![]() ![]() |
| agrafka |
czw, 23 kwi 2009 - 19:18
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,403 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Ras Michael tuż przed AML, a potem Alborosie u Zetów mógł zwiastować tylko jedno - Jah Jah z powrotem na antenie
-------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| AntyFani.pl |
czw, 23 kwi 2009 - 19:18
|
|
|
|
| agrafka |
pią, 24 kwi 2009 - 21:24
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,403 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Ras Michael i Alborosie jeszcze nie jutro, bo na jutro Dżadżyk zapowiada do prezentacji Bakszysz, jedną z pierwszych kapel reggae na polskiej scenie. Lider grupy - Jarek "Jarex" Kowalczyk będzie gościem Jah Jah w poniedziałkowym Czasie Wolnym (jutro nie może pojawić się w AR).
Zapraszam do słuchania Reggału. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| kolejarz |
pią, 24 kwi 2009 - 22:12
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,443 |
Bakszysz ?
Pamietam: pulsacje wibracje są naszą bronią w Babilonie Będę słuchał napewno, widziałem ich z ćwierć wieku temu, wspomnienia są bez wad -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| agrafka |
nie, 03 maj 2009 - 21:17
|
News i playlista z 2 maja jest TU.
(Andrzej Mleczko) |
| agrafka |
czw, 14 maj 2009 - 17:55
|
Jeśli się nie mylę (Kolejarz rostomiły twierdzi, że nigdy się nie mylę - ale on ma odpowiednią kindersztubę i należy do gatunku zagrożonego wyginięciem
Musimy naszego rastę do tego zachęcić, żeby słowo stało się... rzeczywistością. Co proponujecie - lawinę maili czy może jakieś pieszczoty? Btw, jak dojdzie co do czego, to i tak będę miała zawrót głowy na kogo i na co głosować. Ostatnio jestem pod ogromnym wrażeniem Alborosiego. Na płytce 'Soul Pirate' nie ma żadnego kiepskiego kawałka -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
pią, 15 maj 2009 - 09:38
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,793 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Ja bym taką np.Godzinną listę przebojów Reggae .
-------------------- Mam szeptać, chce krzyczeć! Po ludzku żyć!
Mam szeptać, chce krzyczeć! Chce krzyczeć! Zwierzenia kontestatora-Tsa Iron Maiden |
| agrafka |
nie, 17 maj 2009 - 22:23
|
Ogłoszenia parafialne, awizowane w newsie z 16 maja 2009, czyli jazda obowiązkowa na tegoroczne wakacje:
- Reggae Day Festival: 6 czerwca, Częstochowa - Reggae na Piaskach: 4 - 5 lipca, Ostrów Wlkp. - Reggae Land: 10 - 11 lipca, Płock - Reggae n/Wartą: 12 lipca, Gorzów Wlkp. - Folk Fest: 6 sierpnia, Krotoszyn - Najcieplejsze miejsce na ziemi: 7 - 8 sierpnia, Wodzisław Słąski - Ostróda Reggae Festival: 14 -16 sierpnia - Reggae Dub Festival: 29 sierpnia, Bielawa - Rock Reggae Festival: 28 - 29 sierpnia, Brzeszcze -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
pon, 18 maj 2009 - 14:59
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,793 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Ewentualnie pojade do Częstochowy
A wiadomo jakie składy na każdy festiwal będą ? -------------------- Mam szeptać, chce krzyczeć! Po ludzku żyć!
Mam szeptać, chce krzyczeć! Chce krzyczeć! Zwierzenia kontestatora-Tsa Iron Maiden |
| agrafka |
pon, 18 maj 2009 - 18:05
|
A wiadomo jakie składy na każdy festiwal będą ? Na bieżąco powinien być Internet. Poklikaj sobie. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
pon, 18 maj 2009 - 20:31
|
No zaraz zaczne klikać
| kolejarz |
śro, 20 maj 2009 - 06:39
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,443 |
Jeśli się nie mylę (Kolejarz rostomiły twierdzi, że nigdy się nie mylę - ale on ma odpowiednią kindersztubę i należy do gatunku zagrożonego wyginięciem Oczywiście że nigdy się nie mylisz to pewne - przecież ja mam zawsze racje Wiesz w domu nie było srebrnych sztućców, więc wyniosłem tylko dobre wychowanie, merci Ale ja nie o tym, bo biorac pod uwagę zdania powyższe to trzeba i lawinę mejli, i jakieś pieszczoty jak sądzę, coby słowo ciałem się stało. -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| agrafka |
sob, 23 maj 2009 - 08:00
|
We wczorajszym CW Dżadżyk zajawił, że dzisiejszy Reggau poświęci Bobowi Marleyowi, rocznica śmierci którego minęła 11 maja. Zdobył właśnie nigdzie niepublikowane utwory Mistrza i będzie je przybliżał. Zapraszam do słuchania.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
sob, 23 maj 2009 - 10:28
|
No to po prostu super . Reggau dziś będzie rewelacyjny
| agrafka |
sob, 23 maj 2009 - 17:18
|
Zdobył właśnie nigdzie niepublikowane utwory Mistrza i będzie je przybliżał. Te nigdzie niepublikowane utwory to nowa płyta 'B Is For Bob', za którą stoi Ziggy Marley, jej producent. Znane (można powiedzieć - stare) utwory w innych wersjach i w innych aranżacjach. Dżadżyk puścił z niej: Three Little Birds, Satisfy My Soul, Stir It Up, High Tide Low Tide, Redemption Song. Załączona/e miniatura/y -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
sob, 23 maj 2009 - 18:21
|
Bardzo mi się podobały 'nowe' kawałki króla Reggae
Duży '+' dla kawałka High Tide Low Tide , który mi się najbardziej podobał A wam ?? -------------------- Mam szeptać, chce krzyczeć! Po ludzku żyć!
| agrafka |
sob, 30 maj 2009 - 13:46
|
Dzisiaj kontynuacja (tak myślę) zgłębiania nowej płyty 'B Is For Bob' - to po pierwsze. A po drugie - może Dżadżyk rozwinie rzuconą wczoraj w Czasie Wolnym myśl - reggae'owy Turbo Top i płyta pod roboczym tytułem 'Jah Jah poleca'. Tak jakby nas wysłuchał...
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
sob, 30 maj 2009 - 20:01
|
Oby
Chcemy listę przebojów reggae Jah Jah PROSIMY -------------------- Mam szeptać, chce krzyczeć! Po ludzku żyć!
| Gore |
sob, 30 maj 2009 - 20:24
|
![]() Koordynator Grupa: Junior Admin Postów: 3,597 Antyradio: Internet Skąd: Nidzica |
Ale że co, dodatkowa lista przebojów z samym reggae? Jeśli to miałby być drugi program tak duży jak TT, to mi się to nie podoba. Jeśli szykowałby się tylko taki dodatek do Reggaua jak Ścierwo Top jest dodatkiem do Rzeźni, to niech se będzie
-------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| Saimon |
sob, 30 maj 2009 - 20:28
|
Ja bym to widział tak:
jako dodatek do Reggau -------------------- Mam szeptać, chce krzyczeć! Po ludzku żyć!
| agrafka |
sob, 30 maj 2009 - 20:32
|
Ale że co, dodatkowa lista przebojów z samym reggae? Jeśli to miałby być drugi program tak duży jak TT, to mi się to nie podoba. Jeśli szykowałby się tylko taki dodatek do Reggaua jak Ścierwo Top jest dodatkiem do Rzeźni, to niech se będzie Nie wiem, jak się ma Ścierwo do Rzeźni -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 13 marzec 2010 - 16:11 |