![]() ![]() |
| Ola i Master of the wings |
śro, 16 kwi 2008 - 23:12
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 501 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Mikołów |
Z racji nowego programu Smola, jestem ciekawy jakie macie zdanie na temat Jego nowego programu, ( i konkursów ), czy Łowy były lepsze? Moim zdaniem dodał pozytywnej dynamiki. Smolo, Pozdrawiam!
-------------------- Chaos to przy tym, pedantyczny porządek.
|
| AntyFani.pl |
śro, 16 kwi 2008 - 23:12
|
|
|
|
| Alina |
czw, 17 kwi 2008 - 08:36
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,765 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Mikołów |
Moim zdaniem dodał pozytywnej dynamiki. Smolo, Pozdrawiam! Mnie się podoba! Bardzo ciekawa audycja, dynamiczna, w dobrym tempie, zaskakująca, wrecz nieprzewidywalna, zmuszająca do `twórczego myślenia`, pobudzająca, z humorem, ... wywołuje pozytywne wibracje! Miła odmiana po Łowcach:))) ...wielkie kuuuuuumuuluuuluuu! -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
ale wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych oni też mają swoją opowieść. |
| Artek |
czw, 17 kwi 2008 - 13:57
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 263 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
a Ja nie wiem o co kaman w tej audycji?? jeszcze nie przesłuchałem do końca całej audycji, ale i tak nie wiem o co chodzi. Może potem się w jego audycji nie będę gubił, bo co włączę to co innego.
I skąd on bierze te teksty do konkursów?? |
| Alina |
czw, 17 kwi 2008 - 14:56
|
|
Jestem jak najbardziej na TAK!! Smolo BRAWO!
-------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
ale wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych oni też mają swoją opowieść. |
| Artek |
czw, 17 kwi 2008 - 18:04
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 263 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
To odpowiedź na jego pytanie??
Po wysłuchaniu w całości myślę że nie jest źle i trudno się dodzwonić na to kumulululu. Czysta loteria i niektórych od razu spławia. |
czw, 17 kwi 2008 - 18:35
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 501 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Mikołów |
To odpowiedź na jego pytanie?? Po wysłuchaniu w całości myślę że nie jest źle i trudno się dodzwonić na to kumulululu. Czysta loteria i niektórych od razu spławia. Postawił na los, cały Smolo. Ale tak jak pisałem podoba mi się, i znowu " Klinika Zdrowego Silnika " -------------------- Chaos to przy tym, pedantyczny porządek.
|
| Magdalenka |
sob, 19 kwi 2008 - 10:03
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 25 Antyradio: 105 FM |
Pozostaje tylko liczyć na cud przy próbie dodzwonienia się do radia
Ale widzę, że wszystkim sie podoba.... Ja tam wolałam Łowy a na dowcipne puenty czy wstrząs mózgu jestem za "blondynkowata" Słucham Antyradia to skąd miałam znać Szymonka? |
nie, 20 kwi 2008 - 00:07
|
Pozostaje tylko liczyć na cud przy próbie dodzwonienia się do radia Ale widzę, że wszystkim sie podoba.... Ja tam wolałam Łowy a na dowcipne puenty czy wstrząs mózgu jestem za "blondynkowata" Słucham Antyradia to skąd miałam znać Szymonka? Wiesz, dodzwonić sie nie jest łatwo, ale dzięki SMOLOWI (Smolo) * Niepotrzebne skreślić -------------------- Chaos to przy tym, pedantyczny porządek.
|
| Magdalenka |
pon, 21 kwi 2008 - 08:34
|
|
Nie każdy będąc w pracy może sobie pozwolić na próby dodzwonienia się
Ja mieszkam daleko od Katowic, Zabrza czy Gliwic więc zaproszeń i tak nie wykorzystałabym |
wto, 22 kwi 2008 - 21:54
|
Nie każdy będąc w pracy może sobie pozwolić na próby dodzwonienia się Ja mieszkam daleko od Katowic, Zabrza czy Gliwic więc zaproszeń i tak nie wykorzystałabym -------------------- Chaos to przy tym, pedantyczny porządek.
