![]() ![]() |
| babcia211 |
śro, 17 cze 2009 - 11:08
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 16 |
|
| AntyFani.pl |
śro, 17 cze 2009 - 11:08
|
|
|
|
| Saimon |
śro, 17 cze 2009 - 14:29
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,085 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Jakby to było na śląsku
-------------------- I am the passenger and I ride and I ride
I ride through the city's backsides I see the stars come out of the sky Yeah the bright and hollow sky You know it looks so good tonight |
| kolejarz |
sob, 20 cze 2009 - 16:38
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,622 |
Jakby to było na śląsku W Bochni masz zlot całe 3 dni, kupa występów i atrakcji więc nie narzekaj -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| Saimon |
sob, 20 cze 2009 - 20:13
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,085 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Ale się nie zjawie bo nikt mnie nie chce podwieźć łącznie z tatą
I ride through the city's backsides I see the stars come out of the sky Yeah the bright and hollow sky You know it looks so good tonight |
| kolejarz |
nie, 21 cze 2009 - 21:20
|
|
Ale się nie zjawie bo nikt mnie nie chce podwieźć łącznie z tatą Saimon wytłumacz ojcu, że motocykliści to maja najładniejsze dziewczyny na świecie, więc bedzie na co popatrzeć -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| LukaszSkowyt |
nie, 21 cze 2009 - 22:11
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 36 |
Zapraszam na pierwszy dzień w imieniu całego Skowytu! Ten wieczór to również premiera naszego singla "Jest nas dwóch" (więcej na stronie megatotal: http://www.megatotal.pl/premiery/skowyt/) Pozdro!
|
| kolejarz |
nie, 21 cze 2009 - 22:47
|
|
Akurat dobrze się składa, bo teoretycznie tego dnia mam wolne, więc chętnie zobaczę Was na żywo. Zachęcał mnie też do tego Tramwajarz, który miał już tę przyjemność widzieć Wasz występ.
Do zobaczenia zatem .... -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| tramwajarz |
pon, 22 cze 2009 - 12:15
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,354 Antyradio: 94 FM |
Akurat dobrze się składa, bo teoretycznie tego dnia mam wolne, więc chętnie zobaczę Was na żywo. Zachęcał mnie też do tego Tramwajarz, który miał już tę przyjemność widzieć Wasz występ. Do zobaczenia zatem .... He he he!!! Ja tez mam 25. wolne! Panie Kolejarzu...na Skowyt to przybiegnę w te pędy! Oczywiście zachęcam tych którzy mogą i chcą bo po pierwsze za darmo po drugie Skowyt ma support Ten trzeci zespół - nazwy nie pamiętam - mnie nie interesuje więc dla mnie gwaizdą jest Skowyt! |
| Saimon |
pon, 22 cze 2009 - 13:15
|
Trudno będzie namowić mojego taty a do tego w Bochni trza przyjechać motocyklem
| LukaszSkowyt |
pon, 22 cze 2009 - 16:12
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 36 |
He he he!!! Ja tez mam 25. wolne! Panie Kolejarzu...na Skowyt to przybiegnę w te pędy! Oczywiście zachęcam tych którzy mogą i chcą bo po pierwsze za darmo po drugie Skowyt ma support Ten trzeci zespół - nazwy nie pamiętam - mnie nie interesuje więc dla mnie gwaizdą jest Skowyt! No bez przesady:) No i chętnie obejrzę Vintage na żywo by wyrobić sobie zdanie. Na razie tyko czytałem sprzeczne informacje na tym forum:) |
| Saimon |
pon, 22 cze 2009 - 19:44
|
Jasno będzie ale ciekawe czy będzie ładnie , podobno właśnie od czwartku ma być troszke ładniej
| kolejarz |
pon, 22 cze 2009 - 20:42
|
|
Trudno będzie namowić mojego taty a do tego w Bochni trza przyjechać motocyklem niestety motóra niet więc zobaczę Skowyt -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| Saimon |
pon, 22 cze 2009 - 20:44
|
A już miałem nadzieję że uradujesz mnie wspaniałą wieścią
| Gore |
pon, 22 cze 2009 - 23:07
|
![]() Koordynator Grupa: Junior Admin Postów: 3,602 Antyradio: Internet Skąd: Nidzica |
