![]() ![]() |
| agrafka |
sob, 06 lut 2010 - 08:38
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,728 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Według nowych zasad głosowania (wyłącznie via strona AR). Tylko one zmieniły się, reszta - w tym typowanie 'podium' - po staremu. Wyniki po audycji. Już teraz zapraszam na spotkanie z Dżadżykiem - rozpocznie się parę minut po 14:00.
153. Notowanie TT (20): 1. SKOWYT – Ona jest Nazi, (+17) 2. HUNTER – Labirynt Fauna, (+2) 3. VOTUM – Stranger Than Fiction, (+10) 4. STRACHY NA LACHY– Żyję w kraju, BZ 5.RAMMSTEIN – Ich Tu Dir Weh, NOW. 6. SEN ZU – Co mamy, (+6) 7. SLAYER – Americon, (-6) 8. METALLICA – Cyanide, (+3) 9. MALEO REGGAE ROCKERS – Alibi, (+11) 10. CARRION – Sztandary Eloi, (+9) 11. BEHEMOTH – Lucifer, (-6) 12. HAPPYSAD – Mów mi dobrze, (-2) 13. AKURAT – Zgaś moje oczy, (-4) 14. HIM – Don't Fear The Reaper, (-12) 15. ARMIA - You Know I Am, NOW. 16. SMASHING PUMPKINS – A Song For A Son, (-10) 17. SKINDRED – Rat Race, (-1) 18. EMPIRE OF THE SUN – We Are The People, (-3) 19. MICHAEL ROSE & ALBOROSIE – Waan The Herb, (-2) 20. SKANKAN – Try To Feel It, (-17) Ten post edytował agrafka sob, 06 lut 2010 - 18:02 -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| AntyFani.pl |
sob, 06 lut 2010 - 08:38
|
|
|
|
| kolejarz |
sob, 06 lut 2010 - 15:50
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,493 |
1. Smashing Pumpkins
2. HIM 3. Slayer to znaczy tak typuję gdyby jakiś CKM nie skumał -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| munia94 |
sob, 06 lut 2010 - 16:23
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,711 Antyradio: 94 FM Skąd: z lasu |
Pierwsze dwa obstawiłam tak samo jak kolejarz... w pierwszym odruchu na trzecim miałam umieścić PUBLIC ENEMY z 'Fuck The Police', ostatecznie obstawiłam kawałek, który odnotował minus 17 obrotów...
edit. no i wszystkie trzy obstawione do bani.... |
| agrafka |
sob, 06 lut 2010 - 17:31
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 9,728 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Przyjmuję wszystkie możliwe zakłady, że dzisiaj nikomu nie uda się zabawa w prawidłowe ustawienie 'podium'. Rewolucja pełną gębą.
-------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| munia94 |
sob, 06 lut 2010 - 17:44
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,711 Antyradio: 94 FM Skąd: z lasu |
Z tego co przed chwilą powiedział Jah Jah odnośnie skoków na liście wnioskuję, że na pierwszym miejcsu dziś grupa Votum.
źle wywnioskowałam... albo źle usłyszałam... ale Votum na trzecim miejscu to i tak wysoki awans, który mnie cieszy. edit. okazuje się, że dobrze usłyszałam, tylko źle wywnioskowałam... nigdy bym się nie spodziewała, że to właśnie Skowyt zaliczy tak spektakularny powrót na szczyt. |
| Saimon |
sob, 06 lut 2010 - 18:47
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,981 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Brawa dla rewolucji
Ja obstawiałem: 1.Him 2.Votum 3.Slayer -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| berserk |
nie, 07 lut 2010 - 00:22
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 59 Antyradio: 101,3 FM Skąd: gród króla Kraka |
Mój skromny umysł nie może zrozumieć, czemu głosowanie przez stronę AR dało tak rewolucyjne wyniki. Teoretycznie to te same osoby głosują, a rezulaty kosmiczne. Pod koniec audycji byłem pewny, że hip-hop zakróluje na TT, a tu Skowyt powrócił.
|
| Z_Procy |
nie, 07 lut 2010 - 02:59
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 92 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
Mój skromny umysł nie może zrozumieć, czemu głosowanie przez stronę AR dało tak rewolucyjne wyniki. Teoretycznie to te same osoby głosują, a rezulaty kosmiczne. Pod koniec audycji byłem pewny, że hip-hop zakróluje na TT, a tu Skowyt powrócił. -------------------- And more,much more than this I did it MYYYYYYYYY WAAAAAYYYYYYYYY!!!!!!!!
