![]() ![]() |
| Agorafob |
sob, 23 sty 2010 - 08:10
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 5 |
Witam. Jestem zdenerwowany zapewne jak każdy muzyk, któremu nie udało się dostać do ćwierćfinału. Wchodzę na stronę, patrzę głosowanie, wchodzę w kapele. Nie ma nas. Ok, muszą być dobre zespoły wybrane sobie mówię. Zaczynam słuchać i właśnie wtedy złapało mnie zdenerwowanie. Mam wrażenie, że polskie festiwale działają w jakiś szablonowy sposób - wybierają 80% tego co się sprzeda, jeden zespół, żeby mieli spokój i nikt nie narzekał, w stylu ambitnego Brain Connect i potem jakąś mieszankę żeby nie było jedno i to samo. Ale dlaczego? Tyle razy w tym radio słyszę, że źle się dzieje w kraju a oni się teraz do tego przyczynili. Włączam utwór "Wyjdź z łodzi" i padam na ziemię. Padam w szczególny sposób, gdyż riff gitarowy, który leci w tymże utworze był pierwszym riffem gitarowym jaki wymyśliliśmy z zespołem dwa i pół roku temu jak jeszcze nie wiedzieliśmy co to muzyka. ŚMIECH. Dobra, pozostaje jednak jakiś dystans i pokora. Tak więc pokornie piszę i pytam was, drodzy osłuchani muzycznie forumowicze jak wiele brakuje nam, jako kapeli, do osiągnięcia poziomu antyfestu? Nad czym musimy popracować? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Tutaj link do myspace:
http://www.myspace.com/purpuredrape Jako że to polski festiwal polecałbym posłuchać "Znamy sens życia", ale reszta utworów też może zostać oceniona, bo utworem numer jeden, który wysłaliśmy był "Actually I'm happy..." Kumpel żeby mnie pocieszyć napisał "po prostu muszą znaleźć kolejną kapele która będzie za rok grała w polsacie na sylwestra" i to jest przyświecające mi motto jak na razie... P.S. żeby nie było tylko narzekania są tutaj też dobre zespoły. Naprawdę. Artybishops, KRAVAT, My Own Freedom , czy w/w Brain Connect; od dawna śledzę ich poczynania. Z 10-15 dobrych zespołów znajdę. Większość jednak niestety to zwykli muzycy bez żadnego artyzmu za plecami. Ale może się mylę. Może tylko mam narcystyczne ucho... i proszę nie oceniajcie mnie jako zarozumiałej osoby, kieruję się w dużej mierze patriotyzmem podczas pisania tych słów. I naprawdę chcę wiedzieć również czego brakuje mojemu bandowi. Człowiek uczy się całe życie i wasze opinie będą dla mnie ważne na przyszłość |
| AntyFani.pl |
sob, 23 sty 2010 - 08:10
|
|
|
|
| Katarynkaka |
sob, 23 sty 2010 - 12:56
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Antyradio: Internet |
Przesłuchałam 70% zespołów (ciężko przez niektóre przebrnąć, kicz leci pełną parą!
