kontekście promującym je. Nie prowadzimy żadnej innej aktywności zmierzającej do odbierania słuchaczy stacji, którą lubimy. Drogi użytkowniku uszanuj to proszę. Krytykuj, aby poprawić jakość audycji, wytykaj błędy, aby podnieść poziom Antyradia. |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 13 marzec 2010 - 16:14 |