No bez przesady:) Myślę, że klubowa scena bardziej Wam pasuje. Na dużej energia może się rozproszyć... Ale obejrzymy, zobaczymy No i chętnie obejrzę Vintage na żywo by wyrobić sobie zdanie. Na razie tyko czytałem sprzeczne informacje na tym forum:) No bo zamierzam się pojawić zabierając ze sobą jeszcze parę osób Vintage też chcę zobaczyć. Naprawdę dają czadu, sama muzyka to raczej rzecz gustu... ja nie lubię czystych powrotów do przeszłości... -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| kolejarz |
pon, 22 cze 2009 - 23:20
|
|
Myślę, że klubowa scena bardziej Wam pasuje. Na dużej energia może się rozproszyć... Ale obejrzymy, zobaczymy No bo zamierzam się pojawić zabierając ze sobą jeszcze parę osób Vintage też chcę zobaczyć. Naprawdę dają czadu, sama muzyka to raczej rzecz gustu... ja nie lubię czystych powrotów do przeszłości... Na Boga, Gore, ale nie podchodź za blisko sceny przy tym oglądaniu, bo wiesz, że "posrani z zazdrości antyfani" mogą artyste zdeprymować..... -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| R.i.P. |
wto, 23 cze 2009 - 10:34
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 92 Antyradio: 94 FM |
"Venflon + Proletaryat" zapowiada sie ostre łojenie
Jesli tylko po powrocie z poludnia kraju bede jeszcze troche zywy to postaram sie wybrac celem wymasowania dzwiekiem watroby po spotkaniu motocyklistow Skowyt- trzymam kciuki, szkoda, ze nie moge byc -------------------- nie stawiaj:
-niewinnego pod murem skazancow; -niezainteresowanego w plutonie egzekucyjnym; |
| Saimon |
wto, 23 cze 2009 - 16:21
|
Ja również być nie mogę
| tramwajarz |
pią, 26 cze 2009 - 12:17
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,354 Antyradio: 94 FM |
Pomimo ulewy i świadomości że jako gwaiazda wystąpi pewien zespół poszedłem...zabrałem nawet ze sobą mojego jednego syna. Mały dziedziniec UW zamieniony na plażę - piachu-błotka- po kolana, ławy i stoły pod wielgachnymi parasolami, zimne piwko i gorące kiełasy z rusztu...a na scenie pierwszy z zespołów Interzone.
Grali całkiem fajnie i nawet nie przeszkadzało to że z nieba lało się strumieniami...a pewien zatwardziały fan zespołu tańcował pod sceną przez cały czas trwania występu! A pani wokalistka śpiewająca w trzech językach - po polsku angielsku i rosyjsku - błyszczała jeszcze z jednego powodu. A mianowicie z powodu przepięknych dłuuuugich włosów! Do kolan conajmniej! Muzyka trochę mniej mi się podobała a to z racji japońskiego perkusisty... Po krótkiej przerwie na scene wbiegł SKOWYT!!! Pod sceną od razu zrobiło się tłoczno i co z tego że padalo? Żar płynący ze sceny zamieniał deszczówkę w parę wodną która skutecznie zadymiała perkusistę aż pan bębniarz poprosił żeby nie zapodawali już sztucznych dymów! Pan wokalista szalał po małej scenie tak energetycznie aż rozstrajały się instrumenty kolegów ale ponoć to normalne w tym zespole Skowyt zagrał kilka znanych kawałków między innymi "Jest nas dwóch" i ten po angielsku - srał go pies- z gry "Wiedźmin". Ponadto poleciała nówka sztuka pt."Nazi"...bardzo dobry kawałek!!! Koncert zakończył się o wiele za szybko bo następny zespół już dyszał w kark... Po występie SKOWYT-u tlum ruszył kupować świeżutko wydany singiel zespołu i pan będniarz miał pełne ręce roboty! Po SKOWYCIE przez ponad pół godziny na scenie instalował się zespół będący gwiazdą tego dnia na Antyrockowisku czyli Vintage. Potem zaczęli grać. Obiektywnie stwierdzam że technicznie, warsztatowo grali lepiej od SKOWYTU i Interzone. Tylko jakoś tak brakowało tej energii, siły przekazu, fantazji i spontaniczności! I do końca nie wysłuchałem koncertu albowiem poszedłem już do domu. Szkoda że muszę dziś i jutro iść do pracy bo chętnie poszedłbym na Antyrockowisko i dziś i jutro! Uważam że wczorajsze było udane nawet pomimo ulewy. |
| Saimon |
pią, 26 cze 2009 - 19:17
|
Ulewa , ulewą ale widać że było warto .
