![]() ![]() |
| Gore |
wto, 11 lis 2008 - 14:29
|
![]() Koordynator Grupa: Junior Admin Postów: 3,602 Antyradio: Internet Skąd: Nidzica |
EDIT:
UWAGA: Aktualne informacje tutaj -> http://antyfest.antyfani.pl/ Ruszył Anty-Fest 2009, czyli festiwal młodych rockowych talentów. Będzie to niejako kontynuacja działań Kosy, który szukał młodych zespołów grających dobrą, rockową muzykę i często mówił - jak wspominał Kasprol u Pawła Lorocha - "Albo nie ma, albo nikt ich nie chce wydać". Zatem AntyRadio będzie chciało wydać zwycięski zespół, zagwarantować mu koncert jako support przed gwiazdą dużego formatu, a przede wszystkim promocję na antenie AR. Będzie to zatem solidna promocja nowej muzyki i próba potrząśnięcia polskim rynkiem muzycznym. Zespoły z całej Polski proszone są o przysyłanie swoich materiałów na adres ANTYRADIO, ul. Żurawia 8, Warszawa, z dopiskiem : ANTY-FEST 2009. Tylko uwaga! Jurorami będą słuchacze AntyRadia, to oni wybiorą zespół, który zasługuje na nagrodę. Koncert finałowy będzie miał miejsce 1 kwietnia, czyli w rocznicę pożegnania Kosy. Przed finałem będą półfinały oraz ćwierćfinały, a w tych ostatnich zagwarantowane miejsce ma zwycięzca innego przeglądu pod patronatem AntyRadia - Maximum Rock'n'Roll 2008 (KLIK) ![]() strona internetowa: http://warszawa.antyradio.pl/index.html?id=75&m=1 -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| AntyFani.pl |
wto, 11 lis 2008 - 14:29
|
|
|
|
| Tasior |
wto, 18 lis 2008 - 11:26
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Antyradio: 94 FM |
Witam,
Gdzie mogę uzyskać wiecęj informacji na temat tego przeglądu? Mam na myśli konkretne wytyczne. |
| chains&chicksRkul |
wto, 18 lis 2008 - 17:21
|
![]() Moderator Grupa: Moderatorzy Postów: 1,740 Antyradio: 94 FM Skąd: WuWuA |
Witam, Gdzie mogę uzyskać wiecęj informacji na temat tego przeglądu? Mam na myśli konkretne wytyczne. A jakie Ty chcesz wytyczne?. Nagraj demke i wyślij. -------------------- JEŚLI CHCESZ DOKOPAĆ MODOWI, WRESZCIE MOŻESZ TO ZROBIĆ TUTAJ http://nasza-klasa.pl/profile/15344069 Jako słuchacze Antyradia kierujemy się elementarną lojalnością wobec tej stacji. Nie zachęcamy do słuchania innych rozgłośni i nie używamy ich nazw oraz brandów w kontekście promującym je. Nie prowadzimy żadnej innej aktywności zmierzającej do odbierania słuchaczy stacji, którą lubimy. Drogi użytkowniku uszanuj to proszę. Krytykuj, aby poprawić jakość audycji, wytykaj błędy, aby podnieść poziom Antyradia. |
| Gore |
wto, 18 lis 2008 - 17:28
|
![]() Koordynator Grupa: Junior Admin Postów: 3,602 Antyradio: Internet Skąd: Nidzica |
Ja to bym zaczekał aż się zakończy konkurs Maximum Rock'n'Roll 2008. Będzie wiadomo kto wygrał (czyli znany już będzie ćwierćfinalista Anty-Festu 2009), znane będą komentarze, może oczekiwania jury... Nie mówię o zmianie swojego stylu, ale chociaż łatwiej będzie wybrać kawałki na demówkę.
