![]() ![]() |
| bobeq |
czw, 30 lis 2006 - 13:47
|
![]() Administrator Grupa: Administracja Postów: 1,693 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
No i mamy naszą pierwszą imprezę. Z racji że Gildia Łamaczy el konkursso organizowała do tej pory imprezy, które odniosły duży sukces, postanowiliśmy połączyć nasze siły. 16 grudnia w ClubRocku będziemy mogli poznać się w realu. Na pewno pojawią się również "zarybiacze" z Antyradia. Będzie się działo.
-------------------- Tajemniczy Don Pedro
Szpieg z Krainy Deszczowców |
| AntyFani.pl |
czw, 30 lis 2006 - 13:47
|
|
|
|
| Horhe |
czw, 30 lis 2006 - 13:58
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 1,446 Antyradio: 94 FM Skąd: Warwsiowa |
czy nie warto nadmienić, iz całość startuje o godzinie...? (18:00?)
-------------------- "w rzeźni jak to w rzeźni (...) tu się nie myśli tylko zabija"
"Alles Raus!!! Dancing in the Slaughter-House!!!" Czesław Wapno - "Woda" Woda dobra jest gdy ją pijesz, nie gdy się myjesz ROOOOOTSSS!!! BLOODYYYYY ROOOOOTSSSSS!!! Я узнал, что у меня есть огромная семья: И тропинка, и лесок, в поле каждый колосок… Речка, небо голубое — Это всё моё, родное, Это — Родина моя! Всех люблю на свете я! ![]() |
| bobeq |
czw, 30 lis 2006 - 14:08
|
![]() Administrator Grupa: Administracja Postów: 1,693 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
Tak, o 18. Napisałem o tym na portalu.
| Horhe |
czw, 30 lis 2006 - 14:16
|
no i masz...wydało się...red. Horhe nie czyta newsów na portalu
-------------------- "w rzeźni jak to w rzeźni (...) tu się nie myśli tylko zabija"
"Alles Raus!!! Dancing in the Slaughter-House!!!" Czesław Wapno - "Woda" Woda dobra jest gdy ją pijesz, nie gdy się myjesz ROOOOOTSSS!!! BLOODYYYYY ROOOOOTSSSSS!!! Я узнал, что у меня есть огромная семья: И тропинка, и лесок, в поле каждый колосок… Речка, небо голубое — Это всё моё, родное, Это — Родина моя! Всех люблю на свете я! ![]() |
| Yerzu |
czw, 30 lis 2006 - 15:15
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 182 Antyradio: Internet Skąd: Szczecin |
no cóż życie jest takie, że już dziś wiem, że niestety nie pojawię się na tej imprezie a bardzo chętnie poznałbym was wszystkich w 'real-u'
-------------------- "Bujać to my, panowie szlachta!" - Akurat "Do prostego człowieka"
"I, i, i ja mówię ci, że ci, co władzę mają. Robią syf i w tym syfie się tarzają I mówię ci, że ten, kto ma władzę. Niech zawsze, zawsze budzi w tobie odrazę Niezależnie kto to będzie. I niezależnie skąd on będzie" - KULT "Czekając na królestwo J.H.W.H." |
| yankee |
czw, 30 lis 2006 - 20:58
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,268 Antyradio: 94 FM Skąd: Wawa/Włoszczowa |
ja już rezerwuję czas.....i pieniądze
-------------------- |
| agrafka |
pią, 01 gru 2006 - 00:44
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 10,158 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Na pewno pojawią się również "zarybiacze" z Antyradia Bobeq, trochę empatii, proszę. Nie załapałam, czyli kto? -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| bobeq |
pią, 01 gru 2006 - 06:30
|
Zarybiacz to w slangu osoba wypełniająca czas antenowy "gadką".
| Wilkołak |
sob, 02 gru 2006 - 00:20
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,025 Antyradio: Internet Skąd: Taka miejscowość Warsaw. |
No, w końcu imprezka
Tylko mam pytanko: Clubrock od niedawna wpuszcza osoby tylko za okazaniem dowodu, oczywiście w tym wypadku to nie będzie grało roli? -------------------- masochista ekshibicjonista neurastenik hipochondryk onanista ukryty homoseksualista człowiek cierpiący na typową konieczność ciągłych zmian miejsca niezdolny do normalnej czy też rodzicielskiej miłości prawie paranoik narcystyczny introwertyk który stał się aspołeczny z powodu choroby przepełniony uczuciem winy patologicznie nieśmiały kleptomaniak infantylny irytujący i skąpy
http://r1.bloodwars.pl/r.php?r=7763 |
| Horhe |
sob, 02 gru 2006 - 00:22
|
no Man...nie Osłabiaj mnie
| Wilkołak |
sob, 02 gru 2006 - 00:27
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,025 Antyradio: Internet Skąd: Taka miejscowość Warsaw. |
No, i tak ma być
Chętnie poznam Tych, których jeszcze nie znam -------------------- masochista ekshibicjonista neurastenik hipochondryk onanista ukryty homoseksualista człowiek cierpiący na typową konieczność ciągłych zmian miejsca niezdolny do normalnej czy też rodzicielskiej miłości prawie paranoik narcystyczny introwertyk który stał się aspołeczny z powodu choroby przepełniony uczuciem winy patologicznie nieśmiały kleptomaniak infantylny irytujący i skąpy
| eryk |
sob, 02 gru 2006 - 12:12
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 3,179 Antyradio: 94 FM Skąd: Żoliborz/Dublin |
BUehehehehe
-------------------- |
| Jerzyna |
śro, 06 gru 2006 - 12:04
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 764 Antyradio: 94 FM Skąd: Wsiawa |
Dowód? A co to dowód? Fajnie, że będzie imprezka, tylko, że ja mam w ten weekend zajęcia na uczelni, i będę wagarować. Ale jakby co napiszecie mi usprawiedliwienie??
