![]() ![]() |
| tramwajarz |
czw, 19 mar 2009 - 00:44
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,354 Antyradio: 94 FM |
Właściwie to Kolejarza wina żem temat ten zaczął
Ale po kolei I kilka pytań tak zwanych technicznych. Czy ktoś wie ile będzie kosztował wjazd na imprezę? Czy Kolejarz ma już sponsora - bo napoje wszelkie w tamtym barze cenowo mi nie odpowiadają. Czy zmawiamy się wcześniej i całym stadem kupujemy prowiant w jakimś sklepie i wnosimy w bidonach, butonierkach, baletkach? to chyba na pierwszy rzut narazie wszystko... |
| AntyFani.pl |
czw, 19 mar 2009 - 00:44
|
|
|
|
| MaxQuiet |
czw, 19 mar 2009 - 06:38
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 536 Antyradio: 94 FM Skąd: Bielany/Targówek |
To ja sie zapytuje o ktorej ten final:)
|
| kolejarz |
czw, 19 mar 2009 - 06:53
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,622 |
Właściwie to Kolejarza wina żem temat ten zaczął Ale po kolei I kilka pytań tak zwanych technicznych. Czy ktoś wie ile będzie kosztował wjazd na imprezę? Czy Kolejarz ma już sponsora - bo napoje wszelkie w tamtym barze cenowo mi nie odpowiadają. Czy zmawiamy się wcześniej i całym stadem kupujemy prowiant w jakimś sklepie i wnosimy w bidonach, butonierkach, baletkach? to chyba na pierwszy rzut narazie wszystko... pierwszy rzut ? no nieźle... To ja sie zapytuje o ktorej ten final:) Na razie to chyba tajne/poufne, ale skoro o 22.00 ma być Perfect to finał przynajmniej o 20.00 zacząć się winnien..... -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| Pietrek |
czw, 19 mar 2009 - 13:25
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 20 Skąd: Wa-wa |
|
| tramwajarz |
czw, 19 mar 2009 - 17:36
|
|
Czego osobiście doświadczyłem
|
| Kalimba007 |
pią, 20 mar 2009 - 13:43
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 17 |
Ja z hecia przybede n afinal, jesli wystapia w nim moi faworyci.
A to zdecydowanie Love de Vice - elektryzujacy i przejmujacy glos wokalisty sprawia, ze mam ciary. A tego wszak szukamy w muzyce, nie? |
| LOVER |
pią, 20 mar 2009 - 14:59
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 52 |
Tego wszak szukamy, amen.
W ogóle spoko wokaliści są w Nell, Venflon i Love De Vice. Moje są to typy na finał. Inne rozwiązanie będzie bardzo rozczarowujące jeżeli Antyfest ma coś dać dobrego naszej scenie muzycznej. -------------------- And if your head explodes with loads of different tunes, I'll see you on the dark side of the moon...
|
| kolejarz |
sob, 21 mar 2009 - 09:59
|
|
Tego wszak szukamy, amen. W ogóle spoko wokaliści są w Nell, Venflon i Love De Vice. Moje są to typy na finał. Inne rozwiązanie będzie bardzo rozczarowujące jeżeli Antyfest ma coś dać dobrego naszej scenie muzycznej. Vox populi vox dei więc jeśli społeczeństwo wybierze inaczej to co ? Obrazisz się ? Na kogo ? AntyFest już dał wiele, kilka zespołów stało sie bardziej znanych, bez opuszczania swojej "wsi" usłyszali o nich w Katowicach , Krakowie, Wawie a właściwie to wszędzie. Informacja że byliśmy w połfinale AntyFestu to często największe osiągnięcie kilku kapel jakim moga się poszczycić. A pozatym uwierz mi tak zwana branża trzyma rękę na pulsie i nie zdziw się jak, któryś z wykonawców wyda płytę szybciej niż zwycięzca. Mam tu na myśli amatorów, a nie ludzi dla których estrada to profesja, a tacy są tu też jak wiesz. Więc niech Coma, Myslovitz czy inne gwiazdy mieją się na baczności bo nowe lezie -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| Keleris |
sob, 21 mar 2009 - 11:04
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 524 Antyradio: 106,4 FM |
|
| kolejarz |
sob, 21 mar 2009 - 11:24
|
|
Nell zapowiedział na koncercie w Katowicach, że już zaczynaja nagrywać płytę. no i wychodzi że stary kolejarz ma rację.... żaden z wykonawców się nie przyzna ale kilka zespołów dostało już jakieś propozycje od menagementów, badż też od wytwórni płytowych czy też wydawców. jakieś supporty czy wstepne próbne nagrania... show must go on.... a rynek pragnie świeżego mięsa.... Ja osobiście na miejscu AntyRadia nie zostawiłbym uczestników półfinałów na pastwę losu tak po zakończeniu festu. Można wydać jakąś składankę na ten przykład z dziełami półfinalistów, zresztą co ja się będę mądralował... -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| agrafka |
