![]() ![]() |
| AlexZandra |
nie, 22 mar 2009 - 22:19
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 31 Skąd: CHORZÓW CITY:PP:D |
no więc we wtorek 24 marca minie pierwsza rocznica śmierci KOSY [*]
. . . bardzo mi brakuje JEGO audycji, głosu , i w ogóle jest jakoś do kitu bez Niego. na zawsze pozostanie w moim sercu . czy dzień 24 marca będzie w całości poświęcony KOSIE [*] ?? |
| AntyFani.pl |
nie, 22 mar 2009 - 22:19
|
|
|
|
| kolejarz |
pon, 23 mar 2009 - 16:45
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,622 |
Godzinę temu byłem u KOSY bo jutro prawdopodobnie nie bedę mógł. Dokładnie pamietam tamten świąteczny poniedziałek, byłem w pracy audycje prowadził Ostry i jakoś tak po 11 tej powiedział..... i zagrał Epitaph.....
Zresztą tego dnia Epitaph grane było i w AR i w Trójce kilka razy.... -------------------- God save the Queen a.k.a. a safety pin And her fascist regime They made you a moron Potential H-bomb |
| Sybilla |
pon, 23 mar 2009 - 17:02
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 373 Antyradio: Internet Skąd: Oslo |
Ja niestety nie mogę być na cmentarzu. Byłam tam dzień po ostatniej audycji i zapaliłam znicz. Kolejny zapalę po świętach gdy znów będę w kraju.
|
| grze |
pon, 23 mar 2009 - 17:28
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 15 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa |
Ja pewnie pofatyguje się jutro zapalić świeczkę bo akurat mam trochę wolnego czasu... Czy Antyradio planuje jakąś specjalną audycję?
|
| Kamros |
pon, 23 mar 2009 - 17:47
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 846 Antyradio: Internet |
Czy Antyradio planuje jakąś specjalną audycję? To jest akurat bardzo trafne pytanie, które nurtuje mnie od jakiegoś czasu. Nic o takowej audycji nie słyszałem... -------------------- Компромиса не будет!
|
| agrafka |
pon, 23 mar 2009 - 17:52
|
![]() Redaktor Grupa: Redakcja Postów: 10,158 Antyradio: 94 FM Skąd: Warszawa, dokładnie Bielany |
Też pamiętam doskonale ten dzień. Wyjechałam na trochę z Warszawy - toż to były święta wielkanocne. Koło 11:00 dostałam dwie wiadomości ze stolicy - jedna po drugiej, że Kosa odszedł i że już Go nie ma... Mogłam usiąść przy kompie, włączyć radio i słuchać dopiero po południu, kiedy zaczęła się Gastrofaza. Też pamiętna - z łamiącym się głosem Pawła i naszymi mailami. Przeryczałam cały dzień.
Jutro będę u Kosy. Umówiłam się już nawet z jedną AntyFanką. Jako redakcja nic na razie nie wiemy o specjalnej ramówce na jutro. -------------------- Są takie chwile w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę.
(Andrzej Mleczko) |
| grze |
pon, 23 mar 2009 - 18:17
|
|
"Jutrzejszy czas wolny 18-20. Dla wszystkich dla których Kosa nie był obojętny"
Przed chwilą powiedział Jah Jah |
| Saimon |
pon, 23 mar 2009 - 19:22
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,085 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Mam nadzieje że jutro będzie specjalny program z samymi kawałkami z zakładki Kosy -------------------- I am the passenger and I ride and I ride
I ride through the city's backsides I see the stars come out of the sky Yeah the bright and hollow sky You know it looks so good tonight |
| Zoltan |
pon, 23 mar 2009 - 20:58
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 46 Antyradio: 106,4 FM Skąd: Żory |
Smolo dzis mowil na Katowicach ze caly dzien bedzie poswiecony Kosie. Zapalcie tez w moim imieniu .
|
| Kasprol |
pon, 23 mar 2009 - 21:10
|
|
AntyRadiowiec Grupa: Załoga AR Postów: 32 |
24 marca - KOSA DAY
18.00-20.00 "Czas wolny" - gościem będzie Maciej Januszko 20.00-22.00 "AntyGaleria" archiwalna [z Kosą...] ponadto przez cały dzień pojawiać się będą fragmenty'Zakładki Kosy' Pozdrowienia ! |
| Irenicus |
pon, 23 mar 2009 - 21:32
|
|
Konto usunięte |
24 marca - KOSA DAY 18.00-20.00 "Czas wolny" - gościem będzie Maciej Januszko 20.00-22.00 "AntyGaleria" archiwalna [z Kosą...] ponadto przez cały dzień pojawiać się będą fragmenty'Zakładki Kosy' Pozdrowienia ! liczyłem na więcej |
| Kamros |
pon, 23 mar 2009 - 21:40
|
liczyłem na więcej Nie wierzę, że np. Ostry nie będzie w swojej audycji nawiązywał do Redaktora Kosińskiego... . W praktyce pewnie cały dzień będzie poświęcony Kosie... -------------------- Компромиса не будет!