God save the Queen- also known as a safety pin She ain't no human being there is no future in anti forum's dream land!!!!! |
| Saimon |
nie, 07 lut 2010 - 11:33
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,981 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Mój skromny umysł nie może zrozumieć, czemu głosowanie przez stronę AR dało tak rewolucyjne wyniki. Teoretycznie to te same osoby głosują, a rezulaty kosmiczne. Pod koniec audycji byłem pewny, że hip-hop zakróluje na TT, a tu Skowyt powrócił. Może dlatego, że na stronie Ar można zagłosować codziennie? A na skrzynkę JJ tak nie było można -------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
"Co ty wiesz o zabijaniu? Ty stara dupa jesteś :) "Śpiewam już tylko o Polsce i o złej miłości,złe piosenki o złym systemie, Polska przychodzi do mnie tylko po autograf, dla miłości zaś jestem znudzeniem, nigdy nie będziemy jak Bonnie&Clyde, ani orłem ani reszką, będziemy jak ten deszczowy maj, jak ci wszyscy brzydcy ludzie z Tesco" Strachy Na Lachy - Chory Na Wszystko |
| prbda |
nie, 07 lut 2010 - 12:42
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Antyradio: 94 FM |
to nie są żadne rewolucyjne wyniki.... po prostu widać który z wykonawców ma dużo kumpli... znajomi SKOWYTU mają dużo komputerów do dyspozycji i to cały myk... nie wierzę żeby w ciągu jednego tygodnia SLAYER czy AKURAT stały się mniej znane i popularne od SKOWYTU czy VOTUM....
|
| agrafka |
nie, 07 lut 2010 - 12:51
|
to nie są żadne rewolucyjne wyniki.... po prostu widać który z wykonawców ma dużo kumpli... (...) Ja bym to nazwała 'fanklubem'. W głosowaniu będą przeważać 'fankluby' polskich kapel. Nie brzmi to dobrze w moim odczuciu. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Alina |
nie, 07 lut 2010 - 13:41
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 1,807 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Mikołów |
Niestety wczoraj w katowickim paśmie zamiast TT lokalna audycja - transmisja z imprezy w Spodku
... rzeczywiście rewolucja -------------------- Wypowiadaj swą prawdę jasno i spokojnie,
ale wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych oni też mają swoją opowieść. |
| kolejarz |
nie, 07 lut 2010 - 15:00
|
|
Ja bym to nazwała 'fanklubem'. W głosowaniu będą przeważać 'fankluby' polskich kapel. Nie brzmi to dobrze w moim odczuciu. TurboTop to przecież lista słuchaczy AntyRadia. Jak zagłosują, tak będzie wyglądał ten ranking. -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| Z_Procy |
nie, 07 lut 2010 - 15:59
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 92 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
to nie są żadne rewolucyjne wyniki.... po prostu widać który z wykonawców ma dużo kumpli... znajomi SKOWYTU mają dużo komputerów do dyspozycji i to cały myk... nie wierzę żeby w ciągu jednego tygodnia SLAYER czy AKURAT stały się mniej znane i popularne od SKOWYTU czy VOTUM.... to brzmi jak jakaś teoria spiskowa,,,, -------------------- And more,much more than this I did it MYYYYYYYYY WAAAAAYYYYYYYYY!!!!!!!!