Co do zespołów to oddaję głos na Artybishops. Oryginalna, charyzmatyczna muzyka, warta zainteresowania. A tak wracając jeszcze do tematu, bo piszę tego posta podczas słuchania kolejnych utworów: Wyjdź z łodzi, Hercklekot - czy te zespoły naprawdę są lepsze od zespołu kolegi z góry? Zero charyzmy... w ogóle dziwi mnie, że radiowcy wybierają takie coś, niektóre kapele mają tak poobrabiany śpiew, że już czuję jak grają na żywo. Gratuluję wyboru!! |
| Keleris |
sob, 23 sty 2010 - 13:46
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 491 Antyradio: 106,4 FM |
Nie ma nas. Ok, muszą być dobre zespoły wybrane sobie mówię. Zaczynam słuchać i właśnie wtedy złapało mnie zdenerwowanie. Mam wrażenie, że polskie festiwale działają w jakiś szablonowy sposób Fajnie gracie, ale teraz w Polsce jest mnóstwo zespołów grających tak jak wy. Niczym się nie wyróżniacie. Przeszedł Hercklekot, a nie Purpure Drape, ponieważ oni grają coś innego i są niepodrabialni. Chodzi o to, że słysząc ich piosenkę wiadomo od razu że to właśnie Hercklekot. Odnośnie festiwalu to dwa zespoły na razie przekonały mnie do siebie i będę na nie głosował. Są to KRAVAT i THE NUTS. Tutaj muzyka broni się sama przez się i nie trzeba na siłę wyszukiwać zespołów zakwalifikowanych do Antyfestu, które są teoretycznie słabsze. |
| kolejarz |
sob, 23 sty 2010 - 14:05
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,493 |
Nie sądzę aby fakt dostania się lub nie dostania powinnien artystę denerwować, znaczy tak bardzo denerwować. Jak uczy doświadczenie ubiegłorocznej edycji, festiwal ten, tak samo jak i każdy inny festiwal ma to do siebie, że może przynieść chwilową euforię lub moment załamania, a życie ma to do siebie, że upływajacy czas weryfikuje oceny czy pozycje zespołu w festiwalowych rankingach.
Niekoniecznie zespół wygrany po roku okazuje się wygranym, lub odwrotnie, jak napisał kiedyś bodaj Tomasz Zeliszewski w jednym ze swoich tekstów: "I wiesz, jak życie bardzo dziwnie toczy się Że to co dziś jest klęską, jutro szczęściem jest" Oceny traktować należy na zasadzie przysłowia o psach i karawanie, a konsekwentnie robić swoje. Jak powiedział kiedyś Muniek, trzeba przede wszystkim grać, grać, i jeszcze raz grać. Każdy występ, to nowe doświadczenie jakiego nie kupisz, każdy kontakt z widzem to zdobycie lub utrata słuchacza. I kiedy zdobywasz słuchaczy to bez względu na tempo tego podboju jesteś do przodu, a kiedy po roku czasu występujesz znów w tym samym klubie a widzów przyszło mniej niż poprzednio, to przemyśl sprawę całą i dopiero później graj. Zobaczcie sobie kto w ubiegłym roku był w półfinale, kto w finale, wreszcie kto wygrał i prześledźcie ich dokonania pofestiwalowe, wydane płyty, występy, pojawianie się w mediach i temu podobne historie. Internet Wam w tym pomoże, a wyciągnięcie wniosków zostawiam Wam. Powtórzę tylko (jako żem stare upierdliwe dziadzisko) grajcie jak najwięcej, tylko w ten sposób zdobywa się serca fanów, i w ten sposób zostaje sie gwiazdą, czego Wam życzę. Choć jest to bardzo ciężka i długa droga, więc właściwie życzę Wam dużo trudu i znoju. Jeszcze słowa Tadeusza Nalepy: ..... Graj, nie żaluj strun A niech tam na sali wrze ...... -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| Żuraw |
sob, 23 sty 2010 - 14:07
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Antyradio: 94 FM |
Witam
My rónież przeżyliśmy zawód, spoglądając wczoraj na listę kapel, które przeszły i na której nazwy naszego zespołu nie było. Mamy nagrany tylko jeden kawałek ponieważ jesteśmy jeszcze w trakcie nagrywania demka ale uwijaliśmy się z tym jednym numerem żeby się wyrobić na AntyFest. Płytę dostarczyłem ostatniego możliwego dnia 31grudnia. Cieszyliśmy się że udało nam się wyrobić, dosłownie w ostatnim momęcie i naprawdę miałem nadzieję do samego końca. Tak samo jak Agorafob będę wdzięczny za słowo krytyki, które pozwoli nam zrozumieć czemu nam nie było dane się dostać na AntyFest 2010 Dzięki Link do myspace: http://www.myspace.com/bandultramagenta |
| Katarynkaka |
sob, 23 sty 2010 - 14:25
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Antyradio: Internet |
Fajnie gracie, ale teraz w Polsce jest mnóstwo zespołów grających tak jak wy. Niczym się nie wyróżniacie Mi się wydaje, że w naszym kraju aktualnie najwięcej jest zespołów grających cięższą muzykę (co też w sumie widać po wybranych zespołach do antyfestu, większość to muzyka typu Coma, Ametria itp. ) i nie mogę się zgodzić w ogóle ze słowami, że niczym się nie wyróżniają Jest to wątek zespołów zakwalifikowanych i zaraz pewnie ludzie zaczną się czepiać o swoisty offtop, dlatego dorzucę od siebie jeszcze zainteresowanie kapelą My own freedom, miłe dla ucha granie. Poza Artybishops mój głosik numer dwa. @edit Żuraw może dlatego, że pierwsze co mi się nasuwa na myśl podczas słuchania waszej muzyki to wokalistka, która musi jeszcze popracować. Ale to tylko moja opinia. |
| Z_Procy |
sob, 23 sty 2010 - 14:47
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 92 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
Odsłuchałam wasz kawałek na my space, piosenka nie jest zła, ale musze się zgodzić z Keleris, że niestety taka jakich wiele, nie zrobiła na mnie jakiegoś większego wrażenia, ale oczywiście to kwestia gustu,,,
-------------------- And more,much more than this I did it MYYYYYYYYY WAAAAAYYYYYYYYY!!!!!!!!