sob, 21 mar 2009 - 15:04
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 10,158 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Można wydać jakąś składankę na ten przykład z dziełami półfinalistów, zresztą co ja się będę mądralował... No właśnie. Ktoś Ci jeszcze zarzuci, że masz monopol na dobre pomysły... chociaż masz w gruncie rzeczy -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Gore |
sob, 21 mar 2009 - 17:12
|
![]() Koordynator Grupa: Junior Admin Postów: 3,602 Antyradio: Internet Skąd: Nidzica |
Ja przybędę na pewno, chociażby żeby zobaczyć Vintage, bo zespół z takim zapleczem fanów nie może nie wejść do finału
-------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| Pietrek |
sob, 21 mar 2009 - 19:20
|
Vox populi vox dei więc jeśli społeczeństwo wybierze inaczej to co ? Obrazisz się ? Na kogo ? AntyFest już dał wiele, kilka zespołów stało sie bardziej znanych, bez opuszczania swojej "wsi" usłyszali o nich w Katowicach , Krakowie, Wawie a właściwie to wszędzie. Informacja że byliśmy w połfinale AntyFestu to często największe osiągnięcie kilku kapel jakim moga się poszczycić. A pozatym uwierz mi tak zwana branża trzyma rękę na pulsie i nie zdziw się jak, któryś z wykonawców wyda płytę szybciej niż zwycięzca. Mam tu na myśli amatorów, a nie ludzi dla których estrada to profesja, a tacy są tu też jak wiesz. Więc niech Coma, Myslovitz czy inne gwiazdy mieją się na baczności bo nowe lezie poczucie misji jak w tvn, jak dla mnie to po prostu sluzy zwiekszeniu sluchalnosci wsrod mlodych odbiorcow stacji radiowej poza tym w tym kraju zaden dobry zespol nigdy sie nie wybije jesli jakis bubek na nim nie zarobi |
| kolejarz |
sob, 21 mar 2009 - 19:49
|
|
No właśnie. Ktoś Ci jeszcze zarzuci, że masz monopol na dobre pomysły... chociaż masz w gruncie rzeczy ...... poza tym w tym kraju zaden dobry zespol nigdy sie nie wybije jesli jakis bubek na nim nie zarobi Masz rację i nie chodzi tu tylko o ten kraj moim skromnym zdaniem, więc tak to chyba musi być na świecie -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| kolejarz |
sob, 21 mar 2009 - 21:44
|
|
Ja przybędę na pewno, chociażby żeby zobaczyć Vintage, bo zespół z takim zapleczem fanów nie może nie wejść do finału ja też mam ochotę urządzić dzikie pogo pod sceną w czasie ich występu "jak słońce jasne, jak szparki własne, jak porsche ciasne" oj chyba coś pokręciłem w tym cytacie a te "fanatyczne fanki" to mogą być takie do rzeczy no.... ciekawe ile bielizny poleci na scenę -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| Pietrek |
sob, 21 mar 2009 - 22:51
|
|
| tramwajarz |
nie, 22 mar 2009 - 00:41
|
|
|
| Keleris |
nie, 22 mar 2009 - 10:07
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 524 Antyradio: 106,4 FM |
no i wychodzi że stary kolejarz ma rację.... żaden z wykonawców się nie przyzna ale kilka zespołów dostało już jakieś propozycje od menagementów, badż też od wytwórni płytowych czy też wydawców. jakieś supporty czy wstepne próbne nagrania... show must go on.... a rynek pragnie świeżego mięsa.... Ja osobiście na miejscu AntyRadia nie zostawiłbym uczestników półfinałów na pastwę losu tak po zakończeniu festu. Można wydać jakąś składankę na ten przykład z dziełami półfinalistów, zresztą co ja się będę mądralował... Ale tutaj nie chodzi o wydanie płyty. Chodzi o to, że Antyradio będzie ją promować. Będą grać na antenie piosenki z tej płyty, Makak czy Jah Jah będą zapraszać muzyków, itp. |
| kolejarz |
nie, 22 mar 2009 - 11:51
|
|
Ale tutaj nie chodzi o wydanie płyty. Chodzi o to, że Antyradio będzie ją promować. Będą grać na antenie piosenki z tej płyty, Makak czy Jah Jah będą zapraszać muzyków, itp. zobacz no sobie na powerplaye i zwroc uwage na firmy wydajace te zespoly Kasa misiu kasa. Muzyka przy kasie staje się rzeczą drugoplanową -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| LOVER |
pon, 23 mar 2009 - 19:53
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 52 |
Czy ktoś wie kiedy w ogóle będzie coś wiadomo o tym finale? Jeżeli finałowy koncert jest w przyszły wtorek, to bym chciał wiedzieć na co się nastawić...
-------------------- And if your head explodes with loads of different tunes, I'll see you on the dark side of the moon...
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 26 maj 2012 - 05:07 |