![]() ![]() |
| agrafka |
sob, 17 lip 2010 - 12:12
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,740 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
O 17:00 z małym ogonkiem zacznie się 172. Notowanie TT (20). Nie zmieniły się oczywiście zasady głosowania (tylko przez stronę AR - www.antyradio.pl) i jeśli ktoś ma ochotę oddać głos na swój ulubiony kawałek albo wesprzeć ten, który na liście już zalega - niech nie ociąga się zbytnio, bo czasu już mało.
Trzeba także wyprzedzająco - do 17:00 - spróbować wytypować 'pierwszą trójcę' - jeśli ktoś w dalszym ciągu wierzy w to, że w końcu uda się komukolwiek ta arcytrudna sztuka... Aha, bezpośrednio po notowaniu, kolejna dwugodzinna odsłona Punky Reggae Party. Zapraszam serdecznie na pasmo Dżadżyka. 172. Notowanie TT (20): 1. NEURONIA – Put Your Dukes Up, BZ 2. HUNTER – Labirynt Fauna, BZ 3. DIANOYA – Dreamlack, BZ 4. METALLICA – Cyanide, (+2) 5. SOAD – Dreaming, (+4) 6. OZZY OSBOURNE – Let Me Hear You Scream, (+1) 7. SEN ZU – Romantyczna piosenka, (-2) 8. DISTURBED – Indestructible, (+2) 9. BRACIA – Wiem czego chcesz, (-1) 10. COCHISE – War Song, (-6) 11. RHCP – Californication, (+2) 12. SLAYER – Americon, (+2) 13. IRON MAIDEN – El Dorado, NOW. 14. ROOTWATER – Hava Nagila, (-3) 15. AC/DC – Black Ice, (+3) 16. RAMMSTEIN – Ich Tu Dir Weh, (-4) 17. KULT – Amnezja, (-2) 18. SLASH (feat. Wolfmother) – By The Sword, (+2) 19. STRACHY NA LACHY – Żyję w kraju, (-3) 20. BLACK RIVER – Free Man, (-1) Ten post edytował agrafka sob, 17 lip 2010 - 18:52 -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| AntyFani.pl |
sob, 17 lip 2010 - 12:12
|
|
|
|
| agrafka |
sob, 17 lip 2010 - 18:57
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,740 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
El Dorado by Iron Maiden jako nowość na TT - jedyny miły akcent tego notowania. Bardzo fajny kawałek
-------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
nie, 18 lip 2010 - 13:30
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
El Dorado by Iron Maiden jako nowość na TT - jedyny miły akcent tego notowania. Bardzo fajny kawałek Wreszcie jakiś miły akcent na TT. El Dorado to kapitalny kawałek. Szkoda, że nie wyżej. Chciałbym, żeby (np. Ironi) ktoś wreszcie zdetronizował kawałki typu: Labirynt Fauna, Cyanide. P.S. Agrafko cieszę się, że jesteś takie samego zdania jak ja. Sięgniesz po ich nowy album Agrafko? -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| agrafka |
nie, 18 lip 2010 - 13:48
|
(...) cieszę się, że jesteś takie samego zdania jak ja. Sięgniesz po ich nowy album Agrafko? Uhm... niewykluczone. Może być dobrym prezentem, a w lipcu będę miała akurat okoliczność do ich przyjmowania. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
nie, 18 lip 2010 - 22:12
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,988 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Uhm... niewykluczone. Może być dobrym prezentem, a w lipcu będę miała akurat okoliczność do ich przyjmowania. Taka mała poprawka - płyta wychodzi w sierpniu. Na prezent zawsze jest dobry czas -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 07:44 |