God save the Queen- also known as a safety pin She ain't no human being there is no future in anti forum's dream land!!!!! |
| Z_Procy |
sob, 23 sty 2010 - 15:06
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 92 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
@edit
"Żuraw może dlatego, że pierwsze co mi się nasuwa na myśl podczas słuchania waszej muzyki to wokalistka, która musi jeszcze popracować. Ale to tylko moja opinia." Co do wokalistki, może jej glos potrzebuje jeszcze trochę „warsztatu”, ale mi osobiście się podoba i uważam, że ma bardzo duże predyspozycje. Raziła mnie jedynie monotonność, urozmaiciła bym nie co to śpiewanie, mniej „wycia” , które całkiem ciekawie jej wychodzi,ale co za dużo, to niezdrowo. Wkrada się tutaj syndrom wokalistki Evanescence, choć oczywiście, głos Emi nie jest na szczęście, irytujący tak jak w przypadku Amy Lee. -------------------- And more,much more than this I did it MYYYYYYYYY WAAAAAYYYYYYYYY!!!!!!!!
God save the Queen- also known as a safety pin She ain't no human being there is no future in anti forum's dream land!!!!! |
| metalmok |
sob, 23 sty 2010 - 17:43
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 7 Antyradio: Internet Skąd: Tarnowskie Góry |
Osobiście bardzo mi się spodobał Crylord - We Came To Rock
Bardzo fajny klimat na wokalu -------------------- |
| Keleris |
sob, 23 sty 2010 - 18:14
|
Idąc nawet śladem twych słów - powiedz dlaczego pośród zakwalifikowanych zespołów nie ma żadnego grającego podobną muzykę do Purpure Drape (nazwę już zapamiętałam Dlatego, że mamy już Riverside, mamy SBB, mamy Love De Vice i nie ma sensu tego multiplikować. Dwa utwory odbiegają co prawda od progresywnej twórczości ("Actually I'm Happy When I'm Not Happy" i "Rock N' Roll Is My Name"), ale obydwa łączy to, że tak się grało 30 lat temu. Nawet podoba mi się twórczość Purpure Drape, zwłaszcza "Actually I'm Happy", ale po prostu to już minęło. |
| chains&chicksRkul |
nie, 24 sty 2010 - 23:40
|
![]() Moderator Grupa: Moderatorzy Postów: 1,659 Antyradio: 94 FM Skąd: WuWuA |
Czas na mnie. Po jednokrotnym przesłuchaniu, pierwsze wrażenie jakie mi się nasuwa to wyrównany poziom startujących zespołów w stosunku do poprzedniej edycji. AFest 2009 to zestawienie zespołów marnych i bardzo dobrych - zasadniczo nie było nic pomiędzy. W AFest 2010 przeważają zespoły naprawdę dobre, ponadto obecna edycja odbędzie się ewidentnie pod znakiem mocnego uderzenia.