U nas na śląsku jakoś nie padało -------------------- I am the passenger and I ride and I ride
| kolejarz |
pią, 26 cze 2009 - 22:32
|
|
Drogi Panie Tramwajarzu ale japoński perkusista był bezbłędny i chyba dużo za występ nie bierze
SKOWYT zachwycił mnie siłą i mocą przekazu, rock to muzyka buntu młodych ludzi przeciwko zastanej na świecie rzeczywistości. Muzyka szczera żywiołowa i przejmująca aż do bólu. Taki polski Green Day z tym ze bardziej punk w kazdym calu. Niesamowity wokalista - zwierzę sceniczne dla którego i hektar estrady to byłoby za mało. Na dodatek wyraźny silny głos - wymarzony dla każdego rockowego wokalisty Ciekawe kompozycje i mimo kilku niedociągnięć bardzo pozytywne wrażenie. Kolejny zespół który ma szansę zepchnąć wyliniałych dinozaurów okupujących sceny polskiego rocka do skansenu ciekawostek. Pochwalę też Vintage za pełny profesjonalizm czyli odegranie koncertu dla garstki widzów z należytą starannością i pieczołowitością. Te wszystkie wystudiowane przed lustrem pozy, wyćwiczone przez lidera przez trzydzieści lat bycia na estradzie grepsy świadczą o wysokim profesjonaliźmie kapeli. Szkoda że zabrakło inwencji twórczej bo kompozycje sprawiaja wrażenie kopii które skopiowano ze skopiowanych z oryginalnych wzorców z lat siedemdziesiatych wieku ubiegłego hard rockowych matryc. Udawana ekspresja nie ma mocy prawdziwego buntu i wygląda jak cyrkonia a nie brylant. Gdyby zespół ten istniał od lat 30tu czy 40tu i grał taką muzykę byłby gwiazdą swego stylu, a tak jest tylko niszowa ciekawostką. Będąc ostatnio w Jeffs widziałem podobny zespól grający taką właśnie muzykę i było to wrażenie porównywalne, ale tam podają dobrą zupę cytrynową z kurczakiem a muza jest do kotleta i przy jedzeniu nie przeszkadza. Na scenie wole widzieć prawdziwy autentyczny rockowy bunt, albo rockowa progresję, a nie nudny schemat i wystudiowane pozy i gesty. Przypomniał mnie się koncert supergrupy ASIA panowie po sześćdziesiątce nie udawali na siłe rockmenów, nie wdzięczyli się do publiczności, a nawet kpili sobie z typowego dla młodych ludzi buntowniczego podejścia do muzyki. Byli prawdziwi i naturalni, bawili się sami tym co robia i ta zabawą zarazili widzów.Tu zabrakło tego... Czemu fani Vintage boja się deszczu? Bycie fanem to nie tylko wysyłanie sms-ów..... -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 26 maj 2012 - 05:07 |