![]() ![]() |
| agrafka |
pon, 16 lip 2007 - 22:37
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,747 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Trochę będzie ich w sierpniu... co najmniej trzy. Cieszę sie, że w jednym będę miała wyjątkowy udział
-------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| AntyFani.pl |
pon, 16 lip 2007 - 22:37
|
|
|
|
| lewiatan |
pon, 16 lip 2007 - 23:25
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 2,563 Antyradio: 94 FM Skąd: Varsovie |
KRZYSZTOF jest wielki i zasługuje na uczczenie swoich jubileuszy z odpowiednimi honorami.
-------------------- |
| agrafka |
czw, 19 lip 2007 - 09:27
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,747 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Emi, mam nadzieję, że oświecisz naród w odpowiednim czasie, jakie to jubileusze obchodzi niedzielny wieczorny gaduła...
(Andrzej Mleczko) |
| Alina |
czw, 19 lip 2007 - 11:30
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,808 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Mikołów |
Emi, mam nadzieję, że oświecisz naród w odpowiednim czasie, jakie to jubileusze obchodzi niedzielny wieczorny gaduła... też mam taką nadzieję, bo póki co, jak dla mnie, to troszeczkę tajemniczy temat! -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
ale wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych oni też mają swoją opowieść. |
| Aśka111 |
czw, 19 lip 2007 - 11:34
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 426 Antyradio: 105 FM |
No dla mnie też
|
| agrafka |
czw, 19 lip 2007 - 11:48
|
też mam taką nadzieję, bo póki co, jak dla mnie, to troszeczkę tajemniczy temat! Alinko, tak miało być specjalnie... żeby dozować napięcie -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Alina |
czw, 19 lip 2007 - 11:50
|
|
Alinko, tak miało być specjalnie... żeby dozować napięcie czekamy -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
ale wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych oni też mają swoją opowieść. |
| ONka |
czw, 19 lip 2007 - 12:19
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 67 |
Trochę będzie ich w sierpniu... co najmniej trzy. Cieszę sie, że w jednym będę miała wyjątkowy udział jeżeli TO to jet to o czym ja myślę...to ja również poświętowałabym z przyjemnością zresztą nawet jeśli TO to nie to |
| KRZYSZTOF |
czw, 19 lip 2007 - 12:58
|
|
AntyRadiowiec Grupa: Załoga AR Postów: 182 |
"....zresztą nawet jeśli TO to nie to, to i tak dla Krzysztofa wszystko i zawsze
ile razy mam Wam mówić, że nie moge się wzruszać ??????? Drugiego zawału nie przeżyję i będzie g.... a nie jubileusze !!! ściskam Was wszystkich - przed Agrafką i Onką leżę plackiem. |
| Alina |
czw, 19 lip 2007 - 13:10
|
|
ściskam Was wszystkich Bardzo dziękuję i również ściskam! -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
| agrafka |
czw, 19 lip 2007 - 20:19
|
Ostatni news Emi z 145. wydania Wieczornych Rozmów rzuca odrobinkę światła na jeden z jubileuszy...
http://antyfani.pl/news.php?readmore=1942 -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| agrafka |
czw, 19 lip 2007 - 22:59
|
(Andrzej Mleczko) |
| KRZYSZTOF |
czw, 19 lip 2007 - 23:33
|
|
wstałem.
|
| Emi |
sob, 21 lip 2007 - 00:49
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 305 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
Czy ktoś mnie wywoływał do tablicy?
wstałem. Widać narodu, że newsów się nie czyta.. Pytania o to jakie jubileusze obchodzi Krzysztof nadawałoby się najwyraźniej na konkurs dla uważnych antyfanów |
| eryk |
sob, 21 lip 2007 - 02:19
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 3,179 Antyradio: 94 FM Skąd: Żoliborz/Dublin |
Jak już agrafka mnie wyręczyła, po pierwsze zbliża się jubileuszowa audycja- bo za kilka tygodni- 19 sierpnia wypadają już 150 Wieczorne Rozmowy Ja to normalnie go zaduszę, jak wreszcie się pojawię w kraju naszych ojców, i wpadnie ten facet w moje łapska... Na serio, kiedy po raz pierwszy spotkalem Krzysia, po minucie rozmowy, czulem się jak bym go znał wieki. Ma gość jakieś niespożyte pokłady miłości, cierpliwości, tolerancji i mądrości (sorry wąsaczu za tą wazelinę, ale tak wlaśnie myślę). Źyczenia złożę później a teraz to powiem tylko, dbaj o siebie Krzysztof, bo my cię potrzebujem. -------------------- |
| KRZYSZTOF |
sob, 21 lip 2007 - 10:46
|
|
...........Ma gość jakieś niespożyte pokłady miłości, cierpliwości,tolerancji i mądrości...........
Eryk, Chłopaku, a ja już myślałem, że TY PISZESZ O MNIE !!!! Bardzo bym chciał mieć takie cechy jak cierpliwość i tolerancja - ciężko nad tym pracuję, ale dzisiejsza rzeczywistość, w naszym "coraz bardziej śmiesznym kraju" nie daje mi specjalnych szans. z tymi dziewczynami, co to niby kochają i lecą do mnie na każdej imprezie, to powiem tak: ma Zakopane swojego Misia na Krupówkach, mają też Antyfani swojego Krzysztofa. I jeszcze jedna uwaga tylko dla Ciebie: ostatnie doniesienia jakie słyszałem: ..."sex jest modny już tylko w Kielcach i w Bułgarii". pozdrawiam. |
| eryk |
sob, 21 lip 2007 - 20:41
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 3,179 Antyradio: 94 FM Skąd: Żoliborz/Dublin |
To ja odpowiem.
Wcale mnie ten twój post nie zdziwił... P.S. Informacja dla żony Krzysztofa, "lecenie do niego dziewczyn" polega na chęci przebywania z "wysokim blondynem" i gadania z nim. Wszystko na poziomie oraz z kulturą. -------------------- |
| KRZYSZTOF |
sob, 21 lip 2007 - 23:56
|
|
usmiejesz się: moja zone to nie rusza !!!
|
| Ciurcia |
śro, 01 sie 2007 - 15:23
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 3,756 |
|
| Thien |
śro, 01 sie 2007 - 15:31
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 450 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
Hmm, czyli żona Cię świetnie zna Krzysztofie i wie, że jak coś sobie postanowisz to dotrzymujesz słowa.
No, a że postanowiłeś się ożenić to słowo się rzekło... Swoją drogą szczęśliwa kobieta. -------------------- Thien
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: czwartek, 09 wrzesień 2010 - 23:10 |