A oto moje typy (subiektywne, kolejność przypadkowa): Cowder - http://www.myspace.com/cowder - Czysta moc. Muzyka trudna w odbiorze i raczej Cowder nie wygra, ale pozycja wartościowa. Warto posłuchać więcej na myspace. De F.A.Q - http://www.myspace.com/bandefaq - Wygląda na cover band i to jest ich minus, bo grają bardzo dobrze. Chętnie posłuchałbym autorskich utworów o ile są takowe. Parę ciekawych kwiatków na MS. Deyacoda - http://www.myspace.com/deyacoda - Dość ciekawe podejście do brzmienia i kompozycji. Kupuję tę propozycję. Duży ptak - http://www.megatotal.pl/albums/album.php?id=2954 - Pozytywna muza i fajnie zagrana. Warto się pochylić nad propozycjami Panów z Wadowic. Heroes Get Remembered - http://www.myspace.com/heroesgetrememberedpl - Skojarzenia z zespołami typu Lost Prophets nieukniknione, ale but podskakuje Lido - http://www.myspace.com/lidoband - Mój faworyt. Trudno o jednoznaczną ocenę bo to taki trochę mix Korn'a i Deftones, ale wpływy to nie to samo co zrzynanie, a Ci Panowie na pewno nie zrzynają. Śpiewają po polsku i dają radę. Psalm199 - http://www.myspace.com/plagiat199 - Energetyczny Punk i Ska. Maniera wokalistki może trochę wkurzać, ale ona właśnie powoduje, że mają swój styl. Zaciekawiła mnie też propozycja TomQ niestety nie znalazłem nic więcej o tym artyście poza utworem na stronach AR. Nie dane było mi wysłuchać propozycji Jabberwocky, ponieważ utwór odtwarza się tylko do ok. 54 sekundy. Sądzę, że nagranie jest uszkodzone i pozostaje mieć tylko nadzieję że Administrator strony AR usunie ten błąd. No i musi być rozczarowanie czyli KRAVAT, który chce grać metal, co jest znaczącym krokiem wstecz w stosunku do tego co prezentowali w poprzedniej edycji - Mariusz to jest nieszczere! -------------------- JEŚLI CHCESZ DOKOPAĆ MODOWI, WRESZCIE MOŻESZ TO ZROBIĆ TUTAJ http://nasza-klasa.pl/profile/15344069 Jako słuchacze Antyradia kierujemy się elementarną lojalnością wobec tej stacji. Nie zachęcamy do słuchania innych rozgłośni i nie używamy ich nazw oraz brandów w kontekście promującym je. Nie prowadzimy żadnej innej aktywności zmierzającej do odbierania słuchaczy stacji, którą lubimy. Drogi użytkowniku uszanuj to proszę. Krytykuj, aby poprawić jakość audycji, wytykaj błędy, aby podnieść poziom Antyradia. |
| slimcrui |
pon, 25 sty 2010 - 00:15
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Antyradio: 94 FM |
Lido - http://www.myspace.com/lidoband - Mój faworyt. Trudno o jednoznaczną ocenę bo to taki trochę mix Korn'a i Deftones, ale wpływy to nie to samo co zrzynanie, a Ci Panowie na pewno nie zrzynają. Śpiewają po polsku i dają radę. tak a propo polskich zespołów numetalowych, jest taki jeden który jest dla mnie dużo lepszy niż Lido, jest to kapelka HOPE z Poznania, obczajcie sami, na antyfesta podejrzewam nie wysyłali zgłoszenia;) http://www.myspace.com/hopefan !! |
| KRAVAT |
pon, 25 sty 2010 - 11:18
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 148 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
Acha! -ważna sprawa, mianowicie, jest kilka dobrych kapel. Parę z nich gra bardzo dobrze technicznie, a inne maja coś fajnego w wokalu, w takich małych smaczkach co nadaje im wyjątkowości.