|
| Irenicus |
wto, 24 mar 2009 - 09:58
|
|
Konto usunięte |
Zasłyszane dziś rano u Kasprzyka:
Alan Lancaster – Gloria Omega – Dziewczyna o perłowych włosach Gary Moore – King of the blues Porcupine Tree – Blackest Eye Mech 2007 – Don’t bring me down Ac/Dc – Meltdown Creed – I’m eighteen Skowyt – antyfest nr 6 Yes – Owner of a lonely heart (live) Sex Pistols – Anarchy in UK Sex Pistols – L’anarchie pour le UK Sugar Ray – Every morning Tom Petty – Flirting with the time Blood,Sweet&Tears – Got To get you into my life Blenders – Czuję, że ja muszę Philip Lynott – King’s call Londyn – Time is like an ocean The Beatles – Love me do Dżem+Tomasz Olejnik – Złoty paw(live) Def Leppard – Pour some sugar on me Van Morrison – Stop drinking Faith No More – From out of nowhere Free – Wishing will Pink Floyd – Another brick in the wall part I (live) Dream Theater’07 Systematic Chaos – Constant Motion The bartenders – Antyfest nr 7 Perfect – Ale w koło jest wesoło Jehtro Tull – Motoreyes Clawfinger – Without a case Marillion – Incommunicado Genesis – No son of mine The Eagles – No more cloudy days ciekawe co będzie u Ostrego?? |
| grze |
wto, 24 mar 2009 - 12:10
|
|
Ostry gra z zakładki Kosy
|
| Irenicus |
wto, 24 mar 2009 - 13:54
|
|
Konto usunięte |
A to leciało u Ostrowskiego:
Depeche Mode – Wrong Aerosmith – Crazy The Easybeats – Friday of my mind Faith No More – A small victory Faith No More – I started a joke Bryan Adams – Run to you Robert Plant – Louie louie Morrissey – That’s how people grow up Duff Mckagan’s Loaded – Flatline Manic Street Preachers - A Design For Life Nell - Antyfest Nr 4 Traveling Wilburys - Handle With Care Billy Idol - White Wedding New Order - Hey Now What You Doing Iron Maiden - Run To The Hills Genesis - Jesus He Knows Me T.Love - Potrzebuję Wczoraj Unbreak - Antyfest Nr 8 Klaxons - Golden Skans Seether - Rise Above This Talk Talk - Life's What You Make It Bruce Springsteen - Radio Nowhere U2 – Magnificent Pink Floyd - Learning To Fly Jane's Addiction - True Nature Staind - The Way I Am Dżem - Naiwne Pytania Mountain - Mississippi Queen The Rolling Stones – Carol Paul Rodgers - Good Morning Little School Girl Uriah Heep - Easy Livin' Breakout - Oni Zaraz Przyjdą Tu Alan Price - O! Lucky Man The Beatles - Please Mister Postman The Rolling Stones - Ruby Tuesday Golden Earring - Radar Love Niemen – Sen o Warszawie The Eagles - The Last Resort Thin Lizzy - Whisky In The Jar Ac/Dc - Anything Gors Sammy Hagar - Mas Tequila The Hives - We Rule The World Goo Goo Dolls - Here Is Gone The Clash - Should I Stay Or Should I Go Vintage - Antyfest Nr 10 Orson - Ain't No Party Gary Moore - After The War Guano Apes – Quietly Oasis - Falling Down The Cure - Why Can't I Be You? Bob Marley - I Shot The Sheriff Nazareth - Love Hurts a co nam puści Ciechański?? |
| Kamros |
wto, 24 mar 2009 - 14:15
|
Od 22:00 w Trójce Akademia Muzyczna poświęcona Kosie.
-------------------- Компромиса не будет!
|
| Gore |
wto, 24 mar 2009 - 15:08
|
![]() Koordynator Grupa: Junior Admin Postów: 3,602 Antyradio: Internet Skąd: Nidzica |
AntyGaleria emitowana dziś to będzie ta ostatnia z Kosą...
Dla tych, którzy wcześniej chcieliby sobie przypomnieć co wtedy było grane, w archiwum naszego portalu jest opis audycji -> KLIK -------------------- Hasta la Victoria! ![]() |
| Saimon |
wto, 24 mar 2009 - 15:38
|
![]() AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 2,085 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Będzin |
Szkoda że tak mało specjalnych audycji . Ale na szczęscia będzie ostatnia ANTYgaleria ktorej wtedy nie mogłem niestety słuchać .
Dziękuje za świetne "Pobudzenie" perełkami z zakładki naszego KOSY [*] -------------------- I am the passenger and I ride and I ride
I ride through the city's backsides I see the stars come out of the sky Yeah the bright and hollow sky You know it looks so good tonight |
| kascysko_1990 |
wto, 24 mar 2009 - 15:51
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 11 Antyradio: 89,8 FM Skąd: Żywiec :D |
Ironia losu , antyradia słucham już długo ale pierwszy raz odważyłam się napisać właśnie do Kosy i było to w dzień wszystkich świętych 1 listopada 07 roku , oczywiście mail był odczytany na antenie jak dziś pamiętam że był on o Pani z autobusu w zielonym płaszczu która już nie jezdzi nim , a list mam dalej zapisany na komputerze , może to zbyt sentynmentalne ale "śpieszmy się kochać ..." [*]
|
| Juzef Koopa |
wto, 24 mar 2009 - 16:01
|
|
AntyFan Grupa: Użytkownicy Postów: 57 Antyradio: 94 FM Skąd: Wrocław |
Są ludzie co są, jacy są, są ludzie co ich nie ma, a myślą, że są, Kosa był z tych pierwszych - nikt go nie wypromował, ani nie wylansował. Rock in heaven!
-------------------- "Rock żyje, to plastik jest martwy!"
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 26 maj 2012 - 04:50 |