Na razie informacji o konkursie rzeczywiście jak na lekarstwo. -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| chains&chicksRkul |
wto, 18 lis 2008 - 17:30
|
Gore nie zniechęcaj gościa
Muzyka przede wszystkim, a to czy dobra czy zła to wyjdzie w praniu. -------------------- JEŚLI CHCESZ DOKOPAĆ MODOWI, WRESZCIE MOŻESZ TO ZROBIĆ TUTAJ http://nasza-klasa.pl/profile/15344069 Jako słuchacze Antyradia kierujemy się elementarną lojalnością wobec tej stacji. Nie zachęcamy do słuchania innych rozgłośni i nie używamy ich nazw oraz brandów w kontekście promującym je. Nie prowadzimy żadnej innej aktywności zmierzającej do odbierania słuchaczy stacji, którą lubimy. Drogi użytkowniku uszanuj to proszę. Krytykuj, aby poprawić jakość audycji, wytykaj błędy, aby podnieść poziom Antyradia. |
| qoobah |
pią, 21 lis 2008 - 00:52
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1 |
|
| chains&chicksRkul |
pią, 21 lis 2008 - 05:55
|
Przydałoby się wiedzieć chociażby ile numerów ma być na demówce i kiedy upływa termin nadsyłania płytek. I ogólnie, jakie są konkretne zasady itp. Może i szczegóły, ale chyba dość istotne No to jeśli muza to Twoja pasja to kombinuj, kombinuj -------------------- JEŚLI CHCESZ DOKOPAĆ MODOWI, WRESZCIE MOŻESZ TO ZROBIĆ TUTAJ http://nasza-klasa.pl/profile/15344069 Jako słuchacze Antyradia kierujemy się elementarną lojalnością wobec tej stacji. Nie zachęcamy do słuchania innych rozgłośni i nie używamy ich nazw oraz brandów w kontekście promującym je. Nie prowadzimy żadnej innej aktywności zmierzającej do odbierania słuchaczy stacji, którą lubimy. Drogi użytkowniku uszanuj to proszę. Krytykuj, aby poprawić jakość audycji, wytykaj błędy, aby podnieść poziom Antyradia. |
| Chalski |
pią, 21 lis 2008 - 10:25
|
![]() Koordynator Grupa: Junior Admin Postów: 1,232 Antyradio: 94 FM Skąd: Wawka |
kiedy upływa termin nadsyłania płytek. Z tego co słychać w jinglu śmigajacym na antenie, demka przyjmowane będą do końca roku. -------------------- ![]() " Proszę naucz mnie latać, Bym poczuł co czuje ptak, Gdy wolny szybuje do słońca, Nie ma już przed nim krat, Pozwól bym wzbił się do nieba, Daj chociaż chwilę nadziei, Proszę naucz mnie latać, Nie każ mi chodzić po ziemi, Bo ziemia jest smutna od krwi, Ziemia jes brudna od kłamstwa, Ziemia jest gorzka od łez, Ziemia to tylko państwa !" The Bill |
| voytek |
pon, 01 gru 2008 - 20:08
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 8 Antyradio: 106,4 FM |
siemanko !!
wlasnie sie zarejestrowalem na forum wiec witam Wszystkich. Zastanawiem sie nad poslaniem materialu na antifest i naszla mnie mysl mianowicie taka, ze... a co potem? Zalozmy ze przechodzi kapela do finalu i otrzymuje wszystko co obiecane ale na jakich zasadach?! Czy juz potem jest sie skazanym na jakis kontrakt wiazacy? Jak to wyglada pozniej?! Czy jak odmowi sie grania do kotleta to pod sad i leb odciety? Hmm... tak przy okazji zapraszam na www.myspace.com/voyurban - znajdziecie tu glownie nagrania z sali prob, powiedzcie co o tym myslicie peace voytek |
| Gore |
pon, 29 gru 2008 - 21:34
|
Koniec roku coraz bliżej... właściwie to prawie zaraz, więc dobrze by było się czegoś dowiedzieć o samym Anty-Feście. Jak się okazuje, imprezie patronuje serwis megatotal.pl i tam udało się wygrzebać trochę informacji.
Ćwierćfinały: Przez styczeń i luty trwać będzie głosowanie wśród słuchaczy AntyRadia. Czyli to właśnie my wybierzemy 20 zespołów, które dostaną się do półfinału. Wiadomo, że w ćwierćfinale miejsce ma już zespół Skowyt, zwycięzca Maximum Rock and Roll. Półfinały: W marcu z tej 20 wybrane zostanie 5 zespołów. Tego wyboru także dokonają głosujący słuchacze. Finał: 1. kwietnia w warszawskim HRC wystąpi 5 kapel, a każda dostanie szansę wykonania 3 utworów. Zwycięzca wskazany przez jury i publiczność (tylko jak?) otrzyma Złotą Kosę (byle nie pod żebro) i wszelkie wiążące się z tym korzyści. Czyli wychodzi na to, że z występów na żywo jest tylko jeden koncert i koniec. Mało... może coś jeszcze po drodze wypłynie... info: http://www.megatotal.pl/megazin/?p=836 -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| Pietrek |
śro, 14 sty 2009 - 18:03
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 20 Skąd: Wa-wa |
prawde mowiac troche cienko, ze nie bedzie wiecej wystepow z dluzszymi setami. 3 kawalki, po takim sicie, w HRC...to juz mogliby zrobic zajebaszcza impreze, skoro juz ma to byc HRC. 5 kapel, 30 minutowe sety. dobry mini festiwalik bylby;).