-------------------- |
| pacia |
śro, 06 gru 2006 - 15:12
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,400 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
no pewnie - Tobie zawsze
-------------------- hamuj piętą i miej mordę zawsze usmiechniętą ;)
|
| Gore |
pią, 08 gru 2006 - 01:54
|
![]() Koordynator Grupa: Junior Admin Postów: 3,602 Antyradio: Internet Skąd: Nidzica |
Mam pytań garść:
Jest to impreza Antyradia, ale nie jest w żaden sposób zamknięta, no bo jak sprawdzić kto jest fanem, a kto nie Czy zatem będzie wydzielona część dla Antyfanów (coś w stylu: do tej kanapy to są my)? Czy będzie prezentacja Antyradiowców? (no ja nie wiem jak oni wyglądają Czy będzie prezentacja adminów, modów i redaktorów Forum? (np. niech śpiewają karaoke jakieś Czy spodziewacie się, że uczestników będzie dużo? Podsumowując, czy można się dowiedzieć czegoś o programie imprezy, tzn. co mniej więcej będzie? No i rozumiem, że każdy fan jest zaproszony? -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| bobeq |
pią, 08 gru 2006 - 08:56
|
Jest to impreza Antyradia, ale nie jest w żaden sposób zamknięta, no bo jak sprawdzić kto jest fanem, a kto nie
Czy zatem będzie wydzielona część dla Antyfanów (coś w stylu: do tej kanapy to są my)? Zgadza się, nie sposób zamknąć klubu przy takiej imprezie, bo wiązałoby się to z listami etc. Jednakże wszystkie miejsce siedzące w klubie są zarezerwowane dla nas. Czy będzie prezentacja Antyradiowców? (no ja nie wiem jak oni wyglądają Myślę, że tak. Czy będzie prezentacja adminów, modów i redaktorów Forum? (np. niech śpiewają karaoke jakieś Myślę, że tak. Czy spodziewacie się, że uczestników będzie dużo? Raczej tak, biorąc pod uwagę nasze wcześniejsze doświadczenia z imprezami AR. Podsumowując, czy można się dowiedzieć czegoś o programie imprezy, tzn. co mniej więcej będzie? Będzie będzie, ale narazie wolimy nie odkrywać kart. No i rozumiem, że każdy fan jest zaproszony? Bezwzględnie! -------------------- Tajemniczy Don Pedro
| Wilkołak |
sob, 09 gru 2006 - 00:47
|
|
"Będzie sie działo"
-------------------- masochista ekshibicjonista neurastenik hipochondryk onanista ukryty homoseksualista człowiek cierpiący na typową konieczność ciągłych zmian miejsca niezdolny do normalnej czy też rodzicielskiej miłości prawie paranoik narcystyczny introwertyk który stał się aspołeczny z powodu choroby przepełniony uczuciem winy patologicznie nieśmiały kleptomaniak infantylny irytujący i skąpy
| deeze |
pon, 11 gru 2006 - 00:54
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Antyradio: 94 FM Skąd: Krosno/Warszawa |
Hehe. Ja jak najbardziej piszę się na tą imprezę.
Jestem Antyfanem już od dobrych...2 lat ponad - od kiedy studia zacząłem i przyjechałem do Warszawy A to mój pierwszy post na tym forum -------------------- |
| Horhe |
pon, 11 gru 2006 - 01:04
|
CYTAT Chyba nic się nie stanie jak i ja się pojawię? stanie się...będzie nas więcej i o to chodzi -------------------- "w rzeźni jak to w rzeźni (...) tu się nie myśli tylko zabija"
| Sharra |
pon, 11 gru 2006 - 01:06
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Skąd: Warszawa |
Witam!
W ClubRocku nie ma dużo miejsc siedzacych, a stojących jeszcze mniej. Jestem straszliwie ciekawa jak wszyscy Antyfani się tam pomieszczą. Bobeq napisał ze wszystkie miejsca są zarezerwowane, a jak sprawdzicie kto jest Antyfanem, a kto nim nie jest? Może trzeba się udać po jakieś zaproszenia? tak? :> A beda ci niemili panowie z ochrony? Mam nadzieję że to nie oni bedą osadzać po wygladzie kto pasi na słuchacza Antyradia Ps. To mój też pierwszy post, dlatego jeszcze słodziej Witam! (słodkości nigdy za wiele |
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 26 maj 2012 - 04:52 |