![]() ![]() |
| eryk |
czw, 31 lip 2008 - 01:20
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 3,179 Antyradio: 94 FM Skąd: Żoliborz/Dublin |
Zainteresowałem się tą artystką bo doszły mnie wieści o jej alkoholowo-dragowych wybrykach. Więc nauczony doświadczeniem, pomyślałem, że to musi być jakiś zajebiaszczy talent.
A teraz przełomowe zdanie. Uwaga! Jeśli to co śpiewa Amy to jazz, to ja chyba kocham jazz Zresztą nie do końca jest ważne co to jest, jak to się nazywa jazz, soul czy blues, dlaczego i za ile. Ważne jest tylko jak ona śpiewa. Skubana śpiewa jak mieszanka starej murzynki z... taką śpiewaczką kabaretową Generalnie Amy i jej głos oraz interpretacja to podstawa, chociaż jej bandowi też nic nie można odmówić. To co się dzieje na krążku Back To Black to już majstersztyk. Jeśli ktoś ma ochotę odpocząć od rocka i chciałby posłuchać czegoś nowego, innego, to polecam Amy. Weźmie cię delikatnie za rękę i wciągnie do jakiegoś nocnego klubu rodem z Nowego Orleanu. P.S. Coś mi się zdaje, że to będzie niezłą pościelówa... I wabik, jak to mawiają w Kabarecie Moralnego Niepokoju, na lachony P.S.S. Przy całym moim pozytywnym nastawieniu do talentu tej dziewczyny, najnowsze info nie są optymistyczne klik -------------------- |
| AntyFani.pl |
czw, 31 lip 2008 - 01:20
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 26 maj 2012 - 05:00 |