|
| Gore |
śro, 14 sty 2009 - 18:08
|
prawde mowiac troche cienko, ze nie bedzie wiecej wystepow z dluzszymi setami. 3 kawalki, po takim sicie, w HRC...to juz mogliby zrobic zajebaszcza impreze, skoro juz ma to byc HRC. 5 kapel, 30 minutowe sety. dobry mini festiwalik bylby;). A kto by wytrzymał tyle o suchym pysku? No bo jak pić tę drożyznę z HRC? A tak naprawdę coś "na pewno" będzie wiadomo dopiero wtedy, jak pojawią się oficjalne informacje. Na razie czekamy... -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| Pietrek |
śro, 14 sty 2009 - 19:24
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 20 Skąd: Wa-wa |
|
| Bozz |
śro, 14 sty 2009 - 23:09
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 8 |
Witam
Pytanko mam |
| Gore |
śro, 14 sty 2009 - 23:14
|
Witam Pytanko mam Widać trwają ostatnie przygotowania przed wielkim odsłonięciem Jeśli pojawią się jakieś informacje na ten temat, to najpierw na stronie AntyRadia, a zaraz potem w tym temacie. Gdzieś tu na forum także będzie można komentować ćwierćfinałowe propozycje -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| Gore |
wto, 20 sty 2009 - 13:03
|
Na stronie AntyRadia (KLIK) dostępna jest już lista 60 zespołów, na które można głosować. Kliknięcie w nazwę zespołu owocuje możliwością odsłuchania próbki twórczości. Kliknięcie w "Głosuj" kończy się oddaniem głosu na odpowiedni zespół. Po praktycznym sprawdzeniu wynika, że jest to taki sam system jak przy "Płycie Rocku 2008", czyli jednego dnia można zagłosować na 3 kapele...
Z zespołów widzę 2, które uczestniczyły w Maximum RnR: Venflon oraz zwycięzcy - Skowyt. To tak na szybko... A wkrótce zrobimy na forum miejsce na komentarze odnośnie startujących zespołów... -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| Gore |
pon, 26 sty 2009 - 13:52
|
No i już można legalnie głosować...
Sposobu działania tego systemu na razie nie zgłębiłem... klikając w 5 zespołów przyjął wszystkie głosy (potwierdzającym okienkiem znanym z głosowania na album), ale za każdym razem chciał pisać maila z tytułem takim, jak nazwa zespołu, zgodnie z podlinkowaniem "mailto:" Także ja nie wiem na ile zespołów można oddać głos... EDIT: Po chyba 6. kliknięciu wyskoczył mi komunikat: Głosowałeś dziś już 3 razy. Zapraszamy jutro. Czekam wobec tego na jakiś oficjalny regulamin. I jeszcze przypomnienie: Twórczość startujących zespołów oceniamy tutaj -> KLIK Zbiór z linkami do majspejsów, jutubów, etc. związanych ze startującymi kapelami do przejrzenia tutaj -> KLIK. Jest to zbiorcza baza, swoje propozycje linków można podawać tutaj -> KLIK. A informacje o koncertach, ogłoszenia, błagalne prośby i wszystko inne wstawiamy tutaj -> KLIK -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| chains&chicksRkul |
wto, 27 sty 2009 - 14:22
|
Info ze strony AR
Wyślij maila na adres antyfest@antyradio.pl W tytule wpisz nazwę typowanego zespołu W jednej kolumnie możesz zagłosować RAZ na 3 zespoły dziennie WSZYSTKO BĘDZIEMY SPRAWDZAĆ I ANALIZOWAĆ Głosowanie trwa do końca lutego -------------------- JEŚLI CHCESZ DOKOPAĆ MODOWI, WRESZCIE MOŻESZ TO ZROBIĆ TUTAJ http://nasza-klasa.pl/profile/15344069 Jako słuchacze Antyradia kierujemy się elementarną lojalnością wobec tej stacji. Nie zachęcamy do słuchania innych rozgłośni i nie używamy ich nazw oraz brandów w kontekście promującym je. Nie prowadzimy żadnej innej aktywności zmierzającej do odbierania słuchaczy stacji, którą lubimy. Drogi użytkowniku uszanuj to proszę. Krytykuj, aby poprawić jakość audycji, wytykaj błędy, aby podnieść poziom Antyradia. |
| Mirek |
wto, 27 sty 2009 - 20:09
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 15 Antyradio: Internet |
A czy ktos zna dokładnie zasady tego glosowania...?
Bo tam pisze wyslij maila na antyfest...,wiec jak klikne na (glosuj)obok nazwy zespołu i potwierdze okienko ktore sie otwiera to sie liczy czy trzeba ze swojej skrzynki wysyłać..! Wiem ze pytanie głupio brzmi ale dzwoniłem do antyradia i pani do konca sama nie wiedziała... |
| Gore |
wto, 27 sty 2009 - 20:15
|
A czy ktos zna dokładnie zasady tego glosowania...? Bo tam pisze wyslij maila na antyfest...,wiec jak klikne na (glosuj)obok nazwy zespołu i potwierdze okienko ktore sie otwiera to sie liczy czy trzeba ze swojej skrzynki wysyłać..! Wiem ze pytanie głupio brzmi ale dzwoniłem do antyradia i pani do konca sama nie wiedziała... Z tego, co można wyczytać np. TUTAJ wynika, że potrzebne jest rzeczywiste wysłanie maila, gdzie w temacie będzie nazwa zespołu. Przynajmniej ja to tak rozumiem. Niestety, bardziej dokładne zasady nie są spisane... -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 26 maj 2012 - 05:04 |