![]() ![]() |
| agrafka |
sob, 05 cze 2010 - 08:47
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 10,158 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Dzisiaj przełożone, sprzed tygodnia, 166. Notowanie TT (20). Początek pasma Dżadżyka tradycyjnie o 14:00 z małym ogonkiem. W nim też tradycyjnie: propozycje przeplatane reggaukami, a o 16:00 notowanie rockandrollowej listy przebojów AR, na którą siedem dni dłużej można było oddawać głosy.
Życząc sobie i innym celnych trafień w gusta głosujących - w tym na pierwszą trójcę notowania - zapraszam serdecznie na spotkanie z Jah Jah. Aha, przypominam też o plebiscycie na Hit Wiosny. Głosy w tym konkursie wysyła się na frank@antyradio.pl. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| AntyFani.pl |
sob, 05 cze 2010 - 08:47
|
|
|
|
| agrafka |
sob, 05 cze 2010 - 14:44
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 10,158 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Jestem ciekawa, czy dwutygodniowa możliwość oddawania głosów coś zmieni w notowaniu... Czy drgnie w rajstopach, czy konserwy pokażą figę nowościom, które weszły do TT...
Jeszcze przez prawie godzinę można oddawać głosy... w tym na Łysą, bardzo proszę 166.Notowanie TT (20): 1. HUNTER – Labirynt Fauna, BZ 2. COCHISE – War Song, BZ 3. SOAD – Dreaming, (+6) 4. DISTURBED – Indestructible, (+9) 5. AC/DC – Black Ice, NOW. 6. VOTUM – Stranger Than Fiction, BZ. 7. SLAYER – Americon, (+1) 8. BRACIA – Wiem czego chcesz, (+6) 9. RAMMSTEIN – Ich Tu Dir Weh, (-2) 10. DIANOYA – Dreamlack, (-6) 11. METALLICA – Cyanide, BZ. 12. KULT – Amnezja, (-7) 13. OZZY OSBOURNE – Let Me Hear You Scream, (-1) 14. STRACHY NA LACHY – Żyję w kraju, (+1) 15. SKOWYT – Ona jest Nazi, (+5) 16. BLACK RIVER – Free Man, NOW. 17. CARRION – Sztandary Eloi, BZ. 18. SLASH (feat. Wolfmother) – By The Sword, (+1) 19. MAREK PIEKARCZYK – Nie widzę Ciebie w swych marzeniach, (-16) 20. TERMINAL – Mind Destruction, (-2) Ten post edytował agrafka sob, 05 cze 2010 - 18:06 -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| disterek |
sob, 05 cze 2010 - 19:16
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 257 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Pyskowice |
O_o Disturbed na 4 miejscu z 13
-------------------- ![]() LAST.FM .............................................................................. We are... Disturbed!!! We are...Disturbed!!! We all are... Disturbed!!!! You can conquer anything my brothers and sisters. |
| Saimon |
sob, 05 cze 2010 - 21:13
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,085 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
"Dziękuje" że uratowaliście Skowyt
-------------------- I am the passenger and I ride and I ride
I ride through the city's backsides I see the stars come out of the sky Yeah the bright and hollow sky You know it looks so good tonight |
| disterek |
sob, 05 cze 2010 - 21:48
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 257 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Pyskowice |
-------------------- ![]() LAST.FM .............................................................................. We are... Disturbed!!! We are...Disturbed!!! We all are... Disturbed!!!! You can conquer anything my brothers and sisters. |
| agrafka |
sob, 05 cze 2010 - 21:56
|
Mail wysłany na skrzynkę Dżadżyka pod koniec dzisiejszego TT, przeczytany na antenie:
„Może warto wrócić do starych zasad TT. Bo teraz mamy duży zastój. Albo przynajmniej zrobić tak, aby każdy kto głosuje na stronie AR miał maksymalnie 2 głosy do oddania. Proszę zrób coś, bo TT wygląda przeraźliwie nudno. Mamy piosenki od dawna nie słyszane w innym paśmie antenowym niż TT.” Podpisuje się obiema rękoma pod tym mailem. Podobny w wymowie wysłałam i ja, gdy zorientowałam sie, że Hunter ze swoim Labiryntem Fauna niechybnie znowu będzie na 1. miejscu w notowaniu, a wcześniej parę kapel – rezydentów notowania od kilku miesięcy, które naprawdę miały prawo obrzydnąć nie tylko mi do szpiku kości, w imię fałszywie pojmowanej stałości uczuć, głosami swoich fanów ze stanu upadłości znowu poszły w górę. Są na TT od pól roku i chyba im będzie. Wcale nie są najpiękniejsze w świecie, a nawet gdyby tak było w ocenie ich fanów, to może mogliby oni wymyślić inny sposób oddawania czołobitności i kapeli, i utworowi. Od czasu elektronicznego głosowania TT przypomina bardziej dupny Decarock sprzed paru lat, niż wspaniałą audycje tworzoną przez Jah Jah. Staje się po prostu przeraźliwie nudny. Jeśli i Wam nie podoba się nowy sposób głosowania na TT, wysyłajcie maile na skrzynkę Dżadżyka. To może być argument dla derekcji, żeby coś z tym fantem zrobić. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| munia94 |