|
| Leona Cassiani |
pon, 28 kwi 2008 - 15:35
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 325 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Bytom |
Ha! Nie byłam przekonana co do tej audycji, ale przed chwilą udało mi się pierwszy raz dodzwonić i już trafiłam na kumululu, więc, że tak powiem, jest ZA!;) Chociaż troszku tęsknię za łowami:(
|
| Alina |
pon, 28 kwi 2008 - 17:47
|
|
Ha! Nie byłam przekonana co do tej audycji, ale przed chwilą udało mi się pierwszy raz dodzwonić i już trafiłam na kumululu, więc, że tak powiem, jest ZA!;) Chociaż troszku tęsknię za łowami:( GRATULUJĘ!!! To Ty byłaś tą dziewczynką, która pierwszy raz dzwoniła do Smola i nie słyszała wcześniej ujmujacego głosu `Pana malarza`? -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
| Leona Cassiani |
pon, 28 kwi 2008 - 19:23
|
GRATULUJĘ!!! To Ty byłaś tą dziewczynką, która pierwszy raz dzwoniła do Smola i nie słyszała wcześniej ujmujacego głosu `Pana malarza`? Haha, niee, ja rozmawiałam z Panem Jasiem cały czas praktycznie;p Byłam dzisiaj ostatnią osobą w kumululu. Nie wiem w ogóle co się stało, jakaś babka weszła powycierać czy coś? ha, szalony program;p |
| Alina |
wto, 29 kwi 2008 - 07:42
|
|
Haha, niee, ja rozmawiałam z Panem Jasiem cały czas praktycznie;p Byłam dzisiaj ostatnią osobą w kumululu. Nie wiem w ogóle co się stało, jakaś babka weszła powycierać czy coś? ha, szalony program;p hmm... no to w takim razie nie Ciebie słyszałam. fakt, szalony -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
| Magdalenka |
wto, 29 kwi 2008 - 09:02
|
|
|
| Leona Cassiani |
wto, 29 kwi 2008 - 16:44
|
Ja mam takie bardzo ważne pytanie tylko nie wiem gdzie je zadać;p Padło na ten temat, bo to zresztąprzez program Smola to pytanie powstało. Otóż Mariusz rozdawał bilety di Cinema City na 30.04 o godzinie 19.00. Moje pytania za 100pkt każde (!)
1. Do jakiego kina te zaproszenia? dałabym głowę że do Katowic, ale powiadają że w Gliwicach... 2. Co to za seans ma być? Ktoś może pamięta/wybiera się? Jestem zbyt roztargniona żeby zwracać uwage na takie szczegóły teraz mam - nie wiem gdzie i na co mam iść;p Za wszelką pomoc bardzo dziękuję:) |
| Leona Cassiani |
wto, 29 kwi 2008 - 16:44
|
Teraz widzę że o 19.00 w Gliwicach leci coś takiego jak "Alpha Dog", pewnie dlatego nie mogłam zapamiętać nazwy;p Czy to to??
|
| Alina |
wto, 29 kwi 2008 - 17:02
|
|
Teraz widzę że o 19.00 w Gliwicach leci coś takiego jak "Alpha Dog", pewnie dlatego nie mogłam zapamiętać nazwy;p Czy to to?? Tak, to o to chodzi. Przynajmniej słyszalam, że będzie rozdawał bilety na `Alpha Dog`. Ale dla pewności radzę telefon do sekretariatu AR- Pani Jola odpowie na to pytanie. (32/2053737) -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
| Bazyl |
wto, 29 kwi 2008 - 17:20
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,932 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Świętochłowice |
taaa,gliwice,do forum
-------------------- |
| Leona Cassiani |
wto, 29 kwi 2008 - 18:49
|
Dzięki wielkie. Jeszcze jedno pytanie;p Czy przy odbiorze biletów trzeba mieć dowód?? Bo nie pamiętam jak to zawsze jest:/ Jakbym chciała komuś przekazać te bilety to o chyba nie musi mojego dokumentu brać, ni?:/
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 13 marzec 2010 - 16:12 |