God save the Queen- also known as a safety pin She ain't no human being there is no future in anti forum's dream land!!!!! |
| kolejarz |
nie, 07 lut 2010 - 18:28
|
|
to nie są żadne rewolucyjne wyniki.... po prostu widać który z wykonawców ma dużo kumpli... znajomi SKOWYTU mają dużo komputerów do dyspozycji i to cały myk... nie wierzę żeby w ciągu jednego tygodnia SLAYER czy AKURAT stały się mniej znane i popularne od SKOWYTU czy VOTUM.... nawet nie potrzeba dużo kumpli, wystarczyło niecałe 300 dobrze zorganizowanych osób i jeden zespół zdobył Złotą Kosę -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| agrafka |
nie, 07 lut 2010 - 20:51
|
Dżadżyk proponował:
1. Billy Talent – Saint Veronica 2. Skunk Anansie – Squander 3. Sick Puppies – You’re Going Down 4. Titus Tommy Gunn – The Bitch Is Still Dead 5. Offspring – Kristy, Are You Doing Okay? 6. Nine Inch Nails – Where Is Everybody? 7. Hasiak & Maciej Maleńczuk – Synu 8. Taking Back Sunday – Where My Mouth Is 9. Lipali – Życie cudem 10. Anna Cyzon – Love Me 11. Closterkeller – Nie tylko gra -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Saimon |
nie, 07 lut 2010 - 21:41
|
Nowe Closterkeller => palce lizać
-------------------- Iron Maiden - The Final Frontier 16.08.2010!!!
| poter |
wto, 09 lut 2010 - 07:36
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 32 Antyradio: Internet |
Według nowych zasad głosowania (wyłącznie via strona AR). Tylko one zmieniły się, reszta - w tym typowanie 'podium' - po staremu.... fajnie no bo w jaki sposób oddać głos na przedstawione przez Agrafkę poniżej propozycje do TT? Nie słuchałem w sobotę "od deski do deski" TT i być może przegapiałem informację odnośnie sposobu głosowania na propozycje, bo przecież na stronie ANtyradia, tam gdzie głosujemy, są tylko trzy utwory w dziale propozycje i to wcale nie są te, które puszczał w sobotę JahJah. Więc jak głosować? Dżadżyk proponował: 1. Billy Talent – Saint Veronica 2. Skunk Anansie – Squander 3. Sick Puppies – You’re Going Down 4. Titus Tommy Gunn – The Bitch Is Still Dead 5. Offspring – Kristy, Are You Doing Okay? 6. Nine Inch Nails – Where Is Everybody? 7. Hasiak & Maciej Maleńczuk – Synu 8. Taking Back Sunday – Where My Mouth Is 9. Lipali – Życie cudem 10. Anna Cyzon – Love Me 11. Closterkeller – Nie tylko gra Nowe Closterkeller => palce lizać tylko jak to zrobić? Ja bym to nazwała 'fanklubem'. W głosowaniu będą przeważać 'fankluby' polskich kapel. Nie brzmi to dobrze w moim odczuciu. i bardzo dobrze!!! fajnie by było, gdyby na TT było 20 polskich utworów |
| agrafka |
wto, 09 lut 2010 - 08:42
|
(...) bo przecież na stronie ANtyradia, tam gdzie głosujemy, są tylko trzy utwory w dziale propozycje i to wcale nie są te, które puszczał w sobotę JahJah. (...) fajnie by było, gdyby na TT było 20 polskich utworów Owszem, trzy utwory w dziale propozycja (ze strony AR - jak się domyślam), a poniżej jest możliwość dodania swoich (wykonawca, tytuł, 'uzasadnienie'). Trzeba być tylko zalogowanym. W tym właśnie miejscu wpisywałam swoje propozycje przed ostatnim notowaniem. Inna rzecz, że bez większego skutku... jako indywidualistka, a nie 'fanklub'. A polskich utworów jest już i tak zdecydowana większość w notowaniu, co... cieszy bardzo. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| Kamros |
wto, 09 lut 2010 - 09:43
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 822 Antyradio: Internet |
15. ARMIA - You Know I Am, NOW. Tutaj: http://antyradio.pl/Turbo-Top podany jest utwór Freak Armii. Jak się przyciśnie na tej stronie magiczny guziczek to także wyraźnie słychać, że to frik. Kto ma rację? -------------------- Компромиса не будет!
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 04 wrzesień 2010 - 07:56 |