Oto mój skład, któremu przydzielam punkt każdego dnia (kolejność przypadkowa): 1. Chico - Chico 2. Plagiat199 - Proces 3. Yoga Terror - Violence FM 4. Stray - When I Stray (tu w ogóle wielkie "wow!") 5. KRAVAT - I znów (po znajomości) ;-) Pozdrawiam, Mariusz KRAVAT |
| Mozart |
pon, 25 sty 2010 - 11:50
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Antyradio: 94 FM |
Witam wszystkich!
Zapraszam do głosowania na Demer di. Na wybór kawałka do głosowania nie mieliśmy wpływu, więc jeśli chcecie posłuchać również innych naszych utworów, wpadnijcie na www.demerdi.net Mam nadzieję, że nasze progrockowe granie przypadnie wam do gustu |
| branzol |
pon, 25 sty 2010 - 12:40
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1 |
Tak sobie słuchałem proponowanych przez was utworów. Faktycznie tragedia jeśli chodzi o całość. Słychać komerchę. Proponowany The Nuts - plagiat rifów Offspring i nie tylko. Kravat - kolejna Ira czy Illusion, ale nie ma co porównywać. Z oryginalnych brzmień, których jeszcze nie słyszałem wysuwa się tutaj na I pozycję Brain Connect, baaa!! znalazłem na ich profilu myspace fajniejsze kawałki niż na antyfest. Pewnie nie wygrają, bo widać, że chłopaki pójdą i tak swoim torem prawdopodobnie z dala od Polski, ale fajnie było by na nich zwrócić uwagę, bo Riverside przy ich pomysłach możliwe że kiedyś klęknie... Poza tym kawałek Jeremiasz - Florence Jenkins Pr wchodzi w ciekawy ambient, ale to jeszcze nie to.
Można sobie zadać tylko pytanie, po co słuchać i wybierać coś co już było wiele razy? To za każdym razem się dzieje, dlatego nic się nie zmienia i każdy potem na muzykę narzeka. Można też przodować muzykę, która jest świeża, oryginalna i dobra no i faktycznie zrobić coś ANTY... |
| R.i.P. |
pon, 25 sty 2010 - 12:51
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 87 Antyradio: 94 FM |
Od 2 dni robie sobie moj SUBIEKTYWNA liste tego, co moge posluchac w ramach AF2010 (nie wiem, czy kiedys ujawnie te szybkie notatki), mam jednak juz swoich faworytow i ANTY-faworytow - ale trzymam kciuki za wszystkich.
Jedno spostrzezenie (musze to wydusic z siebie)- sporo kapel spiewa po angielsku!! I bardzo mi sie to podoba -------------------- nie stawiaj:
-niewinnego pod murem skazancow; -niezainteresowanego w plutonie egzekucyjnym; |
| Saimon |
pon, 25 sty 2010 - 15:17
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,981 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Ja tam jestem za Another World, Kravatem, Plagiatem199, Yoga Terror i podoba mi się też Chico. To moi faworyci na których już oddałem głosik.
-------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| Keleris |
pon, 25 sty 2010 - 15:25
|
No i musi być rozczarowanie czyli KRAVAT, który chce grać metal, co jest znaczącym krokiem wstecz w stosunku do tego co prezentowali w poprzedniej edycji - Mariusz to jest nieszczere! My chyba nie słuchaliśmy tego samego Kravata. Jaki metal?! Jak dla mnie to jest dobry energiczny rock! Rok temu narzekałeś na to że nie ukształtowali jednego własnego stylu, a teraz ci się nie podoba, że zwrócili się w jakimś określonym kierunku. Ja uważam, że Kravat bardzo się rozwinął w ciągu tego roku, posłuchaj sobie całej EP-ki, tam są naprawdę dobre i dojrzałe kompozycje. Odnośnie mojego drugiego faworyta, The Nuts, to podoba mi się u nich ten power jaki mają, a do tego dochodzi naturalność. Widać że lubią to co robią, a to co robią, robią bardzo dobrze. Muszę jeszcze dokładniej przesłuchać twoich faworytów, ale jak na razie to Cowder wywarł na mnie duże wrażenie. |