sob, 05 cze 2010 - 23:06
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,851 Antyradio: 94 FM Skąd: z lasu |
Mail wysłany na skrzynkę Dżadżyka pod koniec dzisiejszego TT, przeczytany na antenie: „Może warto wrócić do starych zasad TT. Bo teraz mamy duży zastój. Albo przynajmniej zrobić tak, aby każdy kto głosuje na stronie AR miał maksymalnie 2 głosy do oddania. Proszę zrób coś, bo TT wygląda przeraźliwie nudno. Mamy piosenki od dawna nie słyszane w innym paśmie antenowym niż TT.” (...) Staje się po prostu przeraźliwie nudny. Jeśli i Wam nie podoba się nowy sposób głosowania na TT, wysyłajcie maile na skrzynkę Dżadżyka. To może być argument dla derekcji, żeby coś z tym fantem zrobić. Nie dziwią mnie absolutnie Wasze reakcje, tego się raczej spodziewałam, wszak już w 154 notowaniu z dn. 13 lutego napisałam "Co do nowej formuły głosowania na TT poprzez kliknięcia to myślę, że jest ona jak na razie jeszcze zawodna i niedopracowana". Nie będę tu wchodzić w szczegóły dlaczego tak jest, lecz tylko wyrażę również swą opinię, że stara metoda głosowania na frank@... była o wiele lepsza. W dniu dzisiejszym nie bardzo mogłam słuchać audycji, jedynie wyrywkowo słyszałam jak przebiega notowanie i ostatnie zdania wypowiedziane przez Jah Jah, w których zachęcał słuchaczy, by na Jego adres przysyłać swoje opinie na temat nowego sposobu głosowania. Jeśli komuś nie podoba się metoda klikania na stronie AR niech nie waha się napisać o tym w mailu do Jah Jah. |
| agrafka |
pon, 07 cze 2010 - 00:19
|
Propozycje tego notowania:
Zebrahead – Back To Normal AC/DC – Black Ice Sensorry – Głodny słońca Buena Vista Social Club – I Still Haven’t Found… Buldog – Do generałów Venflon – Nikt Neuronia – Put Your Dukes Up Ananke – Mayday Sisters Of Mercy – Vision Thing Green Day – 21st Century Breakdown Journey – Separate Ways -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
pon, 07 cze 2010 - 14:32
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,085 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
"Fajnie", że w propozycjach jest Black Ice AC/DC, mimo tego że kawałek na liście się znajduję.
-------------------- I am the passenger and I ride and I ride
I ride through the city's backsides I see the stars come out of the sky Yeah the bright and hollow sky You know it looks so good tonight |
| agrafka |
pon, 07 cze 2010 - 16:04
|
"Fajnie", że w propozycjach jest Black Ice AC/DC, mimo tego że kawałek na liście się znajduję. Uhm, fajnie A gwoli wyjaśnienia: Black Ice by AC/DC wybrzmiał najpierw jako propozycja - dokładnie na początku programu, jako druga w kolejności. Dżadżyk puścił ten zacny utwór nie wiedząc, czy znajdzie się w notowaniu. Znalazł się i dlatego można było wysłuchać go po raz drugi - tym razem jako utwór, który trafił do 'dwudziestki'. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
pon, 07 cze 2010 - 19:57
|
Uhm, fajnie A gwoli wyjaśnienia: Black Ice by AC/DC wybrzmiał najpierw jako propozycja - dokładnie na początku programu, jako druga w kolejności. Dżadżyk puścił ten zacny utwór nie wiedząc, czy znajdzie się w notowaniu. Znalazł się i dlatego można było wysłuchać go po raz drugi - tym razem jako utwór, który trafił do 'dwudziestki'. On to już powinien wiedzieć przed programem. Chociaż, wtedy byłoby jasne, że kawałek znajdzie się na liście. Ja tam i tak się cieszę, że AC/DC jest na liście. I liczę, że już niedługo z listy zejdzie Metallica, Strachy, Hunter, Skowyt, Kult i jeszcze 10 innych kawałków -------------------- I am the passenger and I ride and I ride
| agrafka |
pon, 07 cze 2010 - 20:23
|
On to już powinien wiedzieć przed programem. (...) Jakim cudem, skoro klikać na stronie AR można i w trakcie programu - tak mniej więcej do 15:30. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 26 maj 2012 - 04:52 |