| chains&chicksRkul |
pon, 25 sty 2010 - 16:29
|
![]() Moderator Grupa: Moderatorzy Postów: 1,659 Antyradio: 94 FM Skąd: WuWuA |
My chyba nie słuchaliśmy tego samego Kravata. Jaki metal?! Jak dla mnie to jest dobry energiczny rock! Rok temu narzekałeś na to że nie ukształtowali jednego własnego stylu, a teraz ci się nie podoba, że zwrócili się w jakimś określonym kierunku. Keleris no tu się różnimy bo ja uważam, że dużo lepiej wypadają w stylu takim jaki jest zaprezentowany w kawałku "Kravat". Numer jest czaderski i ma power. Niech grają chłopaki co sobie życzą - ja po prostu w obecnym wydaniu ich nie kupuję. W tamtym stylu odnajdywali się dobrze - w ciężkim stylu brzmią marnie i niewiarygodnie. W zeszłym roku napisałem dokładnie to co mówisz, bo wszystkie ich kawałki były stylistycznie "od sasa do lasa" - dlatego sugerowałem, żeby się zdecydowali. Mariusza Kravata bardzo lubię bo jest błyskotliwym, sympatycznym kolesiem i życzę im bardzo dobrze - właśnie dlatego napisałem to co myślę, bo szczere opinie (subiektywne) bardziej im się przydadzą niż włazidupstwo i jeszcze suplement do typów: TomQ - http://www.myspace.com/tomqpl - profesjonalny zespół wychodzi na to. Trochę za bardzo popowe jak dla mnie, ale dla porządku wrzucam. Lepsza jakość na www.tomq.pl Demer di - www.demerdi.net - trochę zalatuje Świetlikami, ale muza rzeczywiście ambitna i niełatwa. Coś dla miłośników gatunku. Numer wybrany do głosowania nie jest najszczęśliwszy - osobiście bardziej podoba mi się "Fluid" . Generalnie jest to propozycja oryginalna i warto posłuchać. Chico - http://www.myspace.com/chicomusic - po dogłębnej analizie majspejsa wyrok brzmi - "podchodzi" -------------------- JEŚLI CHCESZ DOKOPAĆ MODOWI, WRESZCIE MOŻESZ TO ZROBIĆ TUTAJ http://nasza-klasa.pl/profile/15344069 Jako słuchacze Antyradia kierujemy się elementarną lojalnością wobec tej stacji. Nie zachęcamy do słuchania innych rozgłośni i nie używamy ich nazw oraz brandów w kontekście promującym je. Nie prowadzimy żadnej innej aktywności zmierzającej do odbierania słuchaczy stacji, którą lubimy. Drogi użytkowniku uszanuj to proszę. Krytykuj, aby poprawić jakość audycji, wytykaj błędy, aby podnieść poziom Antyradia. |
| KRAVAT |
pon, 25 sty 2010 - 18:02
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 148 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
Trochę odbiegając od tematu, to bardzo dobrze, że (zwracam się do zainteresowanych) opisujecie jakie są Wasze wrażenia. Zespół który gra dla ludzi, powinien też czasem ich słuchać. Jeśli zespół jest ślepy na uwagi, to zapewne idą za tym kolejne ułomności - czyli głuchota i głupota. Rozwój polega głównie na wdrażaniu uwag, sugestii itd. Mamy to do siebie (my=KRAVAT), że nie tworzymy produktów. Kompozycja jest przypływem chwili, weny a nie zapotrzebowania rynku czy mody. W nowej EP praktycznie każdy może znaleźć swoją przestrzeń. Być może pomyłką było umieszczenie utworu "I znów" do biegu bardzo dobrymi kapelami. Czas przyniesie nam odpowiedź.
Wielka dzięka w imieniu zespołu za wszystkie komentarze i wsparcie. Pozdrawiam, Mariusz KRAVAT (co do metalu...nie jestem do końca przekonany czy to jest metal, wiem natomiast, że Doda nie poleciała na lidera Boys'ów czy weźmy sobie na ten przykład Szymona Wydrę i jego "życie towarzyskie". Doda mili państwo zajarała się ostrym brzmieniem, a moje szanse by stanąć u jej boku rosną.) ;-) |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 04 wrzesień 2010 - 05:56 |